Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 254 hír

Majdnem követhetetlen a Tipos liga programja

Boon
-
  Ma 14:30 Sport

A pontvadászat sorsolása semmit nem ér, a program pedig már áttekinthetetlen.

Ezek a programok lesznek Mindenszentekkor

Hódpress
-
  Ma 14:10 Megyei

Pénteken délután kezdődik a programsorozat.

Félelem, reszketés és varázslat Budapesten – Programok október végére

Travelo
-
  Ma 14:07 Utazás

A rettentő Gozsdu Halloween-tól kezdve a varázslatos Recirquel: Új Cirkusz előadásig, minden lesz.

Egyre zöldebbé válik Heves megye: beindultak a fásítási programok

Heol
-
  Ma 14:04 Belföld

Az Agrárminisztérium Országfásítási programjának köszönhetően Magyarország fával borított területe jelentősen növekedett az elmúlt években.

Felforgatott program és szabályok a kétnapos imolai F1-es hétvégén

M4 Sport
-
  Ma 13:58 Forma1

Először rendez tervezetten kétnapos versenyhétvégét a Forma–1. Az imolai rendhagyó versenyért a programot és a szabályokat is alaposan föl kellett forgatni.

Országgyűlés elé terjesztik az új nemzeti környezetvédelmi programot

Jövő év elején az Országgyűlés elé terjesztik az új nemzeti környezetvédelmi programot a jelenleg érvényben lévő program beszámolójával együtt - mondta az agrárminiszter az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága előtti éves meghallgatásán, ahol a környezet- és természetvédelem területén az elmúlt egy évben elért eredményekről, továbbá…

Folytatódik a Térzene Program

Folytatódik a Térzene Program, pénteken Jászladányban, Martfűn és Tiszaföldváron lép fel Sándor Szabolcs karmester, Laczák Boglárka mezzoszoprán és Turpinszky Gippert Béla tenor. A hangversenytermek világát eleveníti meg a köztereken a 2019. október 1. óta zajló Térzene Program. A kezdeményezéshez Sándor Szabolcs karmester is…

Soha ne vidd ezekre a programokra a Rákot

Ha egy Rák jegyű megsértődik, képes hosszasan duzzogni. Ahelyett, hogy tisztázná a problémát. Legyél most te az okosabb, és semmiképp ne vedd rá, hogy ezeket a programokat kipróbálja veled.

Digitális érzékenyítő programot indított a székesfehérvári Denso

Feol
-
  Ma 11:30 Gazdaság

Apró robotkarok segítségével kockákat rakosgató alkalmazottak az oktatásra szolgáló teremben – digitális érzékenyítő programot indított a székesfehérvári gyár.

Folytatódik a Térzene Program

OrientPress
-
  Ma 11:20 Kultúra

Folytatódik a Térzene Program, pénteken Jászladányban, Martfűn és Tiszaföldváron lép fel Sándor Szabolcs karmester, Laczák Boglárka mezzoszoprán és Turpinszky Gippert Béla tenor.

A ReactOS projekt újabb fizetett programozót alkalmaz

Androgeek
-
  Ma 11:00 Infotech

A ReactOS projekt fejlesztése még 1996-ban indult, akkor még FreeWin95 néven és azóta folyamatosan fejlesztik, bár még mindig csak alpha státuszban van ez a nyílt forrású Windows klón, de az elmúlt időszakban a támogatásoknak köszönhetően elkezdett fizetett programozókat alkalmazni. A ReactOS Deutschland e.V. még a nyáron b

A hűtési technológiákról tart szakmai programot a NAK

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „Tanuljunk Együtt!” című programsorozat keretében ingyenes szakmai eseményt rendez, amelyen az iparág szereplői megismerhetik, hogyan javítható a termékek minősége a vákuumtechnika segítségével.

Modern Városok Program

5,7 milliárd forintot kap a kormánytól idegen nyelvű képzései bővítésére a Pécsi Tudományegyetem § a Modern Városok Program keretében.

Folytatódik a Térzene Program

A hangversenytermek világát eleveníti meg a köztereken 2019. október 1-je