Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Galíciában 60 ezer euróra is büntethetik azt, aki elutasítja az oltást

Galícia az első független régió Spanyolországban, amely törvényesen szankcionálhatja a vakcina felvételének a megtagadását.

Kollégáját ölte meg egy Call of Duty eSportoló

theGeek
-
 Ma 17:10Gaming

A 18 éves elkövető felvette, majd meg is osztotta a WhatsAppon, hogy a női kollégájával végzett, és ezt a bűntettét el is ismerte. Ingrid Oliveira Bueno da Silva, egy 19 éves női játékos, aki Sol néven futott, gyilkosság áldozata lett, és az elkövető egy másik profi Call of Duty-játékos volt, írja az R7, egy brazil hírcsatorna. Az elkövető Guilherm

Digitális oktatást kellett elrendelni egy halasi és egy jánoshalmi iskolában

Baon
-
 Ma 17:09Belföld

A Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a kiskunhalasi Központi Református Általános Iskola is digitális oktatásra tér át.

Rekordáron kelt el a bécsi szecesszió egyik alapítójának festménye

Origo
-
 Ma 17:05Kultúra

Több mint száz évig csak annyit lehetett tudni, hogy van róla egy fekete-fehér fénykép.

Egy éve együtt a járvánnyal: plüssmackók, balett és ölelés online

Egy éve, hogy megváltoztatta életünket a járvány világszerte. Kénytelenek voltunk berendezkedni egy más típusú életre: maszkokkal, távolságtartással, szigorú szabályok követésével. Kérdés, hogy lelkileg mindezt hogyan és meddig bírjuk még?

Ausztria egyeztet az oroszokkal a Szputnyik V vakcináról

Telefonon egyeztetett az osztrák kancellár az orosz elnökkel a Szputnyik V vakcina lehetséges beszerzéséről és gyártásáról. Több uniós tagállam nyitott lenne az oltóanyagra, a Szputnyik V uniós engedélyeztetését azonban még nem kérték.

Egy hajtánnyal kellett elhagyniuk Észak-Koreát orosz diplomatáknak

RTL Klub
-
 Ma 17:02Bulvár

Egy hajtánnyal kellett elhagyniuk Észak-Koreát orosz diplomatáknak és családtagjaiknak. A nem mindennapi esetről az orosz külügyminisztérium adott hírt, két fotót mellékelve. Mivel a koronavírus miatt Észak-Korea teljes határzárat vezetett be, máshogy nem tudtak hazajutni.   .embed-container {max-width:…

A DOOM Eternal rendezője azon gondolkozik, hogy legyen-e egy női Doom Slayer

Leet
-
 Ma 17:00Gaming

Nemrég egy Twitch stream során az id Software kommunikációs igazgatója Josh Boyle, valamint a rendező Hugo Martin sok gondolatot megosztott a Doom jövőjével kapcsolatban. Martin elárulta: nagyon sokat gondolkoznak azon, hogy legyen egy női Doom Slayer a sorozatban. Persze hozzátették azt is, hogy ha ez megtörténne, akkor…

Hamis közösségi profillal szereztek pénzt egy zalai nőtől

Afganisztánban szolgáló amerikai hivatásos katonának adták ki magukat a Facebook közösségi oldalon és közel 3 milliót csaltak ki egy nőtől.

Az Európai Tanács elnöke szorosabbá tenné a tagállamok közötti védelmi és biztonságpolitikai együttműködést

ma7.sk
-
 Ma 16:59Külföld

Az Európai Unió el akarja  mélyíteni a tagállamok közötti védelmi és biztonságpolitikai együttműködést, növelni kívánja védelmi és civil képességeit és  operatív készültségét - hangsúlyozta Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben, az EU-tagországok vezetőinek kétnapos csúcstalálkozóját követően pénteken.

Egy hidegfront teheti tönkre az egész hétvégénket

Hétvégén egy hidegfront érkezik, ami lehűlést és esőt is hoz magával.

Ismét bezárul egy kiskapu az olcsó Ionity töltéshez

A ZSE Drive szigorítja a roaming feltételeket. A teljes anyag Ismét bezárul egy kiskapu az olcsó Ionity töltéshez címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Bevállalsz egy állampolgársági ismeretek tesztet? - Napi kvíz

Alon
-
 Ma 16:54Megyei

Egy próbát megér, teszteld le, átmennél-e a vizsgán!

Kigyulladt egy izraeli teherhajó a polgárháború sújtotta ország mellett

Egyelőre ismeretlen eredetű robbanás történt egy izraeli teherhajón az Ománi-öbölben pénteken, ami újabb aggályokat vetett fel a közel-keleti tengeri hajózás biztonságát illetően.

Csak biztonsági övet akartak a gyereküknek – kirakták a bölcsődéből

A nyilvánosságtól kérnek segítséget egy nádudvari család tagjai, akik az őszi kirándulásra biztosított mikrobusz utaztatási hiányosságára hívták fel az intézményvezető figyelmét, aki mindezt személyeskedéssé nagyítva, egyik napról a másikra kirakta a kétéves gyereket a magánbölcsődéből.