Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Új név alatt, de minőségi, szakmai képzésekkel

Szon
-
 Ma 17:49Belföld

A megújult külcsín megfog, a belbecs megtart a cégekkel jó kapcsolatot ápoló nyíregyházi technikumban.

A belső kontrollrendszer minősége az önkormányzati intézményeknél

ÁSZ
-
 Ma 14:06Gazdaság

A 2019. évet érintő átfogó, kockázatalapú ellenőrzés keretében értékeli az ÁSZ az önkormányzati intézmények belső kontrollrendszerének minőségét, a korrupció elleni védettség kiépítettségét.

Már épülnek a körforgalmak a veszprémi elkerülőn

A NIF beruházásában 2x2 sávosra bővíti a teljes szakaszt a Strabag.

A Bettika Quintet volt a szakmai zsűri kedvence a hétvégi Jazz Showcase-en

A Jazz Showcase idén a pandémiás helyzetre való tekintettel különleges körülmények közt került megrendezésre: a tehetségbörze fiatal zenekarainak előadását felvételről, míg az egész napos jazzélmény tetőpontját jelentő gálakoncertet már élőben követhették a nézők.

Nyugdíjig ne tervezz az NB I-ben! - Rebrovon és Hornyákon kívül mindenkit kirúgtak egy év alatt

Csakfoci
-
 Ma 03:40Foci

Az egy évvel ezelőtti helyzethez képest az NB I-ben csak két vezetőedző maradt a helyén, ez alighanem világrekord a maga nemében.

Felőrölte újvárosi ellenfelét a veszprémi együttes

A futsal Nb I. alapszakaszának 17. fordulójában a Dunaferr Due Dutrade Fc a Balaton Bútor Fc Veszprém vendégeként jókora vereségbe szaladt bele.

Kirúgták a Chelsea edzőjét, lesz-e magyar érkező?

Menesztette a vezetőedzői posztról a klublegenda Frank Lampardot az angol labdarúgó-bajnokságban kilencedik helyen álló Chelsea.

Veszprémi olvasónk is beoltatja magát

Veol
-
 Tegnap 16:00Megyei

Akárcsak a környezetemben élők közül a legtöbben, én is biztosan, sőt, szívesen beoltatom magam koronavírus ellen, amint lehetséges lesz.

Hivatalos: elfogyott a türelem, kirúgták Lampardot a Chelsea-től

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy meneszti edzői állásából a klublegendáját, aki igen rövid időt tölthetett el ebben a pozícióban.

Hivatalos: elfogyott a türelem, kirúgták Lampardot a Chelsea-től

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy meneszti edzői állásából a klublegendáját, aki igen rövid időt tölthetett el ebben a pozícióban.

Cenzúrázták az ellenzéki nyilatkozatokat a mátészalkai önkormányzati lapnál

Először kaptak lehetőséget a 2019-es választások óta az ellenzéki képviselők, hogy megszólaljanak a közpénzből fenntartott helyi lapban, azonban egyikük nyilatkozatából kihúztak egy fontos részt, a másik nyilatkozatot pedig végül meg sem jelentették.

Folytatódik az I. kerületi bérlakásvita - Ennyivel emelkedne az önkormányzati lakások bérleti díja

Portfolio
-
 Tegnap 11:58Gazdaság

Nemrég írtunk arról, hogy az I. kerület új lakásrendeletet helyezett kilátásba az önkormányzati lakások kiadásának szigorításáról amiatt, hogy az alacsony bérleti díjak évente több száz millió forintos kiesést okoznak a Budavári Önkormányzat költségvetésében. A Telex legfrissebb cikke rávilágított arra, hogy ez várhatóan több száz olyan…

Kirúgták Lampardot, a PSG-től elküldött edző érkezhet a Chelsea-hez

A legutóbbi öt meccsükből csupán egyet tudtak megnyerni, így elfogyott a türelem a vezetőség részéről.

Kérheti-e jussát a közpénzből? – szakmai találkozó közgazdászoknak és nemcsak

Székelyhon
-
 Tegnap 09:21Határtalan

A 2021-es költségvetés összeállításának az időszakában vagyunk, így kiemelten fontos tudni, hogy mit tesznek, tehetnek a közösségünk vezetői annak érdekében, hogy a vállalkozások által befizetett adókból minél több visszatérjen Székelyudvarhelyre.