Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Madár Vera karcsú testétől tátva marad a szád

Life
-
 Ma 21:00Bulvár

Madár Verát látva el sem hinnénk, hogy egykor neki is súlyproblémái voltak. Anno 86 kilót nyomott, aztán egy kemény diéta következményeképpen 42 kilóra fogyott, ami majdnem az életébe került. Most azonban elégedett magával, és a táplálkozási zavarai is a múltté.

Elszabadultak az indulatok: hatalmas a tüntető tömeg Oroszországban, a hatóságoknak már erőszakot is be kellett vetn…

Több tízezren vonultak utcára Oroszországban azért, hogy a 30 napra vizsgálati fogságba helyezett Alekszej Navalnij szabadon bocsátásáért tüntessenek. A megmozdulásokat többnyire az ellenzéki politikus munkatársai és támogatói szervezték - és maga Navalnij is arra biztatta híveit, hogy tiltakozzanak.

Magyarország már a nyolc között a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfikézilabda-válogatott bejutott a negyeddöntőbe az Egyiptomban zajló világbajnokságon, miután a középdöntős csoportjában 16:10-es félidő után, 30:26-ra nyert Lengyelország ellen. A magyar együttes a

Országos tesztelés – Néhány szlovákiai településen már ismertek a szombati tesztelés eredményei

Lassan szivárognak az országos tesztelés szombati napjának eredményei. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Dunaszerdahelyen 30,0098 százalékos a pozitívan tesztelt lakosok aránya.   FRISSÍTVE – 21:06 – Kistárkányon 329 tesztelt lakosból 3 volt fertőzött.   21:04 – Királyhelmecen 874 tesztből húsz lett víruspozitív (2,3 százalékos…

7 veszekedésfajta, ami már a szakítást jelezheti előre a pároknál

SzMo
-
 Ma 20:45Színes

Nem mindegyik esetben vezet egyenes út a különváláshoz, de jobb, ha kerüljük ezeket a veszekedéseket.

Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

Kósa Lajos jelentette be szombaton, részletek még nem ismertek.

Francia orvosok: maradj csendben, ha tömegközlekedsz, akkor nem terjed a koronavírus

Francia orvosok szerint a tömegközlekedési eszközökön utazóknak kerülniük kellene az egymással való beszélgetést és a telefonálást, mivel így jelentősen csökkenthető lehet a koronavírus terjedése – számol be a hírről a Reuters.

FA-kupa: máris kiesett a címvédő

FociClub
-
 Ma 20:28Foci

A sorozat egyetlen magyarja is továbbjutott.

Férfi kézilabda-vb – A lengyelek legyőzésével már a nyolc között a magyarok

A magyar férfi kézilabda-válogatott biztosította negyeddöntőbe jutását az egyiptomi világbajnokságon, miután a középdöntő második fordulójában 30-26-ra legyőzte Lengyelországot szombaton az Új Fővárosban.     A magyar válogatott eddig egyszer, 1986-ban kezdte öt győzelemmel a világbajnokságot, amelyet akkor ezüstéremmel…

Biden elnézést kért a Nemzeti Gárdától a washingtoni állapotok miatt

A Nemzeti Gárda 25 ezer katonát vezényelt Washingtonba, hogy biztosítsák az új elnök beiktatását.

A török háború pusztított el egy újkőkorban már lakott falut

Hiros
-
 Ma 20:12Megyei

Izgalmas leletanyagra bukkantak a Kecskeméti Katona József Múzeum régészei  iszaug közelében az új híd építése mellett. Egy őstulokszarv utal arra, hogy már 6-7 ezer évvel ezelőtt, az újkőkorban is laktak itt emberek. Majd a történelmet végigkísérve a török háború pusztította el a falut. Egy talált pénzérme pedig több bűncselekményre utal.

Szörnyű dolgot tett 10 éves gyereke osztálytársával egy somogyi férfi, amikor kettesben maradtak a szobában

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a letartóztatás fenntartására vonatkozó elsőfokú bírósági határozat helybenhagyását indítványozta azzal a vádlottal szemben, akit az ügyészség szexuális erőszak bűntettével vádol.