Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még városi buszokon is tesztelnek majd Pozsonyban a hétvégén

Matúš Vallo, Pozsony főpolgármestere és több pozsonyi városrész polgármestere is nyugalomra inti a főváros lakosait az általános teszteléssel kapcsolatban. Közölték, hogy mindenki, aki akarja, leteszteltetheti magát, a város vezetése pedig mindent megtesz, hogy kényelmesen és hosszú várakozás nélkül menjen a szűrés. Pozsonyban mintegy…

A fogyasztóvédelem mai döntése minden LMBTQ könyvet indexre tenne

Humen
-
 Ma 16:25Életmód

  A Fogyasztóvédelem szerint sérti a fogyasztók jogait és érdekeit az, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület a Meseország mindenkié című mesekönyvben nem tünteti fel, hogy a műben a „hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésminták” jelennek meg. Az egyesület ezért a Háttér Társasággal bírósághoz fordul a diszkriminatív döntés miatt. A…

Kibírhatatlan fájdalmakkal került kórházba Cseh Laci - azonnal meg kellett műteni

Meg kellett operálni a Bvsc úszóját, Cseh Lászlót. Ahogy arról az infostart.hu besz

Továbbra sem csendesült a botrány az apja levele miatt: ügyvédei tovább küzdenek Meghan Markle igazáért

Blikk
-
 Ma 16:23Bulvár

Még mindig zajlik a per amiatt a brit újságok által közölt levél miatt, melyet Meghan Markle címzett az édesapjának, Thomas Markle-nek, aki azért szivárogtatta ki a kézzel írt, személyes hangvételű üzenetet, hogy magára hívja a brit királyi családba beházasodó lánya és egyben a média figyelmét.

Újabb, a magyar bíróságok függetlenségét megkérdőjelező ügy került az Európai Bíróság elé

Az Európai Bíróság hétfőn két órán át hallgatta meg Fehér Miklóst, a magyar igazságügyi minisztérium magas rangú tisztségviselőjét arról, hogy a magyar kormány megpróbált elhallgattatni egy, a kormánnyal szemben kritikus bírót. A vádat erősítette Hollandia és Svédország fellépése: a két ország – megbízottjai részvételével is – kifejezésre juttatta…

Együttműködési megállapodást kötött a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Szegedi Tudományegyetem

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat kiemelkedő stratégiai partnere a Szegedi Tudományegyetem. A két szervezet szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben, hogy egymást segítve végezzék tevékenységeiket a megye lakosságának érdekében.

A gödöllői HÉV-en akartak megerőszakolni egy nőt, aki ellenállt, ezért összeverték

A borzalmas  hírt az egyik gödöllői közétkeztetési cég hivatalos Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra kedden. Szörnyű dolog történt ma reggel. Gondolkodom órák óta, hogy leírjam-e, de arra jutottam, hogy sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik. Kolléganőnket ma reggel munkába menet a…

53 új fertőzött és egy újabb haláleset Maros megyében

Ötvenhárom új koronavírusos esetet regisztráltak az elmúlt 24 órában és egy koronavírus-fertőzéssel összefüggésbe hozható halálesetet Maros megyében.

Még lehet jelentkezni az ír álommunkára

Bár még csak január közepe van, nem túlzás kijelenteni, hogy megtaláltuk az év legszuperebb álláshirdetését.

Férfi kézi-vb: „Hívjatok Óriásnak!” – a kongói beállót meglepte a hirtelen jött népszerűség

NSO
-
 Ma 16:08Kézilabda

Ha a férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének sztárjait keressük, meglepő módon egy kongói játékost nem hagyhatunk ki a felsorolásból. A beszámolókba a méretével bekerülő Gauthier Mvumbit egy csapásra felkapta az internet, még az Egyesült Államokba is eljutott a híre, miközben általa az újonc afrikai csapatot is nagyobb figyelem övezi.

Ne győzettessél meg a gonosztól, hanem a gonoszt jóval győzd meg.

Tegnap került felfűzésre a Bitcoin blokkláncára a 666 666-odik blokk, ami a Rómaiaknak intézett bibliai bekezdés üzenetét is magában rejti,

Együttműködési megállapodást kötött a megyei önkormányzat és az SZTE

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat kiemelkedő stratégiai partnere a Szegedi Tudományegyetem. A két szervezet szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben, hogy egymást segítve végezzék tevékenységeiket a megye lakosságának érdekében.

Az SMA-s Zente hosszú utat tett meg a kórháztól a szánkózásig

Mint minden kisgyermek, az Sma-s Zente is szereti a havat, szüleivel ki is használták, hogy az elmúlt napokban nagyobb mennyiség esett a hegyekben. Az izomsorvadásban szenvedő kisfiúért az egész ország izgult, története mindenkit megérintett.

Meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése

Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése.

Minden áron akadályozni akarja a baloldal a sikeres védekezést: ezért támadják az orosz és kínai oltást

Origo
-
 Ma 16:01Belföld

Mindkét vakcinát már több millió embernek adták be, van ország, ahol már a lakosság 20 százaléka megkapta a Sinopharm oltását.