Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Bolgár kamion – Brit belügyminiszter: még nem ismert az áldozatok nemzetisége

Az első beszámolókkal ellentétben nem Írországból, hanem Belgiumból érkezett Délkelet-Angliába az a kamionos utánfutó, amelyben szerdán 39 embert találtak holtan – közölte szerda esti frissített beszámolójában a területileg illetékes Essex megyei rendőrség. A brit belügyminiszter szerint egyelőre nem ismert az áldozatok nemzetisége. A…

Újabb részletek a bolgár halálkamionról

A bolgár miniszterelnök állítja, Bulgáriának nincs köze a tragédiához.

A bolgár miniszterelnök is megszólalt a halálkamionról

Nem Bulgáriában szállt fel a kamionra az a 39 ember, akit szerdán Nagy-Britanniában holtan találtak a bolgár rendszámú jármű rakterében, mert a kamion nem lépett be Bulgáriába 2017-es regisztrációja óta - közölte Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök.

Bolgár miniszterelnök: Bulgáriának nincs köze a tragédiához

Nem Bulgáriában szállt fel a kamionra az a 39 ember, akit szerdán Nagy-Britanniában holtan találtak a bolgár rendszámú jármű rakterében, mert a kamion nem lépett be Bulgáriába 2017-es regisztrációja óta - közölte Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök.

Rengeteg a rejtélyes, megválaszolatlan kérdés a bolgár horrorkamion körül, amelyben 39 holttestet találtak

Egyelőre nem ismert annak a 39 embernek a nemzetisége, akiket szerda hajnalban találtak holtan egy bolgár kamionban Anglia délkeleti részén - mondta szerdai nyilatkozatában a brit belügyminiszter.

Az első fotók a bolgár horrorkamionról

Még nem ismert az áldozatok nemzetisége, a 38 felnőtt mellett egy tinédzser is van. Sőt azt sem tudni, hogy a kamion merre tartott.

Bolgár halálkamion: nem tudni, honnan érkezett a járműben talált 39 halott

A brit belügyminiszter azt nyilatkozta, egyelőre nem tudják, milyen nemzetiségűek voltak az áldozatok.

Bolgár kamion: Még nem ismert az áldozatok nemzetisége

Priti Patel, aki a londoni alsóház képviselőit tájékoztatta a vizsgálatról, megerősítette azt a korábbi rendőrségi közlést, hogy a kamion az észak-walesi Holyhead kikötőjében lépett be Nagy-Britanniába még szombaton. Patel hangsúlyozta, hogy ez a kikötő az Írországból érkező kompforgalom egyik legnagyobb fogadóállomása. A…

Még nem ismert a bolgár kamionban talált áldozatok nemzetisége

Egyelőre nem ismert annak a 39 embernek a nemzetisége, akiket szerdán találtak holtan egy bolgár kamionban Anglia délkeleti részén - mondta szerdai nyilatkozatában a brit belügyminiszter.

Bolgár kamion – még nem ismert az áldozatok nemzetisége

Egyelőre nem ismert annak a 39 embernek a nemzetisége, akiket szerdán találtak holtan egy bolgár kamionban Anglia délkeleti részén – mondta szerdai nyilatkozatában a brit belügyminiszter.   Priti Patel, aki a londoni alsóház képviselőit tájékoztatta a vizsgálatról, megerősítette azt a korábbi rendőrségi közlést, hogy a kamion az észak-walesi…

Megszólalt a brit belügyminiszter a bolgár kamionban talált 39 halottal kapcsolatban

Brit belügyminiszter: még nem ismert az áldozatok nemzetisége. Bolgár rendszámú kamionnál dolgoznak bűnügyi helyszínelők a délkelet-angliai Thurrock városának ipari parkjában 2019. október 23-án. A hatóságok harminckilenc holttestet találtak a teherjárműben, amely október 19-én lépett be Nagy-Britanniába az észak-walesi Holyhead…

Helyszíni felvételek a bolgár halálkamionról: itt találtak a 39 holttestre

A halottak azonosítása folyamatban van, de hosszú időt is igénybe vehet.