Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 437 hír

Sok probléma volt az Európai Gyógyszerügynökség szerint a Pfizer vakcinájával az engedélyeztetés előtt

A dark webre korábban kiszivárogtatott, a Pfizer vakcináihoz kötődő dokumentációk alapján nagy volt a nyomás az Európai Gyógyszerügynökségen a vakcinák minél gyorsabb engedélyeztetése miatt – számol be hírről a le Monde.

Elképesztő: 1,5-2 hónappal a társai előtt jelent meg az első gólya Tatán

Kemma
-
 Ma 14:00Belföld

Év elején ritka látvány hazánkban a gólya. A vándormadarak egyik példánya szerdán, másfél-két hónappal korábban a szokottnál mégis megjelent az Öreg-tóban.

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Szalai Attila a meccsek előtt

NSO
-
 Ma 13:51Foci

Új sorozatot indítunk el a Nemzeti Sport Online-on, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenéket hallgatnak a hétköznapokban és a fontos meccsek, események előtt. Az NSO Spotify-oldalát a nemrég a Fenerbahcéhoz igazoló Szalai Attillával nyitjuk meg, aki elküldte a lejátszási listáját, ami a Fener öltözőjében is pörög majd nála!

Biztosan letesztelik a diákokat suli előtt, de még jövő héten is otthon maradnak

Az óvodákba és az iskolai klubokba pedig csak azok a diákok mehetnek, akiknek a szüleik az ún. létfontosságú infrastruktúrában dolgoznak. "A határidő február 1-je, amikortól hatályba léphet a Covid-automata, mely bizonyos feltételek mellett lehetővé tenné, hogy megnyissuk az iskolák alsó tagozatait, majd az azt követő hetekben a felső…

Mészáros és Garancsi nyúlhat a Citadellához

Állami tulajdon a Citadella, a vagyonkezelés is állami kézben van, így a fővárosi önkormányzat nem igazán tudja, hogy mi lesz ott. Bármi is, azt Orbán két barátja építi meg.

Schöpflin György élete és munkássága előtt tisztelegnek

Schöpflin György egy Magyarországot elhagyó család gyermekeként Nagy-Britanniában vált elismert szakemberré, de 2004-től a Fidesz tagjaként képviselte hazánkat az Európai Parlamentben.

Brutálisan nőtt a képernyő előtt töltött idő a fiatalok körében a koronavírus-járvány kirobbanása óta

Az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány következtében 50 százalékkal nőtt a gyermekek képernyő előtt töltött ideje.

Az olcsóbb ingatlanok kerültek helyzetbe a járvány második hulláma előtt

Stagnálás és árcsökkenés jellemzi a lakáspiacot, de a járvány miatt némi emelkedés is történt.

6 dolog, amit sose csinálj szex előtt

Glamour
-
 Ma 11:30Szex

Ha jót akarsz magadnak, akkor ezeket felejtsd el.

A diákok szívják meg: törlik az érvényesen szerzett jegyeiket

A Fidesz mindent bedarál. Amit nem tudnak elfoglalni, azt tönkrevágják. Az se zavarja őket, ha eközben teljesen vétlen fiatalok életét vetik vissza évekkel. Most a Szfe diákjai esnek áldozatul, de bárki sorra kerülhet.

Nem fértek el a bolt előtti lépcsőn, verekedés lett a vége

A szekszárdi rendőrök négy fiatalt hallgattak ki csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Komoly nehézségek előtt a Fradi férfi vízilabdacsapata: öt játékosuk lett koronavírusos

A Ferencváros a hivatalos honlapján egy közleményben tudatta, hogy férfi vízilabdacsapatának 5 tagja pozitív mintát adott a legutóbbi koronavírusteszt során, így több meghatározó játékosra sem számíthatnak az elkövetkezendő időben.

Borzalmas tragédia: a diákok szeme láttára halt meg az 52 éves tanárnő

Az 52 éves tanárnő egy Bács-Kiskun megyei középiskola diákjainak tartott online órát hétfő reggel, amikor egyik pillanatban rosszul lett és leesett a székről – írja a Borsonline. A tanulók egy ideig nézték, majd kiabálni kezdtek „Körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy fennakadtak a…

Online tanulmányi versenyeken jeleskedtek a palotai diákok

Veol
-
 Ma 11:00Kultúra

Több, a koronavírus-járvány miatt online megrendezett tanulmányi versenyen is sikerrel szerepeltek a közelmúltban a várpalotai Bán Aladár Általános Iskola diákjai.