Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán idegállapotba került: a nagymúltú külföldi hírtv magyar nyelvű adást indít

Az Orbán-kormány dühöng amiatt, hogy a Deutsche Welle elnevezésű, több nyelven külföldre sugárzó német közszolgálati adó újra akarja indítani magyar nyelvű adását – írta a Südeutsche Zeitung. Cathrin Kahlweit, a vezető német liberális lap tudósítója rámutatott, hogy a magyar kormány igen nagy figyelemmel kíséri a külföldi sajtót, és nyomon…

Csillagjegyek, akik minden helyzetből győztesként kerülnek ki

Bátrak, rendíthetetlenek, erősek, olykor pedig makacsok és konokok. Ők azok a csillagjegyek, akiket nem tántorít el senki és semmi.

51 ezerszer veszélyesebb covid-mutánssal megfertőződött koronavírusos csecsemőt találtak

Liner
-
 Ma 22:30Életmód

A koronavírus-járvány tragikus halálozási mutatóival szemben a fiatal gyermekek közül meglehetősen kevesen hunytak el a covid-fertőzés szövődményeibe – az Egyesült Államokban kevesebb mint 300 Sars-Cov-2 vírushoz köthető gyermekhaláleset történt.

300 szegedi orvos nem hajlandó aláírni a munkaszerződését

A tisztázatlan feltételek miatt közel 300 szegedi orvos nem akarja aláírni az egészségügyi szolgálati jogviszonyra való áttérésről szóló szerződéseket.

Ökölbe szorul a kezd ha meglátod, hogy Orbántól mit kaptak a kerületi önkormányzatok

Karácsony Gergely arról, hogy mit sikerült elérniük a tárgyaláson, egy tollat és egy noteszt felmutatva azt mondta: a fővárosi és a kerületi önkormányzatok ennyit kaptak. Nem vezetett eredményre a főváros és a kerületek csütörtöki egyeztetése a kormánnyal a koronavírus-járvány miatt az önkormányzatokat érintő elvonások kompenzációjáról –…

Eddig több mint 130 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt

HVG
-
 Ma 22:09Külföld

A lengyelek 911 240, a románok pedig 836 980 letelepedési kérelmet nyújtottak be.

Ben Affleck szerint ezért tett jót neki a válás

Blikk
-
 Ma 21:59Bulvár

Ben Affleck úgy érzi, színészi munkája fejlődött a válásának köszönhetően.

Uniós csúcs: a helyzet súlyos, maradnak a korlátozások

HVG
-
 Ma 21:56Belföld

A tagállami vezetők szerint már most meg kell kezdeni azt a munkát, amellyel megelőzhető, hogy az uniós egészségügy a jelenlegihez hasonló kihívásokkal szembesüljön egy újabb járvány esetén. A vakcinaútlevélről egyeztetnek tovább.

Vakcinadiplomácia Algériában: érkezett 200 ezer adag Sinopharm

Index
-
 Ma 21:50Külföld

Kína nem aprózta el az ajándékozást, az oroszok Szputnyik-gyárral kecsegtetnek. Márciustól felfüggeszthetik a repülőforgalmat a vírusvariánsok miatt.

Brexit: több mint 130 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint eddig több mint 130 ezer magyar állampolgár folyamodott letelepedett státusért a brit hatóságokhoz.

Fürjes: Ezermilliárd jut uniós forrásból a főváros fejlesztésére

Fürjes Balázs a főpolgármesterrel és a budapesti kerületek polgármestereivel folytatott megbeszélést.

Eddig több mint 130 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint eddig több mint 130 ezer magyar állampolgár folyamodott letelepedett státusért a brit hatóságokhoz.

MOK-elnök az orvosok új munkaszerződéséről: a végpontokon, az intézményekben van komoly baj

ATV
-
 Ma 21:20Belföld

Kincses Gyula szerint a Magyar Orvosi Kamarának a jogszabályalkotásban sikerült eredményeket elérnie, az Országos Kórházi Főigazgatósággal az elmúlt időszakban egy aktív partneri kapcsolat alakult ki. Ugyanakkor úgy látja: hiába tűrhetőek a jogszabályok, ha nem megfelelően alkalmazzák őket az intézményekben.

Egy picivel távolabb került a Szeged-Szabadka vasút

Szegeder
-
 Ma 21:17Belföld

2022 nyaráig befejeződhet a Szabadka-Szeged vasútvonal felújítása Tomislav Momirović közműfejlesztési és közlekedési miniszter szerint, aki a szerb parlamentben szólalt fel.

Kirobbant a vita Sáfrány Emese fotója alatt, amikor szóba került a babanév

Követőitől kért fiú név javaslatokat Sáfrány Emese, aki első gyermekével várandós. A poszt alatt azonban vitát szült a névválasztás.