Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszűnik az éjszakai kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken marad kötelező szabadtéren a maszk Romániában

A nézők a szabadtéri sportesemények lelátóinak legfeljebb 25 százalékát foglalhatják el.

Nyílt levélben nevezi marhaságnak a kormánypárt új törvényjavaslatát a fideszes polgármester

Kovács Péter szerint a bérlakásokra vonatkozó javaslat elfogadása ahhoz vezetne, hogy az önkormányzatnak nem maradna bérbeadható lakása, és nem tudna segíteni azokon, akik rászorulnak.

Romániában enyhítik a korlátozásokat

Romániában szombattól kezdődően megszűnik a koronavírus-járvány miatt bevezetett éjszakai kijárási tilalom, az üzletek nyitvatartásának korlátozása, a kültéri maszkviselés pedig már csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező - jelentette be csütörtökön Klaus Iohannis államfő.

A kormány kötőféket tesz az önkormányzatokra

Újabb eszköz lesz a kormány kezében arra, hogy nyomást, kontrollt gyakoroljon a helyi önkormányzatokra. Előbb a Magyar Államkincstár, aztán az Állami Számvevőszék is vizsgálhatja egy adott helyi önkormányzat gazdálkodását az illetékes kormányhivatal kezdeményezésére - adta hírül a Mfor.hu.

Reagált a magyar kormány a német hírekre a Sinopharmról és a Szputnyikról

Liner
-
 Tegnap 21:53Életmód

A kormányinfón szóba kerültek a német hírek is, melyek szerint azok, akik a két fentebb említett keleti vakcinát kapták meg, nem kapnának automatikus bejárást az országba.

Bárándy: alkotmányos reform nélkül az új kormány hat hónapon belül elbukik

Hírklikk
-
 Tegnap 21:15Belföld

Bárándy Péter, volt igazságügyi miniszter, ügyvéd a Klikktv-ben kijelentette: "a ma fennálló jogi környezetben egy új kormány egy béna kacsa lesz és a bukása rövid idő alatt bekövetkezik". Hozzátette: "ha az összeállt ellenzék a jelenlegi rendszer folytatása mellett dönt, hat hónapon belül elbukik!".

Romániában szombattól megszűnik a kijárási tilalom

A koronavírus-járvány enyhülésével már kültéren sem kell mindenütt maszkot hordani.

Kiveszik a következő kormány kezéből a paksi bővítés ellenőrzését

Egy módosítócsomag, amit kedd éjjel nyújtott be a kormány a parlamentnek, jelentősen átalakítaná a paksi bővítés felügyeletét. Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) 2022-től kikerülne a kormány közvetlen ellenőrzése alól.

Romániában megszűnik a kijárási tilalom, enyhítik a korlátozásokat

Romániában szombattól kezdődően megszűnik a koronavírus-járvány miatt bevezetett éjszakai kijárási tilalom, az üzletek nyitvatartásának korlátozása, a kültéri maszkviselés pedig már csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező – jelentette be csütörtökön Klaus Iohannis államfő. Az elnök a járvány kezelésében illetékes kormánytagokkal folytatott…

Lazítottak a járványügyi korlátozásokon, megszűnik a kijárási tilalom szomszédunknál

Öt hónap után eltörlik a jelenleg 22 és 5 óra között érvényes éjszakai kijárási tilalmat.

Medgyessy: Az ellenzék zsigerből utálja a Fudant, mert a kormánynak tetszik

Gondola
-
 Tegnap 20:05Belföld

Öt német és 24 skandináv egyetemmel áll kapcsolatban a kínai Fudan Egyetem, amelynek Amerikában, és szerte a világon vannak kihelyezett tagozatai

Megbukhat Andrej Babiš kormánya

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:01Külföld

A felmérések szerint a Kalózpárt nyeri meg a cseh választásokat.

Gyorsít a lazítási versenyben a lengyel kormány is

Napi.hu
-
 Tegnap 19:48Külföld

A lengyel kormány felgyorsítja a lazításokat a járvány miatt bevezetett szabályokon, ami azt jelenti, hogy a hasonló magyar intézkedéseket legfeljebb néhány hét késéssel követik.

Hatályban marad a veszélyhelyzeti törvény, de nem úgy, ahogy a kormány javasolta

HVG
-
 Tegnap 19:42Belföld

„A módosítás a továbbalkalmazás lehetőségét elhagyja a javaslatból.” Ezt írja indoklásként a törvényalkotási bizottság, amely a jövő keddi szavazás előtt átírta a tervezetet.

Fico kendőzetlenül mondta ki véleményét: „A kormány alkalmazkodni képtelen szavazókat vásárol, és tisztességes emb…

Parameter
-
 Tegnap 19:41Határtalan

Így reagált a kormány döntésére, miszerint egyszeri, 333 euróval akarnak támogatni minden gyereket a szükséghelyzetben lévő családokban. Fico szerint verseny kezdődött a kormánykoalíció és az ellenzék között, hogy ki ad többet a gyerekeknek. „Csak azoknak a gyerekeknek adnak pénzt, akik olyan családokban élnek, amelyek egy bizonyos…