Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Matovičhoz hasonlóan Kurz is szeretné megismételni a tömeges tesztelést

Nyitókép: Thomas Kronsteiner/Getty Images   Sebastian Kurz osztrák kancellár keddi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy az e héten kezdődő tömeges tesztelést a koronavírus által leginkább sújtotta régiókban és tartományokban, valamint a veszélyes munkát végző alkalmazottak körében szeretné megismételni   „A tömeges tesztelést…

Rácz Jenő rendesen odaszólt Hujber Ferinek, aki hirtelen azt sem tudta, mit csináljon

Liner
-
 Ma 19:54Divat

Volt egy pont, amikor Rácz Jenő nem bírta tovább, és rendreutasította Hujber Ferit a Konyhafőnök VIP-ban, akinek mindig vannak érzelemkitörései.

Friss szabadalom mutathat rá, hogyan oldja meg az Apple a Watch okosórák akkuidejét

Az Apple által benyújtott legújabb szabadalom azt mutatja, hogy a vállalat megpróbálja megoldani az okosóráik akkumulátoridejét, lévén bejegyeztettek egy pár szabadalmat, amelyet az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatala adott ki kedden. Ebben leírják az akkumulátorok Apple Watch sávba helyezésének lehetőségét.

Pótoltak a megyeiben

Zaol
-
 Ma 19:38Sport

A megyei labdarúgó-bajnokságokban a hét végén két mérkőzést – egy másod-, illetve egy harmadosztályút – pótoltak, továbbá a III. osztály Északi-csoportjában a 29. fordulóra kiírt Botfa II–Kávás találkozót is lejátszották.

Sokkal többen haltak meg idén maláriában, mint koronavírusban a szubszaharai Afrikában

Liner
-
 Ma 19:33Külföld

A koronavírus-pandémia következtében bevezetett óvintézkedések miatti fennakadások az egészségügyi ellátórendszerben azt eredményezték, hogy megemelkedett a szúnyogok által terjesztett maláriában elhunytak száma Fekete-Afrikában.

AC Valhalla: Némi "csalással" még meg sem jelent tartalmakat lehet feloldani a játékban

IGN
-
 Ma 19:33Gaming

Ejnye!. Elődjeihez hasonlóan az Assassin’s Creed Valhallához is érkeznek majd ingyenes és fizetős megjelenés utáni tartalmak, amelyek némelyikét már sikerült is feloldani nem éppen tisztességes módon.

MTK: 14 évesen kapott zseniális lehetőséget a tehetség

NB1
-
 Ma 19:32Foci

Óriási gesztus egy év távlatából.

Szájer József megkövette családját és választóit

Brüsszel - EP-képviselői megbízásomról bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést - mondta a politikus. 

Klus: Ha Szlovákia nem nyitja meg a síszezont decemberben, akkor az egésznek nem lesz értelme

Martin Klus (SaS) külügyi államtitkár tájékoztatása szerint az Európai Bizottság szerdán (december 2.) fogja kiadni azt a dokumentumot, amelyben bővebb információt fogj nyújtani az országoknak a síközpontok megnyitásával kapcsolatban. Klus úgy véli, hogy a dokumentum ellenére az országok a “saját fejük után fognak menni”.  …

Megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak a Szájer-ügy kapcsán

A 168óra információi szerint a kormányzat tagjainak megtiltják, hogy Szájer József ügyéről nyilatkozzanak. Állításuk szerint egy kormányközeli forrásuk megerősítette, hogy központi utasítás értelmében minden az üggyel kapcsolatos megkeresést vissza kell utasítaniuk.  Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője hétfőn mondott le…

Elfogadták Besztercebánya megye jövő évi költségvetését

November 30-án, hétfőn tartotta az idei év utolsó ülését a Besztercebányai Megyei Önkormányzat. Az ülés legfontosabb napirendi pontja a jövő évi költségvetés elfogadása volt, amelyet egyhangúlag megszavazott a testület.

Koronavírusban halt meg a Darth Vadert alakító David Prowse

A színész családja megerősítette, hogy a Covid-19 szövődményei okozták Darth Vader egykori megformálójának halálát.

Megvan, mit tervez a Vodafone a Horizon TV boxokkal

Into
-
 Ma 19:02Mobiltech

Előző cikkünkben írtuk meg, hogy a Vodafone a webmail szolgáltatás mellett a UPC-től örökölt Horizon TV boxait átnevezte, és interaktív funkciók nélkül - az eszközök gyártóira utalva - KAON Mediabox-ként hivatkozik azokra weboldalán.Ugyanakkor a weboldalon kapott információkból nem volt egyértelmű, hogy mi a helyzet azokkal a Horizon TV…

Halálos ágyán, lélegeztetőgépre kötve szülte meg fiát a vírusos anya - az egész családját elvitte a járvány

Órákkal a halála előtt szülte meg babáját egy koronavírusos nő. A kisfiú árván maradt, nagyszülei is a járvány áldozatai lettek.