Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gazdasági válság ide vagy oda, az Opus Global Nyrt. szárnyal

A Mészáros Lőrinc-féle csoport annak ellenére növelte 1,5-szeresére az üzemi eredményét az első háromnegyed évben, hogy már levontak egy kb. 11,4 milliárdos értékcsökkenést is.

Halálra gázoltak egy gyalogost Csém közelében

A 13-as számú főúton teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés.

Halálra gázoltak egy gyalogost a 13-as úton Csém közelében

A baleset során a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Invázió: 500 gazella lepte el a mongol főváros utcáit – elfoglaltak két kerületet

A hatóságoknak kellett élőhelyükre terelni Ulánbátor két kerületébe özönlő patásokat. Két hatalmas gazellacsapat lepte el a hétvégén a mongol fővárost, Ulánbátort – közölte hétfőn a kelet-ázsiai ország környezetügyi és turisztikai minisztériuma. Közleményük szerint a főváros egyik kerületében egy több mint 200 gazellából álló csapatot, míg egy…

80 százalékkal emelik a gázszállítási és a gázelosztási díjat jövő év elejétől Ukrajnában

Átlagosan 80 százalékkal emelik a gázszállítási és a gázelosztási díjat

Pozitív gazdasági hír Szoboszlaiékról

NB1
-
 Ma 18:58Foci

Összesen három csapat büszkélkedhet.

Napokig elhallgatta Demeter Szilárd gázkamrás botrányát az MTI és a hirado.hu

Bár hatalmas botrányt okozott az elmúlt napokban, hogy Demeter Szilárd, az állami fenntartású Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) igazgatója Soros Györgyöt Hitlerhez hasonlította, Európát pedig Soros gázkamrájának nevezte egy, a kormánypárti Origón megjelent, többek által antiszemitának minősített írásban, a történtekről napokon át vonakodott…

Palkovics László: sikeresek a Gazdaságvédelmi akcióterv programjai

Sikeresnek értékelte a Gazdaságvédelmi akcióterv programjait éves meghallgatásán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottságában hétfőn.

Nagyon jó hírt kaptak a kutyák és a macskák (meg a gazdik)

Napi.hu
-
 Ma 17:43Külföld

Úgy tűnik, sikerült leszerelni a kutyák és macskák egyik ősellenségét, a petárdákat és házi tűzijátékokat. Feltalálták ugyanis a szinte hangtalan robbanóeszközöket.

Erdélyi kutatás mutat rá, hol esett vissza a gazdasági mobilitás a leginkább

Egy pénteken közölt elemzés szerint a koronavírus-járvány Kolozs és Temes megyében jobban, Partiumban és Székelyföldön kevésbé csökkentette a gazdasági mobilitást. A helyi gazdaságok eltérő szerkezete a mögöttes ok.

Szlovénia gazdaságát is megtépázta a járvány

A szlovén gazdaság 2,6 százalékkal esett vissza a harmadik negyedévben.

Ez gáz: szerdán megint áremelés lesz a kutakon

A mindig jólértesült Holtankoljak portál úgy tudja, a hét közepén nem csak a benzin, hanem a gázolaj ára is emelkedni fog.Tankoljon, aki teheti! Szerdától literenként 4 forinttal nő a benzin, és 5 forinttal a gázolaj átlagára – írja a holtankoljak.hu. A 95-ös benzin átlagára jelenleg 362, a gázolajé pedig 383 forint. A hazai üzemanyagárak már

Palkovics László: sikeres a gazdaságvédelmi akcióterv

Sikeresnek értékelte a Gazdaságvédelmi akcióterv programjait éves meghallgatásán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottságában hétfőn.

Újból elfogadta a családi gazdaságokról szóló törvényt az Országgyűlés

Az Országgyűlés hétfőn ismét elfogadta a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, kétharmados parlamenti támogatást igénylő jogszabályt a családi gazdaságokról.

Harmadával robbanthat az e-kereskedelem a negyedik negyedévben

Az e-kereskedelmi forgalom 25-30 százalékos bővülésére számít az idei utolsó negyedévben a GKI Digital és az Árukereső.hu, ezzel az év egészében 30 százalékot meghaladó lesz a növekedés az előző évhez képest.