Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 házi praktika, ami segíthet végleg leszokni a cigiről

Női NetCafe
-
  Ma 18:08 Egészség

Többször nekifutottál már, hogy búcsút ints a ciginek, mégsem sikerült? Ne csüggedj! Addig próbálkozz, míg nem tudsz végleg lemondani róla. Motivációból nincs hiány: a dohányzás fokozza a tüdőrák, a májrák, a szívbetegség és a szellemi hanyatlás kockázatát, rontja a termékenységet, ráadásul gyorsan öregíti a bőrt is – szóval rengeteg okot…

A hit, remény és szeretet egységében – Tábor Tótszerdahelyen

Kanizsa Újság
-
  Ma 18:08 Megyei

A hit, remény és szeretet egységében megvalósuló közösségfejlesztés bővítése céljából nyert pályázat részeként három napos képzésen vehettek részt Tótszerdahely és környékének bérmálás előtt álló fiataljai.  

Kigyulladt a brüsszeli World Trade Center

A környéken sűrű füst gomolyog, de senki sincsen életveszélyben.

Kigyulladt a brüsszeli World Trade Center, amin az áll, hogy: „THE Future IS Here”

Az üzleti negyedben álló, felújítás alatt álló toronyház 27. emeletén egy technikai helységben kapott lángra a szigetelőanyag.

Nagyvállalatok igényeire válaszolnak a hazai agrár startupok

Folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara inkubációs programja: 2020 szeptemberében indul a második NAK TechLab inkubátor, mely egyedülálló lehetőség arra, hogy a startupok vezető nagyvállalati partnerekkel dolgozzanak a piacot meghódító megoldásaikon. A programba 2020. augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

Megugrott a hazai megbetegedések száma: oda kell figyelni a gócpontokra

Május vége óta nem volt ennyi új napi megbetegedés, mint az elmúlt 24 órában. Újabb 33 embernél diagnosztizálták a koronavírus-fertőzést Magyarországon. Meghalt egy idős, krónikus beteg is, így a járvány áldozatainak száma 600-ra emelkedett.

Aukción a világ egyik legszebb autója a Mercedes 190E 2.5-16 Evolution II

Autósajtó
-
  Ma 17:53 Autó-motor

Az 1990-es évjáratú Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II-ből mindössze 500 darabot gyártottak Most egy lenyűgöző állapotú példányt a Gooding & Company  kínál eladásra. A 190-es modell a megjelenése idején nem volt különleges autó, a Mercedes tervezői először a motor javításával kezdtek el foglalkozni és a…

Hihetetlen! Belülről kezdett égni egy fa Siófokon

LikeBalaton
-
  Ma 17:53 Megyei

Egy fűzfa belsejéből egyszer csak ömleni kezdett a füst Siófokon, az Aranyparton. A növény törzse és gyökere is csak úgy okádta a fehér anyagot. A tűzoltók megállapították, hogy korhadt a belseje, ezért jobbnak látták kivágni a fát.

Kígyó jelent meg egy nyíregyházi lakásban

NLC
-
  Ma 17:53 Állatvilág

Halálra rémült az a nyíregyházi férfi, aki egyik reggel egy kígyót vett észre a vécétartályából kimászni.

Kigyulladt egy bérház teteje az Oktogonon, fennakadások lehetnek a közlekedésben

Kigyulladt egy bérház tetőszerkezete az Oktogonon. Cikkünket folyamatosan frissítjük. Tűz ütött ki egy háromemeletes lakóház tetőszerkezetén Budapest VI. kerületében, az Oktogonon. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a tűzesethez, ahová a mentők is kiérkeztek. Az egységek az izzó, parázsló részeket eloltották, az…

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete az Oktogonnál

Tűz ütött ki egy háromemeletes lakóház tetőszerkezetén Budapest 6. kerületében, az Oktogonon – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. A fővárosi hivatásos…

Szívszorító felvétel került elő: így zongorázik összeomlott házában egy idős nő a bejrúti robbanás utáni percekben

Blikk
-
  Ma 17:48 Külföld

Szívszorító videó terjed az interneten, ami egy zongorán játszó idős asszonyt örökít meg a bejrúti robbanás utáni percekben.

Kigyulladt egy felújítás alatt álló toronyház Brüsszelben

Tűz ütött ki a brüsszeli World Trade Center (Wtc) toronyház egyik technikai helyiségében.

Kigyulladt egy felhőkarcoló Brüsszelben

Origo
-
  Ma 17:43 Baleset-bűnügy

A toronyházat éppen felújítják, az előkészített szigetelőanyag kapott lángra.