Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 434 hír

Szigorú büntetést követelnek a halálos kimenetelű közlekedési balesetekért

Szombaton délután utcára vonult a niši polgárok egy tekintélyes része, mert megelégelték, hogy a halálos kimenetelű közlekedési baleseteke

Trumpot nem lehet elhajtani - tényező marad

Minden bizonnyal akkor is politikai tényező marad, ha megfosztják a posztjától.

Rossz hír: már ebben az európai országban is kimutatták a dél-afrikai mutáns vírust

A fertőző személy vélhetően az Egyesült Arab Emírségekből hozta be a vírust.

Mélypontra csökkent Donald Trump népszerűsége

Az elnök tevékenységét 2017-es beiktatásakor a relatív többség még támogatta.

A NER-csapatok hátán kimászott a gödörből a magyar NBI

MFor
-
 Ma 05:15Sport

Hét éve nem volt olyan erős a magyar labdarúgó bajnokság, mint a mostani szezonban. Mindezt azok után sikerült elérni, hogy három évvel ezelőtt mélypontra jutott az NBI - nemcsak önmagához képest, de a régiós bajnokságokkal összehasonlítva is.

Másodszor is megindította a képviselőház az alkotmányos vádeljárást Donald Trump ellen

232 igen és 197 nem szavazattal megszavazta az amerikai képviselőház, hogy megindítják az alkotmányos vádeljárást Donald Trump leköszönő amerikai elnök ellen. Legalább tíz republikánus is az impeachment megindítására szavazott. Donald Trump az első amerikai elnök, aki ellen kétszer is megindították ezt az eljárást.

QAnon sámán elnöki kegyelmet kér Donald Trumptól

Azt mondja, az elnök meghívására jó szándékkal érkezett a Capitoliumba, amikor fegyveres tüntetők megostromolták az épületet.

Milyen gyakran mosod ki a farmert? Ennyi viselés után kéne kimosnod a ruháidat

Bien
-
 Tegnap 18:55Otthon

Ha mosás, akkor biztos, hogy te is ezerféle véleményt hallottál már arról, mit milyen gyakran kéne tisztítani. Van, aki arra esküszik, hogy a farmert minden viselés után be kell tenni a mosógépbe, és van, aki szerint elég néhány hetente egyszer kimosni. Most akkor mi a helyzet?

Nehezen áll össze az a jogi csapat, ami Donald Trumpot képviselné

RTL Klub
-
 Tegnap 18:35Bulvár

Nehezen áll össze az a jogi csapat, ami az elnököt képviselné az ellene indult alkotmányos vádeljárásban. Donald Trumpot lázadás szításával vádolják a Capitolium múlt heti ostroma miatt. Sajtóhírek szerint saját ügyvédjével is megromlott a viszonya, akit többen a kamarából is kizáratnának. Közben újabb miniszter hagyta ott a kormányát.

Kimentek Kínába a magyar szakértők megnézni a Sinopharm vakcinát - Ezt látták

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői - mondta el az MTI-nek szombaton telefonon nyilatkozó Lukács Ferenc, az Intézet Hatósági Ellenőrzési Főosztályának vezetője.

"Kevin" is támogatja, hogy Trumpot tüntessék el a "Reszkessetek, betörők!" filmből

Parameter
-
 Tegnap 17:40Bulvár

A "karácsonyi kultfilm" második részében szerepel a Plaza Hotel, amelyiknek akkoriban -1992-ben - Trump volt a tulajdonosa, és amikor engedélyt kértek tőle, hogy a szállodában forgathassanak, ő kikötötte, hogy ebbe csak akkor megy bele, ha benne lehet a filmben. Akkor még senki nem gondolta, hogy egyszer majd szalonképtelenné…

Török Bernát: Donald Trump különös esete a szólásszabadsággal

Nem védhető, hogy a platformok a társadalmi párbeszéd új bíráiként nyúljanak bele a közéleti vitába.

Élő videóban számolt be megpróbáltatásairól az Atlanti-óceánból kimentett Rakonczay

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, először hajóval próbálták kimenteni Rakonczay-t az óceánból, de végül helikoptert kellett bevetni, a történtekről élő videóban számolt be. A blikk.hu összefoglalója szerint a magyar extrémsportoló hat nappal az indulás után döntött úgy, hogy befejezi kísérletét, amelyet a maga tervezte és építette, 5,5 x 1,5

Kimentek a Sinopharmhoz a magyar szakértők, ezt látták

Infostart
-
 Tegnap 16:52Külföld

"Amit akartunk, meg tudtuk nézni" - számolt be Lukács Ferenc, az OGYÉI ellenőrzési főosztályvezetője.