Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy kő és a történelem – Streampremier a Pesti Színházban

Talán az egész 20. század történelme elmesélhető egy család, egy ház, sőt egyetlen kő történetén keresztül.

Egy óra ebből suli után, és gyermeked jobban teljesít

Egy friss kutatás szerint, azok a gyerekek, akik iskola után legalább egy órát mozognak, a nap többi részében sokkal jobban tudnak koncentrálni. 

Íme a 3 legfinomabb sós sütemény karácsonyra: egyféle tészta kell csak hozzá, kész főnyeremény

A lényeg ugyanaz most is, mint régen: a vajastészta minél hidegebb marad sütés előtt, annál jobb. Mutatjuk a receptet, amiből kis variálással három különböző, ínycsiklandozó karácsonyi sós süteményt lehet készíteni egyszerre.

Az emberi pilótát és egymást is segítő drónflottát tesztel a Boeing

Bitport
-
 Ma 17:04Infotech

Az öt, egyelőre csak kisebb méretű autonóm repülő szerkezet Ausztráliában tett meg néhány kört, miközben a mesterséges intelligenciának köszöhetően méhrajként osztották meg egymással a lényeges információkat.

Penzában ’75-ben nyílt meg a Körös Étterem, az volt az egyik legmenőbb hely

Behír
-
 Ma 16:54Belföld

A minap beszámoltunk róla, hogy a Békéscsaba napjainkban nevű Fb-csoport oldalán Denis Simonov, egy oroszországi fiatalember szülővárosából, Penzából üzent a csabaiaknak.

A Smer egy Matovičot buktató népszavazást akart hirdetni, a parlament meg nem

A népszavazás keretében arra kérdeznének rá, vajon az állampolgárok egyetértenek-e azzal, hogy a parlament egy alkotmánytörvény elfogadása által lerövidítse a választási ciklust, és 2021. június 30-ig előrehozott választásokra kerüljön sor. A Smer-SD a javaslatot a koronavírus-világjárvány elleni küzdelmet jellemző káosszal indokolja. Az…

Hamar utolérte az istenek bosszúja az Egyiptom hagyományait felrúgó fáraót

Mikor a herceg fiatalon elhunyt bátyja, a trónörökös halálát követően hatalomra került, Egyiptom már világhatalom volt: Palesztina és Szíria az uralkodó lábai előtt hevert, a föníciai kikötővárosokat helyőrség irányította, s egészen az Eufráteszig előrenyomultak. A birodalom intenzív kereskedelmi kapcsolatban állt Mezopotámiával, Kis-Ázsiával és…

Mindenki nagyon ideges: döntő pillanathoz ért a Brexit-tárgyalás, de a tagállamok sem mindenben értenek egyet

Az ablak a brexitt-tárgyalások előtt rendkívül gyorsan zárul, és ha csütörtökre nem látunk tisztábban, akkor fel kell készülni egy vészhelyzeti forgatókönyvre - mondta szerdán az uniós nagykövetnek Michel Barnier, az EU brexit-ügyi főtárgyalója.

Egy új PS5 sajátosság átírhatja a videojátékokról alkotott képünket

Leet
-
 Ma 16:45Gaming

Egy új leak szerint a PlayStation 5 többre lesz képes, mint mi azt elsőre gondoltuk. Egészen pontosan ez a fejlesztőktől függ. Nyilvánosságra került egy dokumentum, amiben a Sony megmagyarázza, hogy egészen pontosan mi szükség van az “Activities” opcióra az új generáció esetében. Ezzel lényegében nyitnak a zsúfolt magánélettel és sokat…

14 kutya, akik egy hangyányit különböznek az átlagos kutyáktól

Lehet, hogy az univerzum titkairól nem tudunk semmit, de legtöbbünk meggyőződése, hogy legalább a kutyánknak jól ismerjük. Képben vagyunk vele, hogy mit miért csinálnak és azt is tudjuk mi okoz nekik örömet, illetve bánatot. Kivételek viszont mindig vannak… Néha egy két kutya láttán megkérdőjeleződik az a nagy tudásunk, hiszen ezek a…

Mike Tysont az az ellenfele is kihívta, akinek kiharapott egy darabot a füléből

Telex
-
 Ma 16:43Sport

Az 58 éves Holyfield korábban kétszer megverte Tysont, még egyszer kiállna ellene.

Pénzbüntetést kapott az ATM-ben felejtett egymilliót eltulajdonító férfi

Jogtalan elsajátítás miatt pénzbüntetést kapott egy hajdúszoboszlói férfi, mert tavaly szeptemberben egy pénzkiadó automatából elvitt egymillió ottfelejtett forintot – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője. Dobó Dénes felidézte: az ügyészség januárban emelt vádat, azt indítványozva, hogy a Hajdúszoboszlói Járásbíróság a büntetlen előéletű…

Helyreállította a németek büszkeségét Helmut Kohl, az egység kancellárja

Pályafutása jelentős részét a német egységnek, illetve a kelet- és közép-európai államok, köztük Magyarország európai integrációjának szentelte.

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit hatéves unokahúga megölése miatt

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt, nem jogerősen, egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.