Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tűz ütött ki egy soponyai lakóház melléképületében

A tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat. Tűz keletkezett egy lakóépülettel egybeépített melléképületben Soponyán, a Dózsa utcában. Információk szerint az épületben három gépkocsi állt, amelyekkel a sárbogárdi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiálltak. Az egységek négy vízsugárral már körülhatárolták a…

A nyílt utcáról lopták el a nyolcéves kisfiú kutyáját - videón, ahogy kétségbeesetten üldözi a tolvajt

A videó bejárta a közösségi médiát, egész Anglia a hősies gyerek kiskutyáját, Melát keresi.

Lakatlan ház teteje omlott két emberre, egyikük meghalt

Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn.

Leomlott egy épület tetőszerkezete, egy ember meghalt

Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Tető omlott két emberre Encsen, egyikük meghalt

Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Egy motor és egy videó Dani Pedrosa tiszteletére

Onroad
-
  Ma 19:13 Autó-motor

A gyorsasági motorversenyzők között kimondottan előnyös az apró termet. Azonban közülük is “kiemelkedett” a 2018 végén visszavonult Dani Pedrosa. A spanyol pilóta szó szerint zsoké alkat – azonban valahogy soha nem merült fel számára a valódi lovakkal való versenyzés. Kis korától a két kerekű paripákra vágyott, így végül igazán szép és…

Lakatlan ház teteje omlott két emberre Encsen, egyikük meghalt

Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel. Dojcsák Dávid elmondta, hogy a ház padlásterében egy nő és egy férfi tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. A férfi ki tudott menekülni, a nő…

Emberöléssel vádolják az egyik legnépszerűbb francia rappert

Egy bandaháború során öltek meg egy 23 éves férfit.

Balesetet okozott, aztán elhajtott egy pécsi asszony

A kaposvári rendőrök cserbenhagyás miatt hallgattak ki egy pécsi nőt.   Az ügy adatai alapján 2018. november 26-án 19 óra körül Kaposváron, a Zselici úton egy sofőr átsodródott a szemközti sávba és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő gépjárművel.  A baleset után az okozó gépkocsi vezetője megállás és adatai…

Szovjet gránátot rejtett a kastély Marcali mellett

Meglepő felfedezést tettek a boronkai kastély felújításán dolgozó munkások a napokban. Az építési munkálatok közben pénteken egy második világháborús, RG 42 típusú szovjet, támadó kézigránátot találtak az épületben.

Tető omlott két emberre Encsen, egyikük meghalt

A két férfi az elhagyatott ház padlásterében volt a beomláskor.

Kétszer is a sajtófigyelem középpontjába került Szolnok

Szoljon
-
  Ma 18:45 Belföld

1932 decemberében és 1935 januárjában került Szolnok a figyelem középpontjába.

Meleg férfival interjúzott egy egyiptomi műsorvezető, börtönre ítélték

Egyiptomban 2017 óta tilos homoszexuálisokat a médiában megjelentetni, a kormány keményen elnyomja a helyi meleg közösséget.

A cseh rekordbajnok két góllal legyőzte a Vidit

A fehérvári focicsapat 3-1-re kikapott a negyedik felkészülési mérkőzésén.

Élve elásták három hetes kisbabájukat, mert egy sámán szerint megszállta az ördög

Az indiai csecsemő három órán át feküdt a föld alatt, a sírására felfigyelő szomszédok ásták ki.