Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

La Liga: nem tudott nyerni a Real Madrid a Sociedad ellen

NSO
-
 Tegnap 22:52Foci

A Real Madrid 1–1-re végzett odahaza a Real Sociedaddal a La Liga 25. fordulójának záró mérkőzésén.

10 millióval verte át tanítványai szüleit a budapesti iskolaigazgató

Külföldi diákok családját verte át egy fővárosi iskola vezetője.

300 millió megtekintést vár új reklámkampányától az Airbnb

Mandiner
-
 Tegnap 22:06Vélemény

Az Airbnb már 2019-ben, a COVID-19 előtti időszakban is érezte, hogy nem úgy alakulnak a teljesítménymutatói, ahogy szeretné, így 2021-ben rákapcsolnak egy erőteljes kampánnyal.

Alakul a nyitás időterve Ausztriában, ahol hetente 2 millió koronavírusteszt készül

Ausztriában – Volarlberg kivételével – csak az éttermek kerthelyiségei nyithatnak ki húsvét előtt, továbbá engedélyezik az ifjúsági sporttevékenységet szabadtéren, de a részvétel feltétele a negatív koronavírusteszt lesz.

Vajon melyik együttes búcsúzik az élvonaltól? Óriási a tét: 500 milliót bukik az Nb I kiesője

Blikk
-
 Tegnap 21:05Foci

Elképesztő csata zajlik a bennmaradásért a hazai futballélvonalban.

Milliókért került kalapács alá Kobe gyerekkori kosárlabda palánkja

A palánk Kobe Bryant szülői házának garázsán lógott Pennsylvania államban, ezen tökéletesítette dobásait még fiatalon a sportlegenda.

Milliókért került kalapács alá Kobe gyerekkori kosárlabdapalánkja

A palánk Kobe Bryant szülői házának garázsán lógott Pennsylvania államban, ezen tökéletesítette dobásait még fiatalon a sportlegenda.

Michael Saylor bejelentette, hogy a MicroStrategy további 15 millió dollárnyi bitcoint vásárolt a BTC-akvizíciói keretén be…

Nem úgy tűnik, mintha csökkenne a MicroStrategy Bitcoin-éhsége – vezérigazgatójuk, Michael Saylor további 328 bitcoin megvásárlását jelentette be hétfőn. A felvásárlás – amelyet készpénzben fizetnek ki – a cégnek nagyjából

Szlovákia vett 2 millió adag Szputnyik V-t

444.hu
-
 Tegnap 20:31Külföld

Egy hónapon belül 1 millió vakcina érkezésére számítanak.

Több száz milliót ad a kormány Pécsnek

Bama
-
 Tegnap 20:00Belföld

Bár a baloldali pécsi rezsim lassan másfél éve azzal kampányol, hogy a kormány bünteti a várost, ezúttal nem tehettek mást, mint beismerjék: a kormány igenis támogatja a várost. Igaz, a számokat nem árulták el, pedig közel félmilliárdos többlet jut Pécsnek egy újabb döntés értelmében.

Több millióan beoltatnák magukat, de még nem regisztráltak

Az év elején mért folyamatos, többlépcsős emelkedéshez képest is tovább nőtt az oltási hajlandóság Magyarországon – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára készített közvélemény-kutatásából. Immáron a magyarok 62 százaléka tervezi, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni védőoltással.

A kormányzati intézkedések több mint 1 millió munkahelyet tudtak megvédeni

A munkahelyvédelmi, a munkahelyteremtő és a beruházásösztönző intézkedések együtt 1 millió 660 ezer magyar munkahelyének védelméhez járultak hozzá – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn online sajtótájékoztatón.

47 millió telekrendezésre Újvidéken

Magyar Szó
-
 Tegnap 18:24Határtalan

A Szent Száva-templom és környékének rendezésére fogják szánni a pénzt.

Koronavírus: több millió teszteredmény került veszélybe

​Indiában több millió laborvizsgálati eredmény vált teljesen kiszolgáltatottá, mivel nem sikerül biztonságosan megoldani a koronavírus teszteredmények kezelését.