Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 315 hír

A szellem tesz minket magyarrá – Bábel Balázs érsek hálaadó szentmiséje a belvárosi templomban

Június 19-én, szombaton este Budapesten, a belvárosi Nagyboldogasszony-főplébániatemplomban Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek hálaadó koncelebrált szentmisét mutatott be pappá szentelésének negyvenötödik évfordulója alkalmából.

Önálló párbeszéd-sorozatot indít az MSZP az Európai Unió jövőjéről

Orbán Viktor politikája zsákutca Európában – ezt Ujhelyi István szocialista EP-képviselő jelentette ki a Tüttő Kata főpolgármester-helyettessel közösen tartott vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

7 alkalom, amikor Nicole Kidman meglepett minket

Boldog 54. születésnapot a színésznőnek, aki mindig meg tudott lepni minket egy-egy szerepválasztásával, pályája csúcsán, de akár a közelmúltban is!

Ujhelyi: Az Európai Unió jövőjéről indít párbeszéd-sorozatot az MSZP

Az EP-képviselő szerint erre azért van szükség, mert a kormány nem folytat érdemi konzultációt a magyar emberekkel ebben a kérdésben.

Európaiként a Szaharában

Földváry Eszter idegenvezető több mint negyven éve kísér turistákat szerte a világban. Egy amerikai utazási iroda munkatársaként eddig huszonötször utazta körbe a Földet, de most ő is, mint a turizmusban dolgozók többsége kényszerszabadságon van. Szabadidejében a fotóit rendezgeti és feljegyzéseket készít emlékeiből, amelyek közül néhányat…

Németh Krisztián: A franciák nem becsültek le minket!

A 37-szeres válogatott csatár szerint győzelemmel felérő döntetlent ért el a válogatott Franciország ellen.

Itt megnézheti, mennyire szennyezett az európai városok levegője

Alon
-
 Ma 11:01Megyei

Az európai városok több mint felében még mindig probléma a levegőszennyezettség.

Szentté avathatja a pápa az Európai Unió egyik alapítóját

Robert Schuman mélyen hívő katolikusként szolgálta az európai egység ügyét.

Orbán: a nemzetek Európája helyett európai szuperállamot építenek Brüsszelben

A magyar miniszterelnök szerint politikai ellenfelei „célkeresztjében a nemzet, a régiók, a keresztény és zsidó egyházak, a családok" állnak.

Megkezdte a pápa az Európai Unió alapító atyjának szentté avatási eljárását

„Tiszteletre méltó” (Venerabilis Dei servus) címet adományozott Ferenc pápa Robert Schuman egykori német-francia politikusnak, aki kulcsszerepet játszott az európai egység megteremtésében. Hősi erényeinek elismerése az egyik első állomása a római katolikus egyház szentté avatási eljárásának.

Szentté avathatják az Európai Unió egyik alapító atyját

„Tiszteletre méltó” (Venerabilis Dei servus) címet adományozott Ferenc pápa Robert Schuman egykori francia politikusnak – adta hírül a Reuters. 

Szentté avathatják az Európai Unió egyik alapító atyját

Ferenc pápa elismerte Robert Schuman hősi erényeit.

Európai országban is élnek vírusok tucatjait hordozó denevérek

Tizennyolc denevérfaj vizsgálata során 39 különböző vírucsaádba tartozó patogént mutattak ki Svájcban: köztük több olyat is, amelyben benne van a zoonózis, azaz az állatról emberre való terjedés lehetősége.

„A határok csak minket határolnak be, ha hagyjuk” – véli a romániai snowboard magyar úttörője

Képmás
-
 Tegnap 23:57Életmód

Külső szakmai segítség nélkül taposta, azaz csúszta ki magának az útját. Csapat híján egyedül járta a profi világkupákat, sportágában a világ ötven legjobb versenyzője közé tartozott. Hajszálon múlt, hogy a téli olimpia mezőnyében végül nem indulhatott. Kinda Géza erdélyi snowboardos ma már a román válogatott edzőjeként tanítja a fiatalokat,…