Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 265 hír

Kigyulladt egy autó az 1-es főúton Bicskénél

Az egységek egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Kigyulladt egy autó az 1-es főúton Bicskénél

Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi az 1-es főút 29-es kilométerénél, Bicske térségében. A helyszínre riasztott bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek megszüntetik a forgalmi akadályt.

189 halott és 6212 új Covid-fertőzött péntek reggel Magyarországon

6212 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 238 056 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 189 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5513 főre emelkedett. The post 189 halott és 6212 új Covid-fertőzött péntek reggel Magyarországon first appeared…

A letesztelt diákok ülhetnek vissza hétfőn az iskolapadba, a tanításon legfeljebb hat személy vehet részt

Parameter
-
 Tegnap 20:59Határtalan

Nem kötelező leteszteltetnie magát annak, aki az elmúlt három hónapban átesett a COVID-19 betegségen, és ezt igazolni is tudja, illetve akin az egészségi állapota vagy az egészségügyi ellenjavallatok miatt nem végezhető el az antigén vagy az RT-PCR teszt. Kivételt kapnak a tesztelés alól a közepesen súlyos és súlyos értelmi fogyatékosok, az…

Kigyulladt egy autó a VIII. kerületben

Egy személyautó motortere égett Budapest VIII. kerületében, a Bezerédj utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Kigyulladt egy garázs Balassagyarmaton

Kigyulladt egy garázs Balassagyarmaton, a Jókai utcában. A benne parkoló négy autóból kettő teljes terjedelmében ég. Az esethez a balassagyarmati és a szécsényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral oltják a lángokat.

Kigyulladt egy családi ház Kiskunhalason, szinte mindene odaveszett a családnak

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, jelenleg is tartanak az utómunkálatok. Eddig ismeretlen okból kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kiskunhalason, a Henger utcában. A kiskunhalasi és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók három fecskendővel valamit egy vízszállítóval vonultak a helyszínre és körülhatárolták, majd eloltották a lángokat, í

Kigyulladt egy vályogház több szobája csütörtökön délután Bálintbokornál

A szabolcsi megyeszékhely tizenhárom hivatásos tűzoltója fékezte meg a lángokat, az épületből egy felhasadt gázpalackot is kivittek. Az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élő férfit rokonok fogadták be.

Hétfőn sorsolják a magyar válogatott vb-selejtezős ellenfeleit

Teol
-
 Tegnap 18:00SportMarco Rossi

Hétfőn Zürichben rendezik a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának sorsolását.

Koronavírus - Hétfőn döntenek az ünnepek alatt életbe lépő szabályokról

Emelkedik a koronavírus-fertőzéssel kórházban kezeltek száma.

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete Kiskunhalason

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Kiskunhalason péntek este.

Zsebrádió: apró kihívó a nagy reggeli rádióműsorok játszóterén

Index
-
 Tegnap 17:16Kultúra

Gyerek-rádióműsor jó rég volt, de most megint lesz.

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete Kiskunhalason

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy körülbelül százhatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete Kiskunhalason, a Henger utcában. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi időszakra és a januárra vonatkozó szabályokról - erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Kigyulladt egy autó a XXIII. kerületben

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Budapest XXIII. kerületében, a Wekerle Sándor utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.