Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiderült: ezért muszáj kivágni a szép és magas fákat az Élővíz-csatornánál

Kivágják a magas fákat az Élővíz-csatorna mellett, a Körte sor és Vesze között épülő, leendő Wenckheim turista- és kerékpárút egy 300 méteres szakaszán - írja a Beol. Minderre a repülők és a békéscsabai légikikötő miatt van szükség.

Nagy bajban van a neves, látássérült magyar művész, az emberek segítségét kéri

Life
-
 Ma 10:00Életmód

Weszely Ernő a Centrál Színház állandó zenésze, ám jó ideje nincs bevétele 45 ezer forintos nyugdíján kívül. Így komoly anyagi gondokkal küzd, ezért ismerősei segítségét kéri.

Kiderült, mi történt az idős nővel, akinek oszlásnak indult holttestét a lakásában találták meg

A TV JOJ információi szerint a rendőrséget a szomszédok értesítették, ugyanis az egyik lakásból elviselhetetlen bűz áramlott. A lakás ajtóját tűzoltók nyitották ki, miután a rendőrök beléptek, egy 72 éves nő oszlásnak indult holttestére bukkantak. Szintén odabent volt a nő férje is, aki dezorientált volt, ezért a mentők kórházba szállították. A hol

Tóth Andi őszintén mesélt a mélypontjáról: „Kis híján hajléktalan lettem”

Blikk
-
 Ma 09:55Bulvár

A fiatal énekesnő életében több súlyos mélypont is volt: mint mondta, volt, hogy kis híján fedél nélkül maradt.

Eldurvult vita után kiderült: sok százezer magyar nem jut egyelőre a brit vakcinához és hiába izmozik az Európai Bizott…

A szerda napközbeni kemény üzengetések után este mégis részt vett az EU vakcinabeszerzési bizottsági ülésén az AstraZeneca vezérigazgatója, amelyen kiderült, hogy nem 60%-kal, hanem 75%-kal kevesebb vakcinát tud leszállítani március végéig a cég az EU-nak és ez ellen gyakorlatilag egyelőre ethetetlen az Európai Bizottság, pedig az…

Kiderült: ezt gondolják valójában az emberek a klímaváltozásról

A klímaváltozásról valaha készült legnagyobb közvéleménykutatás válaszadóinak a 64 százaléka globális vészhelyzetnek tartja a klímaváltozást.

Megújul és nevet is vált a UPC Direct

A UPC Direct televízió szolgáltató február 1-től Direct One néven folytatja működését – jelentette be a tévészolgáltató.

A Főtáv nevében csalók próbálnak készpénzt kicsalni a lakástulajdonosokból

A Főtáv Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatára lakossági bejelentés érkezett arról, hogy illetéktelenek magukat a szolgáltató munkatársának kiadva próbáltak csalással bejutni lakásokba.

Horror Bárnán: meggyilkolta agresszív nevelőapját a férfi, majd a kertben ásta el a holttestet

A gyilkosságot még három hónappal ezelőtt követte el M. Péter, a holttestre kedd este bukkantak rá.

A nevelt lánya ellen követett el szexuális erőszakot

A bíróság elrendelte a 49 éves férfi letartóztatását. A vád szerint csaknem két éven keresztül fenyegetéssel vette rá a gyermekkorú lányt, és meg is félemlítette, hogy nem merjen szólni senkinek.

A Főtáv nevében próbálnak lakásokba bejutni a csalók

A társasági figyelmeztet, hogy nincs olyan szolgáltatásuk, amiért a helyszínen készpénzben kellene fizetni.