Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten

VG
-
 Ma 09:03Pénzügy

A vezető részvények árfolyama emelkedett a héten.

Oktatási tapasztalatok a járvány idején – néhány felmérés tükrében

A Debreceni Egyetem képviseletében Buda András számolt be arról a vizsgálatról, melyben a távolléti oktatás befejezésekor a Debreceni Egyetem tanárszakos hallgatóinak véleményét, tapasztalatait gyűjtötték össze egy nyitott és zárt kérdéseket is tartalmazó, online elérhető kérdőív segítségével. A 143 fő válaszait tartalmazó anyag fontos…

COVID-19: ijesztő mellékhatásra figyeltek fel

Úgy tűnik, hogy a COVID-19 nem kíméli a fogakat sem. Pontosabban a fogínyt és a fogaknak foglalatot adó csontokat támadja, aminek fogvesztés lehet a vége. Ezért egyes szakértők szerint a koronavírussal való találkoz miatt a fogászati problémák

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon – közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel. A közlemény szerint a hatszáz ülőhelyes, emeletes vonatok az előzetes vizsgálatok, tesztek után szerezték meg az utasforgalmi próbaüzemhez szükséges engedélyt. 2022 végéig negyven…

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Adventi naptárba rendezett új felvételekkel készül közönségének az Opera

Online adventi naptárba rendezett új felvételekkel készül a közönségnek a Magyar Állami Operaház advent első vasárnapjától 26 napon át.

Változékony, fagyos idővel zárul a hét

Változékony időre kell számítani vasárnap, északon és keleten borult idő mellett több felé várható hószitálás. Hideg lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul, délnyugaton és Közép-Szlovákia déli részén 5 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála.   Az enyhe, változékony, északnyugati szél nyugaton megélénkülhet (10-20…

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

2022 végéig negyven emeletes vonat állhat forgalomba.

"Maradona olyan zseni volt, aki elveszítette a kontrollt a saját élete felett"

Beckenbauer elismeréssel és kritikával emlékezett a legendás játékosra.

Fekete csuklyások randalíroztak Párizsban, felgyújtották a jegybank bejáratát, autókat döntöttek fel

Több mint százezren tüntettek szombaton hetven francia nagyvárosban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása ellen. Párizsban a felvonulást anarchista rendbontók próbálták megzavarni, többen közülük összecsaptak a rendőrökkel, akik közül legalább 23-an megsérültek.

A karcagi nyomozók rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt

A karcagi nyomozók rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 08:33 A megalapozott gyanú szerint, a férfi az egyik nap centrifugát, másnap mosógépet lopott Kunmadarason.

Szegénylegények: a járványhelyzetet használják fel az SZFE lefejezésére

Törvénysértést súroló rendeletet fogadtatott el a kormánypárt az országgyűléssel szerdán, amire hivatkozva, pénteken késő este – szokásos alattomban – a színiegyetem félévének felfüggesztését közölte az SZFE szerint törvénytelenül kinevezett kuratórium.