Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

A koronavírus későn vették észre a bajt, haldoklik a brit anya

NLC
-
  Ma 12:40 Egészség

Pár hete van csak hátra, ezért előrehozott karácsonyt tartanak a családdal.

A Brexittel megfizethetetlenné válik a brit felsőoktatás

Az Üzlet
-
  Ma 12:34 Karrier

A 2021/22-es tanévtől többszörösére nő a tandíj az uniós fiataloknak Nagy-Britanniában, ezért tömegesen hagyhatják el a szigetet jelentős anyagi érvágást okozva az intézményeknek, ahol - mint a miniszterelnök is - a kínaiakban bíznak. A magyar fiatalokat eddig ösztöndíjprogram támogatta. Kérdés, ez mire lesz elég.

Támogatásokkal segíti a vendéglátó ágazat újraindulását a brit kormány 

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a koronavírus-járványt súlyosan megszenvedő vendéglátó és turisztikai ágazat újraindulását – közölte szerdán a brit pénzügyminiszter.

Támogatja a brit kormány a vendéglátó ágazat és a turizmus újraindulását

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a koronavírus-járványt súlyosan megszenvedő vendéglátó és turisztikai ágazat újraindulását.

Áfacsökkentéssel és ártámogatással lökné be a vendéglátóipart a brit kormány

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a koronavírus-járványt súlyosan megszenvedő vendéglátó- és turisztikai ágazat újraindulását - közölte a brit pénzügyminiszter.

A briteknél már szerdától jön az éttermi áfacsökkentés

Nálunk egyelőre csak pedzegetik, Nagy-Britanniában viszont áfacsökkentés várható a vendéglátóiparban. Sőt, augusztusban az éttermi étkezések árának felét (!) közvetlenül a költségvetésből fizetik majd. Vagyis az állam meghívja a lakosságot az éttermekben és pubokban elfogyasztott ételek is italok felére.

Moszkva Britanniát fenyegeti

Oroszország az érdekeinek megfelelő mértékben válaszolni fog a Nagy-Britannia által a Magnyitszkij-ügy okán bevezetett személyes szankciókra – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában. “Csak sajnálkozni tudunk az ilyen ellenséges lépésekkel kapcsolatban. Természetesen érvényesülni fog a…

Ez történt az Attraction-nel mióta megnyerték a brit tehetségkutatót

Az elmúlt években szinte az egész világot beutazta az Attraction Árnyékszínház, amely most Magyarországra helyzete a székhelyét. Mikor a csapat ...

Londonban vert meg két brit tornászt Berki Krisztián, az elegancia segített

Index
-
  Ma 05:05 Sport

Pontozásos sportágban a hazai pályán indulókat felülmúlni igazi bravúr. Berki 2012-ben a lólengés olimpiai döntőjében nem adott esélyt a briteknek.

Áfacsökkentés és ártámogatás a brit vendéglátásnak

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a vendéglátó és turisztikai ágazat újraindulását,

Áfacsökkentéssel és ártámogatással segíti a vendéglátó ágazatot a brit kormány

Jelentős áfacsökkentéssel és az éttermi étkezés árának közvetlen költségvetési támogatásával segíti a brit kormány a koronavírus-járványt súlyosan megszenvedő vendéglátó és turisztikai ágazat újraindulását - közölte szerdán a brit pénzügyminiszter.

A koronavírus miatt törölték a kemóját: meghalt rákban a 31 éves brit anyuka

Ripost
-
  Tegnap 19:00 Külföld

A lezárások előtt elkezdték a kezelését, de fel kellett függeszteni.

Új részletek a brit karanténszabályozásról

Infostart
-
  Tegnap 17:50 Külföld

A tranzitutasok beutazási szabályait is ismertették.