Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

Filmsor
-
 Ma 20:56Film

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait. Az Exatlon keddi adásában Palik László jelentette be, hogy az orvosi döntés értelmében Nagy Daninak haza kell mennie.

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Új Pogba és Ben Yedder a TOTY előtt – Megérkezett a TOTW#17

Pénteken indul a Team of The Year, azaz röviden a TOTY. Előtte persze kapunk egy TOTW csapatot. Azért is fontos, hogy kiket hoz a TOTW#17, mert nagyon sok csomagot nyitunk majd a hétvégén, így valószínűleg belőlük is látunk viszont. Ezen a héten is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik érdemesek a TOTW#17 címre. A mi listánkon John

Orosz vakcina – Szijjártó: megérkezett a beszerzésről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a kormányülés szünetében. A Szputnyik V vakcina az index híre szerint megkapta vészhelyzeti használati engedélyt a magyar hatóságtól.

Megérkezett Magyarországra az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

“A megoldást az jelentené, ha minél előbb tudnának nagyszámban hatásos és biztonságos oltást hozni az országba, és azt a magyar embereknek beadni” – mondta Szijjártó Péter. Naponta mintegy százan halnak bele a koronavírusba hazánkban, és a korlátozó intézkedések napi mintegy tízmilliárd forintos kárt okoznak a magyar gazdaságnak,…

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Megérkezett a melegfront

Szinte beköszöntött a tavasz, de egyelőre csak a Dunántúlon. Az ország nyugati felén délután már a 10 fokot is meghaladta hőmérséklet, és az előrejelzések szerint a következő napokban tovább melegszik az idő. Az általunk megkérdezett háziorvos szerint a hirtelen hőmérsékletváltozás a legtöbb szervezetet megviseli.

Szijjártó Péter: Megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Szijjártó Péter telefonon egyezetetett Mihail Muraskóval, Oroszország egészségügyi miniszterével.

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel. /Koszticsák Szilárd Szijjártó Péter elmondta: telefonon egyezetetett Mihail Muraskóval, Oroszország egészségügyi miniszterével, aki egyúttal a magyar-orosz…

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

A megoldást az jelentené, ha minél előbb tudnának nagyszámban hatásos és biztonságos oltást hozni az országba, és azt a magyar embereknek beadni.

Elöntötte a házát a víz – közben megérkezett a lecsapolási illeték

Jelentős kárt okozott az árvíz a piroti Aleksandar Đorđević házában. A férfi a Nova S portálnak elmondta, hogy az alagsort és a garázst is elöntötte

Szijjártó: Megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

A miniszter szerint a megoldást az jelentené, ha minél előbb tudnának nagy számban hatásos és biztonságos oltást hozni az országba.

Jó hír: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Szijjártó Péter elmondta: telefonon egyezetetett Mihail Muraskóval, Oroszország egészségügyi miniszterével, aki egyúttal a magyar-orosz kormányközi gazdasági vegyesbizottság orosz társelnöki pozícióját is betölti.     "Szorít az idő" - hangsúlyozta a miniszter, hozzáfűzve: naponta mintegy százan halnak bele a koronavírusba, és…

Megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Szijjártó: A magyar gyógyszerészeti hatóság szakemberei jelenleg is Oroszországban vannak és a helyszínen tanulmányozzák a vakcina gyártási folyamatát + VIDEÓ.