Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: holnap délelőtt kiderül, milyen szigorításokat vezet be Magyarország

Gulyás Gergely vasárnap tájékoztatót tart a kormány döntéseiről, amelyet a koronavírus terjedése ellen hoztak meg. A kormány a behurcolást kívánja megakadályozni korábbi tájékoztatások szerint.

Horvátország új beutazási szigorításokat jelentett be

Zágráb - Az Európai Unión kívüli országokból érkező belépőkre karantén vár déli szomszédunknál.

Koronavírusnál is súlyosabb betegség terjed Kazahsztánban - figyelmeztet Kína

Kína kazahsztáni nagykövetsége csütörtökön arra figyelmeztette ott élő állampolgárait, hogy a közép-ázsiai országban egy ismeretlen, tüdőgyulladást okozó betegség eddig több mint 1700 ember életét követelte - írja a CNN alapján a 24.hu.

Zágráb szigorít, de nem nekünk. Horvátországban is beerősített a koronavírus.

Ismét rekordot döntött az új koronavírussal fertőzöttek száma Horvátországban – derült ki a válságstáb szombati közleményéből. Zágráb szigorít a nem uniós állampolgárok beutazási feltételein, az uniós állampolgárok, köztük a magyarok, továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt.

Koronavírus: Horvátországban 140 új fertőzöttet regisztráltak, szigorítanak a beutazási feltételeken

Az uniós állampolgároknak továbbra is regisztrálniuk kell, és meg kell adniuk adataikat a határon

Pozsony bekeményít: járványügyi szigorítások jönnek a fővárosban

ma7.sk
-
  Tegnap 19:09 Határtalan

Pozsony város önkormányzata hivatalos közösségi oldalán jelentette be, a járványügyi statisztikák romló tendenciája miatt szigorítások jönnek a fővárosban.

Koronavírus: szigorít Horvátország, rekordot döntött a fertőzöttek száma

Zágráb szigorít a nem uniós állampolgárok beutazási feltételein, az uniós állampolgárok, köztük a magyarok továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt. Az uniós állampolgároknak továbbra is regisztrálniuk kell, és meg kell adniuk adataikat a határon. A gyorsabb határátlépés érdekében az adatlap előre kitölthető az Enter Croatia…

Bejelentette Horvátország az új beutazási szigorításokat

Az EU-n kívüli belépőkre karantén vár déli szomszédunknál.

Horvátország új beutazási szigorításokat hozott a rekord fertőzöttség miatt

Ismét rekordot döntött az új koronavírussal fertőzöttek száma Horvátországban – derült ki a válságstáb szombati közleményéből. Zágráb szigorít a nem uniós állampolgárok beutazási feltételein. Az uniós állampolgárok – köztük a magyarok – továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt.

A koronavírustól félve több országgal is felfüggesztette a húsimportot Kína

Liner
-
  Tegnap 18:05 Külföld

Pénteken hivatalosan is bejelentette Kína, hogy 23 tengerentúli – köztük amerikai, brazil, német és brit - húsüzemmel függeszti fel az árucikk importálását, miután több feldolgozóban is kisebb koronavírus-járványgócok alakultak ki.

Új rekordot döntött a fertőzöttek száma Horvátországban, tovább szigorítanak

Hétfőtől kötelező lesz a szájmaszk viselése az egészségügyi intézményekben, a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben.

Kásler szerint is jöhet a második hullám, ezért kell szigorítani

24.hu
-
  Tegnap 17:21 Belföld

Fegyelmezettségre van szükség a miniszter szerint.

Szakértő: nem csak a járványügyi szigorítások állnak a szerbiai zavargások hátterében

A szerbiai tüntetések hátterében nem csak a járvány miatti szigorítások állnak, annak ellenére, hogy a szigorítások bejelentése után kezdődtek az erőszakos zavargások - mondta Ördögh Tibor Balkán-szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán.

Eperjes kórházaiban ismét tilos a beteglátogatás

ma7.sk
-
  Tegnap 17:09 Határtalan

Az eperjesi Ján Adam Reiman Egyetemi Kórház és Rendelőintézet ismét megtiltotta a kórházi betegek látogatását intézményében– jelentette be tegnap Renáta Cenková, a kórház szóvivője.