Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Érkezik az év autós eseménye: az AutoTech Future 2019!

Tavaly az AutoTech Future Expo&Show (ATF) megszervezésével arra tett kísérletet a Bárdi Autó Zrt, hogy bemutassa az autóipar jövőjét meghatározó innovációkat. A rendezvény sikere őket igazolta, így 2019-ben jön a folytatás.

Ne mossunk autót: újabb sáresőre figyelmeztetnek

Life
-
  Tegnap 20:00 Bulvár

De egy csodás jelenséget is magával hoz.

Javul a magyarországi statisztika : ma már egyre kevesebb autót lopnak

Délmagyar
-
  Tegnap 12:29 Megyei

Csongrád megye - Volkswagenből és Fordból lopják a legtöbbet, de országosan a Trabant, a BMW és a Lada a legveszélyeztetettebb márka. Csongrád megye az átlagnál biztonságosabb, csupán kilenc autó tűnt el 2018-ban, és az emberek is bizakodóbbak.

???? ,,Ki vezeti az autót? Te biztos nem, mert egy mobiltelefon van a kezedben”

Csípős
-
  Tegnap 11:04 Baleset-bűnügy

“Ha 5 másodpercig a mobilodat bámulod, akkor 70 méteren keresztül vakon vezeted az autót. Olyan vagy, mint egy időzített bomba.”

Miért nem vesznek a japánok amerikai autót?

Origo
-
  19.04.24 13:25 Gazdaság

Nem segítenek az erősen eltérő ízlések sem.

Miért nem vesznek amerikai autót a japánok?

Kitekintő
-
  19.04.24 11:58 Autó-motor

Míg a japán márkákat tömegével lehet látni az amerikai utakon és parkolókban, az amerikai gyártók mind lemondtak a Japánban történő értékesítésről - annak ellenére, hogy a szigetország a világ harmadik legnagyobb autópiacának számít.

Új iroda segíti a gyulai polgárőrök munkáját

Gyulatelevízió
-
  19.04.24 11:35 Gazdaság

A napokban adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját Törökzugban. Itt korábban kocsma üzemelt az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanban, amely mostantól a gyulai polgárőrök központjává vált. A városban jelenleg 39 polgárőr látja el közszolgálati feladatát, ebből a létszámból 7-en a nyári időszakban teljesítenek…

Kevesebb autót gyártottak az első negyedévben Csehországban

A legnagyobb csehországi autógyár, a Škoda Auto 231 280 kocsit gyártott, 3,0 százalékkal kevesebbet, mint 2018 első negyedében. A Hyundai Nosovice termelése 12 százalékkal esett vissza. A koreai tulajdonban lévő gyár 73 ezer személyautót gyártott a január-márciusi időszakban. A legkisebb autógyár, a japán-francia TPCA Kolín…

Kevesebb autót gyártanak Csehországban

Napi
-
  19.04.24 11:02 CégvilágCsehország

Az idei első negyedévben 363 052 személygépkocsit gyártottak Csehországban, ami éves összehasonlításban 3,8 százalékos csökkenés - közölte a cseh autóipari szövetség szerdán Prágában.

Hová gurult el? Rejtélyes gyógyszerhiány Magyarországon

HVG
-
  19.04.24 10:40 GazdaságGyógyszer

Kevés híján másfélezer tétel szerepel az éppen nem kapható orvosságok hivatalos listáján. A hiány tovább terheli a betegek zsebét - írja az e heti HVG.

Sok nagycsaládos kölcsönből tud majd új autót venni

VG
-
  19.04.24 09:48 Gazdaság

A money.hu kiszámolta, hogy a legolcsóbb, 3 millió forintos hiteleknél mekkora törlesztőre számíthatnak júliustól a nagycsaládosok havonta.

Ennyivel kell kiegészíteni az állami autótámogatást

Kedvező feltételekkel cserélhetik le a meglévő autójukat vagy vásárolhatnak új, hétüléses autót az állami támogatásra jogosult nagycsaládosok. Az állam ugyanis az autó vételárának legfeljebb felét, maximum 2,5 millió forintot ad vissza nem térítendő támogatásként az érintett nagycsaládosoknak júliustól. Az ingatlan.com csoport pénzügyi…

Rommá törte a lopott autót két balmazújvárosi férfi

Dehir
-
  19.04.24 08:00 Megyei

Hajdúböszörmény - Vádat emeltek két férfi ellen, akik egy ismerősük háza elől eltolták, majd beindították az autót és azzal Hajdúböszörménybe mentek.

Nem akart gyalog menni a veszprémi buliba, ezért engedély nélkül vitt el egy autót a zirci férfi

A veszprémi rendőrök egy 32 éves zirci férfit hallgattak ki gyanúsítottként jármű önkényes elvétele miatt, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ősbemutató a Gyulai Várszínházban Tóth Péterrel

Gyulatelevízió
-
  19.04.24 07:10 Kultúra

Tóth Péter zongoraművész közel egy év után tért vissza New Jersey államból a gyulai közönség elé. A hónap elején ugyanis két koncertet adott a békéscsabai születésű művész. Az első fellépésén a zeneiskolásokkal vitatták meg a kérdést, mit jelent a klasszikus zene, és miért félrevezető vagy pontatlan a komolyzene kifejezés. Tóth Péter jelenleg két e