Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 258 hír

Elképesztő jelenetek Kínában: hatalmas tömeg a parkokban, szakértők szerint újabb járványhullám fenyeget

Kaotikus jelenetek zajlottak a kínai nemzeti parkokban, miután az országban a koronavírus-járvány csillapodását követően lazítottak a korlátozásokon. A kínai járványszakértők szerint túl korai volt a nyitás, újabb járványhullám fenyeget, ha az emberek elfeledkeznek az óvatosságról.

Kínában durván beindult a turizmus, és ennek nagyon rossz vége lehet

A kínai kormány elkezdett lazítani a korlátozásokon, szakértők szerint viszont ez hatalmas kockázatot rejt.

Nagykanizsán is van már egy hatóságilag igazolt koronavírusos beteg

11-re emelkedett az új koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma Zalában. Egyikük nagykanizsai.

Szembetűnően emelkedett a panaszmentes fertőzöttek napi esetszáma Kínában

Az új koronavírus okozta Covid-19 betegséggel diagnosztizált napi esetek száma továbbra is mérsékelt maradt az ország szárazföldi részén. A kínai...

Nagykanizsán is van már hatóságilag igazolt koronavírusos beteg

“A mai napon, április 6-án is személyesen egyeztettem dr. Brünner Szilveszterrel, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatójával, aki elmondta, hogy városunkban immáron van egy hatóságilag igazolt koronavírusos beteg, aki jelenleg hatósági karanténban van. A főigazgató újra hangsúlyozta, a legnagyobb biztonságban otthonainkban vagyunk. Ha…

Már Nagykanizsán is van igazolt koronavírusos beteg

Már Nagykanizsán is van igazolt koronavírusos beteg – ezt Balogh László polgármester jelentette be mai videós tájékoztatóján.

Háromezer éves bronzfeldolgozó központ maradványait tárták fel Kínában

kultura.hu
-
  Ma 17:23 Kultúra

A Sang-dinasztia (i.e. 1600 – i.e. 1046) kései időszakában működött

Megugrott az új fertőzöttek száma Kínában

Szembetűnően emelkedett a panaszmentes, új koronavírussal fertőzöttek napi esetszáma Kínában vasárnap, miközben az ország nagy részén az élet kezd visszatérni a megszokott kerékvágásba a járvány mérséklődésére utaló hivatalos adatok nyomán. Fotó: Pixabay Az új koronavírus okozta Covid-19 betegséggel diagnosztizált napi…

Csak úgy hömpölyögnek Kínában a turisták – pedig még nincs vége

Globoport
-
  Ma 16:44 Külföld

A hétvégén hihetetlen tömegek kerekedtek fel Kínában, hogy a bezártság hetei után felkeressék a népszerű kirándulóhelyeket és városokat. Hiába figyelmeztették őket az egészségügyi hatóságok, hogy nem múlt el a veszély, a koronavírus még nem tűnt el Kínából sem.

Szembetűnően emelkedett a panaszmentes fertőzöttek napi esetszáma Kínában

Az új koronavírus okozta Covid-19 betegséggel diagnosztizált napi esetek száma továbbra is mérsékelt maradt az ország szárazföldi részén.

Tömegek lepték el újra a turisztikai látványosságokat Kínában

A szakértők szerint még mindig óriási a kockázata az újrafertőződésnek, ennek ellenére több kínai lakos úgy döntött, hogy a karantén végeztével kirándulnak a hétvégén. The post Tömegek lepték el újra a turisztikai látványosságokat Kínában appeared first on Liner.hu.

Koronavírus - Szembetűnően emelkedett a panaszmentes fertőzöttek napi esetszáma Kínában

Szembetűnően emelkedett a panaszmentes, új koronavírussal fertőzöttek napi esetszáma Kínában vasárnap, miközben az ország nagy részén az élet kezd visszatérni a megszokott kerékvágásba a járvány mérséklődésére utaló hivatalos adatok nyomán.

Átlépte a 20 ezret az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Belgiumban

A koronavírus belgiumi megjelenését követően a bizonyított fertőzöttek száma március 29-én lépte át a 10 ezret, ami azt jelenti, hogy az igazolt fertőzöttek száma egy hét leforgása alatt megkettőződött. Jelenleg 20 814 fertőzöttet tartanak nyilván. A közegészségügyért felelős belga hatóság hivatalos adatai szerint a hétfő hajnalban rögzített új…