Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 302 hír

Atlétika: új elnököt választott az orosz szövetség

NSO
-
 Ma 19:25Sport

Pjotr Ivanovot választotta elnökének az Orosz Atlétikai Szövetség (VFLA) abban a reményben, hogy az új vezetővel sikerül elérni a felfüggesztés törlését, és ezáltal részt venni a jövő nyárra halasztott tokiói olimpián.

Húsz dózis orosz vakcina érkezik ellenőrzésre

A szerb kormány Aleksandar Vučić államfővel együtt azon dolgozik, hogy a polgárok mielőbb hozzáférhessenek a Covid-19 elleni védőoltáshoz.

Magyaroszág felelőssége, ha az EU engedélye nélkül forgalomba helyezi az orosz vakcinát

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem – közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

Orosz vakcina: óvatosságra intett az uniós szóvivő

Erik Mamer, a Bizottság szóvivője hangsúlyozta, az Európai Unióban elérhető vagy a jövőben elérhetővé váló oltóanyagoknak meg kell felelniük a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak.

Megmutatta magát a boksz két klasszisa

Haon
-
 Ma 18:24Sport

Kiderült, hogy a Vas sem erősebb Supermannél, de fordítva sem állná meg a helyét az állítás.

Az unióban aggódnak az orosz vakcina esetleges magyarországi használata miatt

A keletről uniós vizsgálat nélkül beszerzett vakcina használata ronthatja az oltással szembeni közbizalmat.

A világ a vakcinára vár, de az oroszok már oltják a katonákat

Megkezdődött az orosz fegyveres erők személyi állományának beoltása, amelynek keretében több mint 400 ezren kapják majd meg az új típusú koronavírus elleni vakcinát, jelentette be Szergej Sojgu védelmi miniszter pénteken a tárca vezetői kollégiumának ülésén.

Tankokkal vontatták vissza a kényszerleszállást végrehajtó repülőt Oroszországban

HVG
-
 Ma 17:03Infotech

Az Antonov An-124 Ruszlán nem tudott lefékezni, ezért túlcsúszott a futópályán. A teherszállító gépet katonai járművekkel húzták vissza.

Óvatosságra int a Magyarországra behozott orosz vakcina kapcsán az uniós szóvivő

A brüsszeli sajtótájékoztatón a Szputnyik nevű oltóanyag, amit még nem engedélyeztek.

Bevezethetik az orosz vagy a kínai vakcinát Magyarországon? Megszólalt az Európai Bizottság

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem - közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője hétfőn. Mamer a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján egy Magyarországra vonatkozó kérdésre válaszolva arra…

Megkezdődött egy oroszlányi nőt halálra késelő férfi pere

A Tatabányai Törvényszéken pénteken megkezdődött egy oroszlányi hajléktalan nőt halálra késelő férfi pere, a gyanúsított tagadja, hogy ő követte volna el a bűncselekményt. A bíró iratismertetése alapján a férfi két késsel összesen 17 szúrást ejtett a nőn és kétszer elvágta a torkát, majd távozott a lakásból. A rendőrök néhány napon belül az utcán f

Brüsszel szerint nincs akadálya az orosz és a kínai vakcinák magyarországi alkalmazásának

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem - közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője hétfőn.

Orosz Anna: Új óvoda fog épülni Újbudán

A kicsik 2024-ben vehetik majd birtokba az ötven férőhelyesre tervezett új intézményt.

Bonyolultabb lett Moldova és Oroszország viszonya

ma7.sk
-
 Ma 15:22Külföld

Súlyos regionális destabilizálódáshoz vezethet a Dnyeszteren túli terület státusának megváltoztatása, ebben a témakörben kerülni kell a "hirtelen mozdulatokat" - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak hétfőn Moszkvában.