Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 332 hír

Meghatározó volt, kiktől tanult Dunaújvárosban is

Duol
-
  Ma 20:00 Sport

Az utóbbi időben több olyan, korábbi válogatott férfikézilabdázó vonult vissza, aki vagy Dunaújvárosban nevelkedett, vagy pedig játszott a Dunaferr csapatában, az itt eltöltött idő pedig későbbi pályafutása során meghatározó volt.

Jelentős tőkebefektetést kapott a hazai proptech vállalat

A dolgozói és vendég érkeztetést digitalizáló és az otthoni munkavégzést támogató TabLog a mai napon 450 millió forintos befektetést kapott a Solus II. Kockázati Tőkealaptól,  mely alap befektetési politikájának alapvető célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program stratégiai céljainak megvalósulását. A megoldás egy mobil eszközökön futó,…

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

Hosszú távon csekély hatása lesz a koronavírusnak a hazai használt autó piacra

Igaz, az Autovista Group (az Eurotax anyavállalata) számításai alapján az európai autókereskedők számára 1,8 milliárd eurós veszteséget jelentett a világjárvány, Németországban és Ausztriában megnyugtató a jövőkép. Ahogy korábban a Das WeltAuto jelezte már: Magyarország is bizakodó lehet, 2022 végére mindössze -0,5…

Hosszú távon csekély hatása lesz a koronavírusnak a hazai használtautó-piacra

Igaz, az Autovista Group (az Eurotax anyavállalata) számításai alapján az európai autókereskedők számára 1,8 milliárd eurós veszteséget jelentett a világjárvány, Németországban és Ausztriában megnyugtató a jövőkép.

A járvány alatt is bővülhet a hazai flottapiac

VG
-
  Ma 18:27 Gazdaság

Krízis idején sokan kiszervezik a cégautó beszerzéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódó folyamatokat.

Breaking! Veszélyben lenne a PlayStation 5 2020-as év végi megjelenése?!

theGeek
-
  Ma 18:09 Gaming

Van egy igencsak „beszédes” változás az amerikai Sony PlayStation 5 weboldalán! A NeoGaf fórumozók szúrták ki, hogy a Sony PlayStation 5 hivatalos weboldaláról eltűnt a szépen animált DualSense kontroller alól a „2020 karácsonyi megjelenés” („launches hollyday 2020”). Ha megnézitek, ez az amerikai oldallal összehasonlítva, rettentően…

The Last of Us Part II: sok segítő funkció, még a PlayStation 4 Pro-t is megizzasztja

theGeek
-
  Ma 17:54 Gaming

A Naughty Dog játéka, a The Last of Us Part II több lehetőséget is kínál majd, hogy mindenki számára hozzáférhető élmény lehessen. Emilia Schatz és Matthew Gallant, a játék két tervezője a The Verge-nek adott interjúban beszélt arról, hogy miért lesz több kisegítő funkció a játékosoknak. Például a kontroller gombkiosztásának testreszabhatósága,…

A nyitás ellenére alig nőtt a hazai autópiac májusban

Totalcar
-
  Ma 17:51 Autó-motor

Az elmúlt hónap forgalomba helyezési adatai nagyon közel esnek az áprilisiakhoz, csak a használtautó-piacon mutatkozott némi javulás.

Megadja Gábor: Kikkel tartozunk össze?

Mandiner
-
  Ma 17:44 Vélemény

Az értelmiség kedvelt szokása az, hogy absztrakciókat gyárt, majd amit legyártott, abba rögvest beleszeret. Lehet, hogy azért gyártja őket, hogy a saját alkotásaiba tudjon beleszeretni.

Íme, a PlayStation Now júniusi kínálata

A júniusi PlayStation Plus játékok után a havi PlayStation Now előfizetésbe bekerülő játékokról is lerántotta a Sony a leplet, és akárcsak a Plus esetében, a japánok streaming szolgáltatásába is erős címek kerülnek be a nyár elején.

Koronavírus: ennyien fertőződtek meg a hazai idősotthonokban

HáziPatika
-
  Ma 16:47 Egészség

Ahogy a világ több országában, úgy Magyarországon sem kímélte az idősotthonok lakóit a koronavírus. Számtalan intézményben mutattak ki fertőzötteket, és sajnos halálos áldozatokat is szedett a kórokozó által okozott COVID-19.