Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lezárt akta: súlyosan sérült a kerékpáros

Lezárt akta: súlyosan sérült a kerékpáros Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 07:16 A bajai rendőrök befejezték a vizsgálatát annak a Sükösdön történt balesetnek, amelynek gyanúsítottja megszegte elsőbbségadási kötelezettségét, ezért balesetet okozott.

5 film, ha semmi kedved ma kimozdulni

Cosmopolitan
-
 Ma 07:00Film

Kint leszakadt a hó és brutál hideg van. Még szép, hogy bekuckózol egy kis moziestre, nem? Mutatjuk az 5 legjobb választást ma estére!

Az elsődleges cél télen, hogy kíméljük az erőforrást a reggeli induláskor

KÖRKÉP A héten beköszöntött az igazi tél: nemcsak hajnalban, de napközben is számíthatunk már arra, hogy rendszeresek lesznek a mínuszok. A folyamatos hideg idő nemcsak a mi szervezetünkre jelent terhelést, hanem az autónk erőforrására is. Miért fontos odafigyelni a motor felmelegítésére? Van-e értelme a hidegindításnak, és hogy…

Saját korábbi ügyvédjei sem vállalják Trump védelmét az ellene indított eljárás során – úgy vélik, teljesen védhetetlen, a…

A leköszönő elnök egyszerűen nem talál ügyvédet, mert mindenki visszautasítja a védelmét az alkalmatlansági eljárás során. Nem tudja felállítani jogászcsapatát Donald Trump az ellene indított alkotmányos vádeljáráshoz, mert korábbi ügyvédjei nem vállalták a védelmét a Bloomberg szerint. Trump az amerikai történelem első elnöke, aki ellen két…

Erre nem számított barátjától Lagzi Lajcsi: "Amit ő tett, azt árulásnak tekintem"

Lagzi Lajcsi csalódott barátjában, Nyári Károlyban, a zenész viszont nem emlékszik arra az esetre, ami törést okozott a kapcsolatukban. 

Súlyos rákbetegség kockázatát csökkentheti az étcsoki

Egy friss amerikai kutatás szerint a keserű csokoládé védelmet jelenthet a hasnyálmirigyrákkal szemben.Az Egyesült Államokban a hasnyálmirigyrák a negyedik vezető halálok.

Rossz hírt kaptunk a Marsról, ugyanis kimúlt az InSight űrszonda robotvakondja

Kimúlt az InSight űrszonda robotvakondja a Marson, az eszköz két évnyi munka után nem fúr tovább. A műszer nem volt képes tovább hatolni a talajban, hogy mérje a vörös bolygó hőmérsékletét.

„Amit ő tett, árulásnak tekintem” – Ezért neheztel Lajcsi a barátjára – Nyári Károly viszont nem is emlékszik az esetre

Sokszor egy kis apróság, vagy annak tűnő dolog, egy elmaradt telefonhívás, elfelejtett szívesség miatt akár évtizedes barátság is véget érhet. Tudja ezt már Galambos Lajos (59) is, aki állítása szerint mélységesen csalódott régi barátjában, Nyári Károlyban (58), s hiába teltek el hosszú évek a „pofon” óta, nem feledi az árulást.

Nem bírja tovább, gondozásba adja súlyos beteg gyerekét Katie Price

BorsOnline
-
 Tegnap 21:30Bulvár

Katie Price úgy érzi ő már nem képes megadni azt, amire súlyos beteg nagyfiának szüksége van, ezért keresett neki egy olyan helyet, ahol megfelelően tudnak vele foglalkozni.

Gődény mozgósítja a híveit: „Szavak helyett most már a tettek következnek”

Blikk
-
 Tegnap 21:18Választás

Saját honlapján kezdte el mozgósítani a híveit Gődény György, aki akár a 2022-es parlamenti választásokon is megmérettetné magát, ha kellő ember állna be mögé.

Szili: A Bizottság ismét kimutatta foga fehérét

Az ötödik feltételeket teljesítő polgári kezdeményezést kaszálta el a brüsszeli testület.

Az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt olyan helyzetbe kerülhetnek az orvosok, amilyenben még sosem voltak

Parameter
-
 Tegnap 20:06Határtalan

Humeník azt sürgeti, hogy az egészségügyi minisztérium sürgősen készítsen etikai útmutatót az orvosok számára. A TASR-nek azt mondta, egy-egy döntés most életet vagy halált jelent, és az orvos nem teheti meg, hogy például megszakítja egy kritikus állapotban levő beteg mesterséges lélegeztetését azért, hogy egy olyan beteget…

Kossuth Lajos megformálásával tett szert világhírre a szobrász

Szoljon
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Számos magyar vonatkozású köztéri alkotásnak ad helyet New York, egyébiránt a Kossuth Lajos-emlékműnek a Riverside Drive-on.

Ilyet més sosem tett Gönczi Gábor: bepillantást engedett az irodájába

Blikk
-
 Tegnap 19:50Bulvár

Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg követőinek az irodáját.