Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 443 hír

Nem véletlenül nem került dutyiba a korrupciós ügybe keveredett helyettes -államtitkár

Nem megy dutyiba az Agrárminisztérium ex-helyettes államtitkára miután bilincsben vitték el a minisztériumból. A fiatal tehetséges politikus korrupciós ügybe keveredett. Sőt Nagy János panasszal élt a gyanúsítása ellen. Az Esti Újság úgy tudja az ügyészség több más gyanús pályázatot is vizsgál már.   Nem tett vallomást, és panasszal élt a…

Sok a halott Szombathelyen, új hűtőkonténer került a helyi temetőbe

A koronavírus-járvány miatt megemelkedett a temetések száma Szombathelyen, emiatt szükségessé vált a hűtőkapacitás bővítése, a Jáki úti temetőben biztonsági tartalékként egy konténert helyeztek el, melyben 20 elhunytat tudnak elhelyezni, írja a nyugat.hu.

Egy kicsit jobb idő lesz hétvégén

Számottevő csapadék vasárnap estig nem várható.

Bűnügyi felügyelet alá került a hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsított helyettes államtitkár

A Budai Központi Kerületi Bíróság négy hónapra elrendelte annak a két férfinak a bűnügyi felügyeletét, akiket vezető beosztású személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsítanak.

Gerendai: Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget, közel 500 milliómba került eddig a válság

Forbes
-
 Ma 18:32Gazdaság

Európa egyik legnagyobb fesztiváljának alapítója a harmadik Forbes Élő vendége volt.

Két ferencvárosi is kimarad a Horvátország elleni keretből

Janurik és Pásztor nélkül az első meccsen a magyar csapat.

Először került fel magyar a legbefolyásosabb képzőművészeti szereplők listájára

Somogyi Hajnalka, az OFF-Biennálé Budapest alapítója a 96. az ArtReview 100-as listáján.

Sértetlenül került elő a darabokra szakadt roncsból az egyéves – testvére, várandó anyja és apja már nem volt ilyen s…

Az őrangyalok menthették meg a biztos halltól azt az egyéves kislányt, akinek az egész családja odaveszett egy borzasztó autóbalesetben.

Nagy bajba került a magyar férfi strandlabdarúgó-válogatott

Sport365
-
 Ma 18:14Foci

Hazánkban veszélybe kerülhet a sportág.

Russell 64 telefonhívással került a Mercedes ülésébe

Éjjel kettőkor, a fürdőszobában kérték meg Hamilton helyettesítésére, az ülése három évvel ezelőtti, egy számmal kisebb cipőt kell viselnie és Bottastól is tart, de Russell igyekszik a Mercedes-beugrás minden pillanatát kiélvezni.

Varga Judit: a Sargentini-jelentés elfogadására jogsértő módon került sor

Csütörtöki indítványában az Európai Bíróság cseh főtanácsnoka úgy foglalt állást, hogy a magyar kereset elfogadható, de nem ütközött az uniós jogba az EP állásfoglalása, amellyel megindította Magyarország ellen az úgynevezett 7. cikk szerinti jogállamisági eljárást – nyilatkozta az MTI-nek csütörtökön az igazságügyi miniszter.

Növelik a biztonságot a következő futamra: kivizsgálják, hogyan került életveszélybe Grosjean

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kivizsgálja Romain Grosjeannak a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon történt brutális balesetét, valamint a pályán módosítottak néhány dolgot, hogy még biztonságosabbá tegyék a most vasárnapi, szintén Bahreinben sorra kerülő szahíri futamra.

Kísérleti koronavírus-vakcinát kaphatott Kim Dzsongun?

Liner
-
 Ma 17:07Külföld

Két névtelen japán hírszerzési forrásra azt állítja egy amerikai elemző, hogy Kim Dzsongun, Észak-Korea rettegett diktátora részt vehetett az egyik kínai koronavírus-vakcina klinikai kísérletében, így már beolthatták a közel 1.5 millió ember halálát okozó kór ellen.