Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

43%-kal többen kerékpároztak a Bem rakparton 2021 februárjában

Bringázás
-
 Tegnap 23:59Belföld

A hónap téliesebb első felében se volt alacsonyabb a biciklis forgalom a tavalyinál.

Több tucat sofőr nem tudta becsukni vagy kinyitni az autóját egy angliai Tesco parkolójában

Telex
-
 Tegnap 23:58Külföld

Valószínűleg interferencia állhat a különös jelenség mögött.

Ne egyél már többet, bikákkal fogsz álmodni – ételek, amiket soha ne fogyassz lefekvés előtt

Joy
-
 Tegnap 23:19Egészség

Megvan ez a kifejezés? Amit akkor szoktunk mondani, amikor valaki nagyon sokat eszik vacsorára. Ha bikákkal nem is feltétlen futsz majd össze emiatt az éjjel, egy nyugtalan, rossz álmoktól teli éjszaka esélyes, ha nem kimondottan „alvásbarát” ételekkel tömöd tele magad lefekvés előtt.

Kétszer több a kórokozó a gyerekülésen, mint a vécén

Női NetCafe
-
 Tegnap 23:10Egészség

Egy friss kutatásból az derült ki, hogy az autós gyereküléseken kétszer annyi kórokozó található, mint egy átlagos vécén, de sokak autója önmagában is egy szemeteskukához hasonlítható.

Böröcz László: A baloldali képviselők több ezer ember életét veszélyeztetik

Mandiner
-
 Tegnap 23:01Belföld

Májusra Magyarország 3,5 millió fővel több embert tud beoltani, mint egy hasonló nagyságú uniós ország – írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Decemberhez képest négyszer több koronavírusteszt lett pozitív Budapesten

A fővárosban elvégzett tömeges tesztelés során a pozitív tesztek aránya 2,53 százalék lett, ami közel négyszer több, mint amennyit legutoljára decemberben mértek.

Ügyészi vizsgálat indult egy migránsokat pénzért szállító olasz NGO ellen

Hatósági vizsgálat indult a Mediterranea Saving Humans nevű olasz nem kormányzati szervezet (NGO) négy tagjával szemben, miután bizonyítást nyert, hogy pénzért vettek át és szállítottak partra bevándorlókat egy dán teherhajóról – közölte a szicíliai Ragusa ügyészsége hétfőn

Egy budapesti kórházból jelentik: Orbánék új jogviszonya miatt 3 (!) orvos maradt az egyik osztályon, több ellátást lemo…

„A mai nappal kénytelenek vagyunk lemondani a teljes gasztroenterológiai és vérző ellátást, valamint a perem területek mellett Budapest Főváros XVIII. kerületének általános belgyógyászati ellátását is”

Újpest: többször megbüntették Belgiumban az új szélsőt

NSO
-
 Tegnap 21:52Foci

Amint arról beszámoltunk, az Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy ingyen szerződtette a kétszeres belga válogatott szélsőt, Yassine El Ghanassyt, akinek 2019 októbere óta nem volt csapata. A 30 éves játékos három éve még azzal került be a hírekbe, hogy változatos közlekedési szabálysértések egész soráért többször is…

Jelentős a bizalmi többlet az internetes áruházak és a hazai termékek irán

ma7.sk
-
 Tegnap 21:52Határtalan

Komárom. A világháló adta lehetőségek mára gyakorlatilag mindenhova begyűrűztek. Tanfolyamokon veszünk részt az interneten, nyelviskolát látogatunk, a kulturális programok iránti igényeinket is kénytelenek vagyunk így kielégíteni és a barátainkkal való kapcsolattartás is lehetetlenné válna, ha nem lenne internet. A vásárlásaink nagy részét is az in

Bill Gates szerint az androidos telefonok jobbak, mint az iPhone-ok

Bill Gates gyakorta nyilatkozik a koronavírus-járvány világra gyakorolt helyzetéről, és arról is, szerinte meddig tarthatnak még a kórokozó miatti lezárások. A Microsoft milliárdos társalapítója ezúttal

Több mint százmillió forinttal támogatják a szolnoki sportéletet

A kormány döntése értelmében negyvenöt vidéki sportegyesület, illetve sportszervezet több mint kétmilliárd forintos támogatáshoz jut.

Az EMMI szerint feleannyi iskolában van korlátozás, mint a második hullám tetőzésekor

Az EMMI válaszolt az ATV megkeresésére és közölték, a március 1-jei adatok alapján a hazai általános iskolák 16,7 százalékában van érvényben járványügyi intézkedés, s mindössze 2,6 százalékban érintett a teljes intézmény.

Rebornbaby - tisztára, mint az igazi!

Egyesek cuki kisbabaként, mások megtestesült rémálomként látják