Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kilőttek az űrbe a lakás- és albérletárak, most van egy új terv a fővárosi lakhatási válság mérséklésére

Telex
-
 Ma 23:00Gazdaság

Ha valaki a szerencséjének köszönhetően nem születik jómódú családba, nagyon nehezen tud lakhatáshoz jutni Budapesten. A főváros vezetése azt szeretné, hogy több legyen a megfizethető bérlakás. A Fővárosi Lakásügynökségnél a lakbér a piaci ár 50-80 százaléka lenne.

175 éve fedezte fel a Neptunuszt egy francia csillagász

Urbain Le Verrier a Neptunusz felfedezése miatt lett az egész világon ismert.

Férfi vízi BL: egy nap alatt két győzelmet aratott az OSC

NSO
-
 Ma 22:39Vízilabda

Az OSC második meccsén is diadalmaskodott a férfi vízilabda Bajnokok Ligája első selejtezőkörében, csütörtökön, a fővárosiak 15–12-re nyertek a Kazany ellen.

Tokaji borászatot és bőkezű támogatást adott a kormány az új egyetemnek

A Grand Tokaj Zrt. tulajdonjoga az államtól átkerült a Tokaj-Hegyalja Egyetem Alapítványhoz. Az új egyetemet fenntartó alapítvány sárospataki ingatlanokat és a fejlesztésekhez pénzt is kap az államtól.

Kövér László: az Uniónak a V4-ek egyik országa számára sincs alternatívája

A magyar házelnök ezt közép-európai kollégáival közösen állapította meg. A nyáron még arról beszélt, ma már nemmel szavazna az EU-ra.

A magyar startup-történelem egyik legnagyobb exitje

A mai Portfolio- Hvca éves befektetési konferencia - amely egyúttal a Hvca 30. jubileumi évfordulója is egyben - visszatekint a hazai kockázati- és magántőke iparág elmúlt három évtizedének főbb eseményeire, kitér a globális magán-és kockázatitőke trendekre, és olyan, a régióból induló globális sikertörténetekre, mint a Tresorit.

EU-felmérés: a tudományos felfedezéseket vizsgálva az uniót megelőzi Kína, az Egyesült Államok és Japán

Az európaiak pozitívan vélekedtek a tudósokról és meghatározó jellemzőiknek az intelligenciát, a megbízhatóságot és az együttműködést tartják.

Verstappen: Hamilton egyáltalán nem ismer engem

Szócsatába bonyolódott Hamilton és Verstappen Szocsiban.

Egy vérvád Amerikában

Massena jelentéktelen kisváros New York állam északi részén, mintegy tízezer lakossal. 1928 őszén egy incidens kapcsán neve mégis gyakran szerepelt az amerikai újságokban, ami az Egyesült Államok zsidó lakosságát félelemmel töltötte el. Szeptember 22-én, néhány nappal Jom …

Minden együttes sikerrel zárta az előző meccseket

Duol
-
 Ma 22:13Sport

Az elmúlt héten a Dunaújváros PASE korosztályos labdarúgócsapatai közül az U16-os gárda két találkozón is diadalmaskodott, de a többiek is sikerrel vették az akadályokat.

Karácsony: a kormány egy „régi kommunista trükköt” alkalmaz

Karácsony Gergely reagált arra, hogy a Miniszterelnökség kifejtette: azért csak a fideszes kerületek kapnak pénzt a kormánytól, mert ezzel kompenzálják a támogatásokat, amiket a főpolgármester elvett.

A Moderna vezérigazgatója szerint a járványnak egy év múlva vége

Stéphane Bacel úgy véli, hogy aki nem oltatta be magát, az azt kockáztatja, hogy megbetegszik, és esetlegesen kórházba is kerül.

Egy egyetemi alapítványhoz került a Grand Tokaj Zrt.

A társaság tulajdonjoga eddig az államnál volt.