Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Egyesült Királyságban még nem sokat érezni a brexit hatásaiból

A fuvarozók beletanultak az új rendszerbe, áruból egyelőre nincs hiány.

Egyesült Királyság: hétfőtől kötelező a karantén a beutazóknak, nincs kivétel

A kormány hétfőtől minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét.

Koronavírus: A titok nyitja nem Kína

„Nem azért nem haladunk gyorsabban, mert ne tudnánk, hanem mert nincs elég vakcinánk” – magyarázta Orbán Viktor, hogy az első oltás december 26-i beadása óta eltelt három hét alatt miért csak 105 ezer ember kapta meg a szert.

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba - jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

Ezt csinálták Kínában egy egykori repülőtér kifutópályájából

Ha arra gondolunk, hogy egy használaton kívüli repülőtér kifutópályáját hogy lehet hasznosítani, akkor Magyarország vonatkozásában általában a különféle autós tevékenységek vannak előtérben, de a világon máshol is ritka, hogy egy egykori kifutón közösségi tér létesüljön. Viszont most Kínában, Sanghaj egykori repterének, a Longhua repülőtérnek a…

Új, szupergyors maglev vonat Kínából

Kínai kutatók bemutattak egy új maglev vonat prototípust, amely 620 kilométer per óra sebességet képes elérni.

Már 20 millió ember kapott a kínai oltásból

A távol-keleti ország a világ legnagyobb gyógyszeralapanyag-gyártója, szinte az öszes nagy gyógyszergyártó cég Kínából rendeli számos készítménye hatóanyagát.

Mit lehet tudni a hamarosan érkező kínai Sinopharm vakcináról?

Most már szinte biztosra vehetjük, hogy jön a kínai vakcina Magyarországra, s a beregisztrált emberek akár akarják, akár nem, abból kapnak majd, ami épp van. Például annak a Sinopharmnak az oltóanyagából, melynek két vezetője épp pénteken mondott le tisztségéről.

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba – jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

Egyre inkább kacérkodunk a kínai és orosz vakcinákkal

Nyugat
-
 Ma 05:08Egészség

Kérdés, hogy ebben mennyi a politika és mennyi az egészségügy.

Hétfőtől minden beutazóra karantén vár az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karantén-kötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba – jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.

A kínai metrón kapták le egy eddig soha nem látott Xiaomi-készüléket

A Samsung, a Huawei és a Motorola is előrukkolt a maga összehajtható telefonjával, a soron következő elektronikai vállalatok között van a Xiaomi is, amely jelenleg is egy ilyen készülék fejlesztésén ügyködhet.

Újabb információk szivárogtak ki a megfizethető árú kínai csúcsmobilról

Liner
-
 Ma 00:18Infotech

A Vivo a Zeiss-szel együtt egy vadonatúj kamera kifejlesztésébe kezdett, amit az új X60-as szérián mutathatnak be először.

Állandósult a biztonsági kockázat az Egyesült Államokban

Több tucat olyan ember is részt vett a Capitolium január 6-i ostromában, aki szerepel a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) terrorkockázatot jelentő, megfigyelés alatt álló személyeket összegyűjtő listáján – értesült a The Washington Post

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba – jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök. Johnson a Downing Streeten tartott sajtótájékoztatóján közölte: az intézkedés célja az, hogy az ország megvédhesse magát az…