Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 370 hír

„Maradj itthon!” – 16+1 hazai szépségtermék, amit minden nőnek ismernie kell!

Joy
-
 Ma 23:18Divat

Hazai terméket keresel, ami minden igényedet kielégíti? Jó helyen jársz!

Nem tudta legyőzni a Hydro Fehérvár Av19 itthon a Villachot

Feol
-
 Ma 22:34Sport

Megvoltak a helyzetei, de előfordult, hogy hiányzott az átütőerő az Av19 játékából.

Itthon is jön az HBO Max

Origo
-
 Ma 20:24Bulvár

2021-ben is lesz mit nézni.

1500 megyei család számára biztosít téli tüzelőt a Vérteserdő Zrt.

Kemma
-
 Ma 20:00Belföld

A tatabányai székhelyű Vérteserdő Zrt. ebben az évben is jelentős szerepet vállal a kormány szociálistűzifa-programjában.

Amikor virtuális szemüvegben járod be leendő hálószobádat

Index
-
 Ma 18:53Gazdaság

A proptechcégenek köszönhetően felhőből hívhatjuk le ingatlanunk tervrajzát, távolból nézhetünk körbe a lakásban, de még parkolóhelyet is online keresnek nekünk.

Indítványozta az ügyész Jaroslav Haščák, a Penta társtulajdonosának őrizetbe vételét

„Indítványt nyújtott be ma az ügyész a Speciális Büntetőbírósághoz (ŠTS) a korrupcióval és pénzmosással gyanúsított személy vizsgálati fogságba helyezésére. A bazini Speciális Büntetőbíróság előkészítő eljárásának bírója pénteken (december 4.) reggel dönt az őrizetbe vételről – erősítette meg a TASR-nek Katarína Kudjáková, bíróság…

Online konferenciát tartott a megyei önkormányzat

A helyi identitás erősítése érdekében tartottak online konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat egyik pályázatának keretében. A tanácskozásba 94 különböző helyszínről, több mint 110 érdeklődő kapcsolódott be. Az előadás-sorozat célja volt, hogy egyrészt felvázolja a helyi identitás, az értékorientált térségi fejlesztés, a társadalmi…

Szijjártó megállapodott a Schneider Electric itthoni bővítéseiről

A franciák már közel ötszáz céggel több mint 5 milliárd eurónyi beruházást hoztak Magyarországra.

Itthon is elindult a One UI 3.0

Az S20-családra már el is indult az új rendszer, itthon is több felhasználó találkozhatott már a frissítést jelző ablakkal, és a jóval transzparensebb kezelőfelülettel..

Ivanov Judit Leila: Különleges jogrendek itthon és Ausztriában

Érdekes, hogy Magyarországgal ellentétben Ausztriában nem szabályozzák a különleges jogrendet, míg nálunk szigorúan rögzítettek ennek feltételei.

Járod a Mecseket? Akkor ennek örülni fogsz: újdonságok a Kelet-Mecsekben!

Megújul a Cigány-hegyi kilátó és az Óbányai-völgy esőbeállója, amely a Bodzás-forrásnál található - tudtuk meg a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságától. A 2007-ben épült Cigány-hegyi kilátó teljes fa- és fémszerkezete új felületkezelést kap, és kijavítják majd a kőből készült alépítmény évtizedes hibáit a külső homlokzatán. Az…