Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az elemzők szerint már Európában is csökkennek a GPU árak, nálunk még ez nem látszik

PCWorld
-
 Ma 08:24Infotech

Kína után nyugaton is csökkenni látszik a chiphiány, de azért holnap még nem fogunk fillérekért RTX-hez jutni.

Másfélszer többet ér a világ legértékesebb márkája, mint egy éve

Player
-
 Ma 08:23Kultúra

Átszámítva nagyjából 200 750 000 000 000 forintot.

A hirtelen jött meleg idő ellenére nem éri meg kapkodni

Minden ingatlantípusnál más-más szempontot érdemes figyelembe venni klímaberendezés választásakor Egyáltalán nem mindegy, hogy családi házba, lakásba vagy nyaralóba szereltetnénk klímát, ahogy az sem, melyik szobát szeretnénk hűteni, netán télen fűteni a berendezéssel. Minden egyes ingatlantípusnál más-más szempontot…

A Pentagon szerint Irán júniusban sikertelenül próbált pályára állítani egy műholdat

Irán június közepén sikertelenül próbált pályára állítani egy műholdat - számolt be szerdán az amerikai védelmi minisztérium.

Sem a záróvonal, sem a vasúti átjáró piros jelzése nem volt akadály az autósnak Győrnél

Ugytudjuk
-
 Ma 08:16Megyei

A 82-es főút győri szakaszán található vasúti átjáró még akkor is egy nagy odafigyelést igénylő hely lenne, ha nem lenne tele az ország idióta, ön- és közveszélyes, autóvezetésre mentális tökéletesen alkalmatlan nettó elmebetegekkel.

Tovább keresi az irányt a Richter

Napi Napon belül tudott erősödni a Richter árfolyama, ismét megközelítve az 50 napos mozgóátlag által kijelölt ellenállási szintet, nyomás azonban nem került az akadályra, a forgalom is régen nem látott alacsony szinten volt a tegnapi kereskedésben. Zárásra a pluszok is elolvadtak, minimális gyengüléssel zárta a napot a papír 8190 forinton. Ezzel…

Áthidaló megoldásként mobilvécéket bérelnek Marosvásárhelyen

Mivel idén nincs pénz és elegendő idő a marosvásárhelyi központi nyilvános illemhelyek felújítására, mobilvécék kihelyezését tervezi a városvezetés. A költségvetésben négy ilyen típusú illemhely bérlésére hagytak jóvá pénzt.

Mit ér az erő, ha nem uralod?

Egy Mercedes C63 S már önmagában roppant erős gép, ám ha hozzá vesszük a nedves aszfaltot is, akkor ember legyen a talpán, aki kikapcsolt vezető segédletekkel megüli a német fenevadat. Hergelni legalábbis nagyon nem ajánlott!

Ismét Magyarországot támadja Sorosék német embere

Ezúttal a pedofilellenes törvény miatt támadja Magyarországot Michael Roth, a német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államminisztere.

Múzeum is érdeklődött a nyíregyházi bélyegritkaság iránt

Szon
-
 Ma 08:00Belföld

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország 50 éve ezen a napon.

Marvel's Avengers - az új patch doxolhat bennünket

Amikor már azt hittük, hogy véget ér a Marvel's Avengerst övező negatív hangulat, akkor befutott a játék legújabb frissítése. Ha nem vigyázunk, akkor a játék ország-világ elé kürtölheti az IP-címünket.

Már több mint 100 ezren követelik, hogy Jeff Bezos ne térjen vissza a Földre az űrrepüléséből

Mint azt tudjuk, manapság mindennel kapcsolatosan petíció születik, így egyáltalán nem meglepő, hogy annak kapcsán is összehoztak egy aláírásgyűjtést, hogy Jeff Bezos, az Amazon és a Blue Origin atyja ne térjen vissza