Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 322 hír

Miért volt a budai Várban palotája a luxusórák párizsi királyának?

A dolog Almásy Jacqueline grófnőnek köszönhető, aki nemcsak szépségével, hanem házasságával is emelte a tétet a két háború közötti arisztokrata körökben.

A feleségéről nevezte el a Farm Vip tehenét Kucsera Gábor

Blikk
-
 Ma 19:44Bulvár

Felesége jelenléte még a farmra is elkísérte Kucsera Gábort.

Király Zsolt: Már Haščák is bilincsben. Ki lesz a következő?

Lám, mennyit változott az ország alig kilenc hónap alatt. 2020. március 1-jén megtudtuk a parlamenti választások eredményeit, rá kilenc hónapra, 2020. december 1-jén pedig már le is tartóztatták az ország leghatalmasabb és egyik leggazdagabb emberét.   Jaroslav Haščák Penta vezér nem akárki, közép-európai léptékben is komoly szereplő.…

Vona Gábor: Borkai főpolgármestert csinált Karácsony Gergelyből, Szájer…

Szinte biztos vagyok benne, hogy az uniós vétó körüli botrány miatt vadászta le valamelyik (német?) titkosszolgálat Orbán brüsszeli parancsnokát – írta a Jobbik volt elnöke.

Munkához kötik a bevándorlást januártól az Egyesült Királyságban

Már lehet kérvényezni a brit letelepedési és munkavállalási vízumot az EU polgárainak a Brexit utáni időszakra.

Gálik Zoltán: több éves recesszióra készülhet az Egyesült Királyság

Megkezdődött a végső visszaszámlálás, ha a következő napokban sem sikerül megegyezni, Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki év végén az Európai Unióból. a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint ha nem lesz alku, az tartós recesszióba is taszíthatja az Egyesült Királyságot.

Hercegék zenéje vérpezsdítő, „király”

Szon
-
 Ma 16:18Kultúra

A pandémiás helyzetben a biztonsági intézkedések miatt sok fellépése elmaradt a Terne Cserhajának.

Fontos üzenetet küldött Biden a pénzügyminiszter kiválasztásával: semmi nem lesz a baloldali fordulatból

Janet Yellen volt jegybankelnök személyében Bidennek sikerült olyan személyt jelölnie a pénzügyminiszteri posztra, aki mérsékelt baloldalisága ellenére nemcsak a piaci körökben kedvelt, de még a republikánusok számára is elfogadható. Yellen akadémiai múltja során a munkanélküliséget helyezte a gazdaságpolitika fókuszába,…

75 éves a színpad és a filmvászon koronázatlan királynője, Bette Midler

December 1-jén ünnepli hetvenötödik születésnapját Bette Midler amerikai színésznő, énekesnő, aki több mint fél évszázados karrierje alatt négy Grammy-díjat, négy Golden Globe-díjat, három Emmy-díjat, két Tony-díjat vehetett át, emellett hatszor kapta meg a legjobb komikának járó American Comedy Award kitüntetést.

Igaza lett Zacher Gábornak: durva, mennyit költenek a magyarok alkoholra évente

Az, hogy egy országban az egyes háztartások mire költik el bevételeiket, sokat elárul nem csak a gazdaság, de a társadalom szerkezetéről is. A legfrissebb elérhető statisztikák alapján pontos képet kaphatunk arról az Európai Unió egyes

A Code Week üzenetét legjobban közvetítő iskola nem más, mint a zalaapáti

Zaol
-
 Ma 13:25Megyei

Az idei EU Code Week alkalmából a program kiemelt szakmai támogatója, a Digitális Jólét Nonprofit Kft., pályázatot hirdetett az eseményeket szervező magyarországi iskolák, illetve Digitális Jólét Program Pontok számára – olvasható a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ oldalán.