Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szombaton nyithatnak a teraszok, 23 órától lesz kijárási tilalom

A holnapi napon elérjük a 3,5 millió beoltottat, ekkor a belügyminiszter hoz határozatot, az ezt követő napon, azaz szombaton a vendéglátóhelyek teraszai kinyithatnak – írta meg az atv.hu. A teraszok este fél 10-ig lehetnek nyitva, a kijárási tilalom pedig 23 órára módosul – jelentette be Gulyás Gergely miniszter a csütörtöki Kormányinfón. Gulyás G

A kormány stratégiai megállapodást kötött a Jász-Plasztik Kft.-vel

A Jász-Plasztiknak több európai helyszínen van gyártó-, és telephelye, emellett beszállítója nagy elismert multinacionális vállalatoknak.

A kormány után az operatív törzs is bejelentéseket tesz - cikkünk frissül

A terasznyitás nem a járvány végét jelenti - közölte Galgóczi Ágnes (NNK) az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján. Azt is elmondta, az oltási reakciókkal kapcsolatban a második oltás után mindenkit kikérdez a háziorvos.

Montenegró eltörölte az Ukrajnából érkező turistákra vonatkozó összes korlátozást

Montenegró 4 ország, köztük Ukrajna állampolgárai számára eltörli a korlátozásokat, közölte Milojko Spajic pénzügyminiszter Twitteren.

Koronavírus: Javul a járványhelyzet Szlovákiában, enyhítenek a korlátozásokon

Javul a járványhelyzet Szlovákiában, csökken a kórházban ápoltak száma, s ezzel összefüggésben a jövő héttől tovább enyhítenek a koronavírus terjedése miatt bevezetett korlátozásokon - jelentette a Tasr közszolgálati hírügynökség kormánytagok közlésére hivatkozva szerdán. Szlovákiában többhavi folyamatos szigorítás után ezen a héten…

Döntött a kormány: így változik az életünk szombattól

Este 11-ig módosul a kijárási korlátozás - hangzott el a csütörtöki kormányinfón.

Szombattól megnyithatnak a teraszok és módosul a kijárási tilalom

Valószínűleg már pénteken elérjük a három és fél millió beoltottat, így szombaton kinyithatnak a teraszok, valamint a kijárási tilalom is módosul majd – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Szombattól megváltozhat a kijárási tilalom ideje, és kinyithatnak a teraszok is

Gulyás Gergely a Kormányinfón jelentette be a tervezett változásokat.

Gulyás: Szombaton nyithatnak a teraszok, 11-től kezdődik a kijárási tilalom

Valószínűleg holnap elérjük a 3,5 millió beoltottat, ezért a tervek szerint szombaton nyithatnak a teraszok, mondta Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón, ahol továbbra sem lehet élőben kérdezni, az írásban beküldött kérdésekből szelektálnak. A teraszok a boltokhoz hasonlóan fél 10-ig lehetnek majd nyitva, a kijárási tilalom 11 órára módosul.…

Szombattól nyithatnak a teraszok – később kezdődik a kijárási tilalom

Valószínűleg pénteken eléri a 3,5 milliót a beoltottak száma, és az ezt követő napon, szombaton kinyithatnak a teraszok - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Változni fog a kijárási tilalom kezdete

Valószínűleg pénteken elérhető lesz a 3,5 millió beoltott, és az ezt követő napon, szombaton kinyithatnak a teraszok - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Kormányinfó: Szombaton nyithatnak a teraszok, este 11-től kezdődik a kijárási tilalom

Pénteken valószínűleg elérjük a 3,5 millió beoltottat, így szombaton kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. Este fél 10-ig lehetnek nyitva, a kijárási korlátozás pedig este 11 órára módosul, jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

Újabb céggel kötött stratégiai együttműködési megállapodást a magyar kormány

Az egykori magyar családi vállalkozás, a Jász-Plasztik Kft. ma már több multinacionális cég beszállítója.

Ezentúl mindent tudni akar a kormány a magyarországi médiavállalatoknál zajló változásokról

Egy frissen megjelent kormányrendelet értelmében mostantól stratégiai cégnek számítanak a kiadóvállalatok, sőt a műsorgyártó cégek is, így mindenről jelenteniük kell, ami a vállalattal történik.