Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

Csökkent a tesztelési kedv Ózdon

Három óvodai dolgozó koronavírusos.

Nem nőtt, de nem is csökkent az örökítőanyag mennyisége Csaba szennyvízében

Müller Cecília hétfőn számolt be arról, hogy a múlt héten elvégzett vizsgálatok alapján Miskolcon csökkent, Békéscsabán, Nyíregyházán, Székesfehérváron, Salgótarjánban nem változott, míg Szombathelyen nőtt a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége.

A home office nem csökkenti a motiváltságot

VG
-
 Ma 16:45Gazdaság

Több európai ország munkavállalóinak bevonásával készült felmérés a távmunka hatásairól a dolgozók elkötelezettségére nézve.

Újra csökkentek a Mol finomítói marzsai

VG
-
 Ma 15:03Pénzügy

Minimális árréssel termeltek a múlt hónapban a Mol csoport finomítói.

A járvány idején sem csökkent az esküvők száma Heves megyében

Heol
-
 Ma 14:00Belföld

A koronavírus-járvány miatt már tavasszal is nagyon sokan átszervezték a házasságkötésük időpontját. Nyáron aztán esküvődömpinget hozott a szabályok enyhítése. Most azt mondják az anyakönyvvezetők, hogy nincs kevesebb esküvő, mint tavaly ilyenkor.

Megszavazta az Országgyűlés a csed emelését, a lakásáfa csökkentését és az illetékmentességet

Megszavazta az Országgyűlés a csecsemőgondozási díj (csed) emelését, az új építésű ingatlanok áfacsökkentését és a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolt ingatlanok illetékmentességét kedden - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.

Megszavazta az Országgyűlés a csed emelését, a lakásáfa csökkentését és az illetékmentességet

Megszavazta az Országgyűlés a csecsemőgondozási díj (csed) emelését, az új építésű ingatlanok áfacsökkentését és a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolt ingatlanok illetékmentességét kedden - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.

Novák: megszavazta az Országgyűlés a csed emelését, a lakásáfa csökkentését és az illetékmentességet

Megszavazta az Országgyűlés a csecsemőgondozási díj (csed) emelését, az új építésű ingatlanok áfacsökkentését és a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolt ingatlanok illetékmentességét kedden – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.  Novák Katalin azt írta: mostantól törvény garantálja, hogy…

Novák: megszavazták a csed emelését, a lakásáfa csökkentését és az illetékmentességet

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.

Megszavazta a parlament a lakásáfa csökkentését és az illetékmentességet

Novák Katalin a Facebook-oldalán közzétett videóban emlékeztetett: januártól az új építésű ingatlanok értékesítési áfája 27 százalékról 5 százalékra csökken, azok, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak ingatlant az 5 százalék áfát is visszaigényelhetik, a csokkal vásárolt új vagy használt ingatlanok pedig illetékmentesek lesz

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukción az ÁKK 15 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 25,3 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 15,0 milliárd forintot…

Megsínylette az idei évet a sertéspiac – drasztikusan csökkentek a termelői árak

A vágósertés termelői árának csökkenése mellett a sertéspiac külkereskedelmi mérlege is jelentősen romlott.

A magyar gazdaság teljesítménye 5,5 százalékkal csökkent a január-szeptemberi időszakban

Magyarország hazai összterméke (GDP) 5,5 százalékkal csökkent az idén a január-szeptemberi időszakban az egy évvel korábbihoz képest a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közölt adatai szerint.

Először csökkent az új fertőzöttek száma szeptember óta - A WHO mégis óvatosságra int

Bár az eredmények bizakodásra adhatnak okot, az Egészségügyi Világszervezet továbbra is a szabályok betartását kéri az emberektől.

A japán cégek adózás előtti negyedéves profitja jelentősen csökkent

A japán vállalatok adózás előtti profitja már a hatodik egymást követő negyedévben csökkent éves összevetésben az idei harmadik negyedévben.