Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 201 hír

Koronavírus: Kínában betiltanák a kutya- és macskahús fogyasztását

Kilenc húsféle fogyasztását engedélyeznék csak a dél-kínai Sencsenben.

Koronavírus: Egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött a napi halálozások száma Kínában

A jelek arra utalnak, hogy Kínában lassan lecsengőben van a járvány, de az elnök bejelentette, hogy nem csökkentenek az óvintézkedéseken.

Dél-Koreában már gyorsabban terjed a koronavírus, mint Kínában

Index
-
  Ma 13:21 Külföld

Egy hét alatt megharmincszorozódott a fertőzöttek száma az országban, ahol egy szekta áll a terjedés középpontjában. Egy 2,5 milliós városban kiürültek az utcák, közel nyolcezer katona is karanténban van. Közben a hatóságok versenyt futnak az idővel, 200 ezer embert akarnak letesztelni a vírusra.

Egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött a járvány miatti napi halálozások száma Kínában

Csaknem az egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában a csütörtökön közölt adatok szerint.

Dél-Koreában már gyorsabban terjed a koronavírus, mint Kínában

Index
-
  Ma 10:21 Külföld

Kínában 440 ezer forintot fizetnek annak, aki maga jelentkezik a tünetek megjelenése után.

A Disney ezt a jelenetet vágta ki az élőszereplős Mulanből, hogy a film ne okozzon problémát Kínában

IGN
-
  Ma 09:30 Film

Ismét egy csók jelenti a problémát Már megszokhattuk, hogy a kínaiak hatására gyakran vagdosnak meg a hollywoodi produkciókat, ez alól a Mulan sem kivétel.

A koronavírus miatt Kínában csak később jelenhet meg a Sonic mozifilm

Game Channel
-
  Ma 08:54 Gaming

Bár óriási rekordokat döntött, az ázsiai régióban, így sem Kínában, sem a karakter őshazájának számító Japánban nem jelent még meg a Sonic mozifilm, és a hírek szerint a kínaiaknak egy ideig még biztosan türelmesnek kell maradniuk vele. A Paramount Pictures ugyanis a Hollywood Reporter munkatársainak megerősítette, hogy #ko...

Koronavírus: Egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött a járvány miatti napi halálozások száma Kínában

Közel egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában a csütörtökön közölt adatok szerint.

Mérséklődött a járvány miatti napi halálozások száma Kínában

Közel egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában a csütörtökön közölt adatok szerint.

Járványkörkép: Kínában javul, az USA-ban romlik a helyzet

Napi
-
  Ma 08:19 Külföld

Egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött a járvány miatti napi halálozások száma Kínában. Az Egyesült Államokban a hatóságok elkerülhetetlennek látják a fertőzés további terjedését, az elnök viszont semmi ok az aggodalomra.

Koronavírus: Mérséklődött az elhalálozások száma Kínában

A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság csütörtökön arról számolt be, hogy szerda éjfélig 29 ember halt bele a vírusfertőzés okozta betegségbe Kínában az egy nappal korábbi adatközlés óta. A halálos áldozatok száma ezzel Kína szárazföldi részén 2744-re nőtt. Utoljára január 28-án jelentettek napi 30-nál kevesebb halálozást a járvány kapcsán. A…

Megjelent Romániában a koronavírus, de Kínában már javul a helyzet

A 20 éves román férfi egyelőre tünetmentes. A másik oldalról: az egy hónappal ezelőtti szintre esett vissza a vírus napi áldozatainak száma Kínában.

Koronavírus: csökken a halálozások száma Kínában, az elnök szerint még korai lenne megnyugodni

Utoljára január 28-án jelentettek napi 30-nál kevesebb halálozást a járvány kapcsán.

Kínában most annyian halnak meg koronavírusban, mint egy hónappal ezelőtt

Index
-
  Ma 07:31 Külföld

A kínai elnök szerint a csökkenő tendencia jó jel, de a járvány újabb fellendülésének kockázatát nem szabad figyelmen kívül hagyni.