Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Mugellót a koronavírus sem érdekli, beugrónak pályázik a Kínai Nagydíj helyére

Formula
-
  Ma 06:30 Forma1

A Kínában kirobbant koronavírusnak a Formula-1-es nagydíj is áldozatául esett. Pótlása még nem eldöntött ügy, Mugello azonban nagyon szeretne belépni. Pedig Olaszország is a vírus gócpontja lett.

Napi kínai horoszkóp 2020. február 26. – Türelem és türelem

A szerda mottója: a türelem rózsát terem. Sőt, a kínai horoszkóp szerint boldog és nyugalmas kapcsolatokat is. Ma nagyon fontos lesz, hogy mindenkivel türelmes maradj…

Mutatjuk, mi vár rád 2020-ban a kínai horoszkópod alapján

Ne csak a hagyományos zodiákusodra hagyatkozz, hiszen a kínai horoszkópod ugyancsak sok izgalmas dolgot elárul rólad. Így többek között arról...

Kínai pénzen folynak Angliában technológiai kutatások – az eredményeket az ujgurok bánhatják

Privátbankár
-
  Tegnap 20:01 Külföld

Angliai kutatóhely is részesül olyan pénzekből, melyet egy katonai és védelmi fejlesztésekkel foglalkozó kínai állami cég ítél oda intelligens technológiai kutatásokban való részvételért. Félő ugyanakkor, hogy az elsősorban bűnesetek előrejelzésére, emberi érzelmek felismerésére alkalmas kutatási eredményeket a kínai hatóságok a muszlim…

A koronavírus sem tudja megtisztítani a kínai levegőt

G7
-
  Tegnap 17:36 Gazdaság

Tavaly a világ 50 legszennyezettebb levegőjű városából 26 volt indiai, 13 kínai, hat pedig pakisztáni. Európai település nincs a top 50-ben.

A Nissan és Honda egyelőre nem indítja újra a termelést a kínai gyárakban

Alapjárat
-
  Tegnap 15:06 Autó-motor

A japán autógyártók továbbra is tartanak a koronavírus következményeitől.

Kínai modellből készül az új Peugeot pickup

Autónavigátor
-
  Tegnap 14:32 Autó-motor

Európában ismeretlen szereplő a Peugeot a pickupok között, azonban a világ más tájain platós modellt is kínálnak a franciák.

Hadsereg: „Amikor a lelkész fél évig együtt él és szolgál a katonákkal”

Gondola
-
  Tegnap 10:31 Belföld

Kálinger Roland őrnaggyal, katolikus tábori lelkésszel beszélgettünk missziós tapasztalatairól, hitről, a katonalelkészség felemelő és emberpróbáló pillanatairól

Családi események Hódmezővásárhelyen

infoVáros
-
  Tegnap 09:53 Megyei

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

Megállíthatatlanul terjed a koronavírus Európában, kitört a betegség a kínai karanténből

Nagyrészt az új típusú koronavírus-járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhan városra korlátozódott a vírus terjedése a kínai egészségügyi hatóságok kedden közölt adatai szerint. Kínán kívül viszont továbbra is gyorsan fertőz a Covid-2019: Olaszországban és Dél-Koreában is újabb betegeket regisztráltak.

Arcfelismerővel keresik a kínaiakat

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 06:50 Külföld

Moszkva is radikális módszerekkel küzd a Kínából indult koronavírus terjedésével szemben. Múlt hét csütörtöktől Oroszország lezárta a kínai határait.

Koronavírus: nem utaznak Kínába a kínai iskola diákjai

A Neptun utcai Magyar–Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában és Gimnáziumban elhalasztják a kínai utazást.Ebben a tanévben nem utaznak Kínába a nyelvtanuló diákok a koronavírus-járvány miatt - közölte Bartos Mónika, a külföldi nyelvi kurzusokért felelős miniszteri biztos. Ebben a tanévben indul a külföldi nyelvtanulási program,…

Egy ukrán modell a kínai evakuálásról: "Nem hagyom el Kínát a kutyám nélkül!"

Anastasiya Zinchenko, egy ukrán modell elutasította az evakuálási ajánlatot a koronavírus által sújtott kínai Wuhan városból, miután kutyáját Mishat nem vihette magával.

Heveny hörghurutja van az Ungváron kórházba vitt férfinak, aki kínaival érintkezett Magyarországon

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 05:48 Határtalan

Csak hörghurutja van annak a beregdédai férfinak, akit hétfőn szállítottak magas lázzal és heveny felső légúti megbetegedés tüneteivel a megyeszékhely fertőző betegek gyógyítására szakosodott kórházának elkülönítőjébe – jelentette be kedden Bíró Erzsébet, a megyei egészségügyi főosztály vezetője.

Napi kínai horoszkóp 2020. február 25. – Szereted magad?

Vajon mennyire szereted és fogadod el magad annak, aki vagy? Mennyire szeretnél más lenni, vagy másokhoz hasonlítani? A kínai horoszkóp szerint ma nagyon fontos felismeréseket tehetsz. Érdemes picit magadba mélyedni…