Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döbbenetes világrekord: miért jobbak az amerikai farmerek a magyar gazdáknál?

Növekedés
-
  Ma 04:37 Gazdaság

Elképesztő világrekordot állított fel tavaly egy farmer az Egyesült Államokban azzal, hogy hektáronként több mint 41 tonnás kukoricatermést ért el. Az amerikai termésátlag 12 tonna körül mozog, míg nálunk a gazdák az múlt évben átlagosan csak 8 tonnás termést takarítottak be.

Galambos Lajcsi: nem akarok Gesztesi sorsára jutni

Eddig bírta! Nyolc hónappal azután, hogy mentő vitte el, a közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos (58) ismét egészségi probléma miatt távozott a Budaörsi Járásbíróságról, ahol két hónapos szünet után folytatódott a nevével fémjelzett büntetőper.

Maga sem érti, miért borult el az agya: levelet írt osztálytársainak és tanárainak a fiatal győri késelő

Blikk
-
  Ma 03:40 Baleset-bűnügy

Győr – Levelet írt az osztálytársainak és az osztályfőnökének is az a 17 éves győri diák, aki tavaly egy késsel többször megszúrta a fizikatanárát.

Már nem háborúzik Vasvári Vivien és exe, Fecsó

NLC
-
  Ma 03:33 Bulvár

Elcsitultak a viták az egykori házastársak között.

Lajcsi: Nem akarok Gesztesi sorsára jutni

BorsOnline
-
  Ma 03:10 Színes

Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajcsi. A megfáradt trombitás a tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie.

Időjárás Ágnes napján - Tíz megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat keddre

Az ország nagy részén ismét sűrű köd várható - Figyelmeztet az OMSZ.

Nem veszett el, csak átalakult? – BMW 118i Steptronic teszt

A 306 lóerős M135i xDrive a BMW eddigi legerősebb sorozatgyártású négyhengeresét kapja.

Nem jött be a SandRacer, most X-Road néven próbálkoznak

A 700 lóerős kompresszoros V8-as helyett akkumulátoros-elektromos hajtás is kérhető.

Életet mentettek a Sportkastély dolgozói

Január 18-án a Pestszentimrei Sportkastély parkolójában rosszul lett egy hölgy, amire a Sportkastély munkatársai, Tóth Lajos és Zsichla Ferenc figyeltek fel. Amikor észlelték, hogy komoly a baj, a Sportkastélyban található defibrillátor segítségével megkezdték az újraélesztést még a mentők kiérkezése előtt, ezzel megmentve a hölgy életét – tette…

Johnson: az új bevándorlási szabályozás 'az embert nézi, nem az útlevelet'

Az új rendszer a jelenleginél igazságosabb lesz és egyenlőbb elbírálást tesz lehetővé.

Magyar Nemzet: erősödik az igény a házi pálinkára

Az Európai Unió illetékes fórumain újra napirendre kerülhet az a kezdeményezés, amely nyomán bizonyos mennyiségű tömény italt adómentesen lehetne előállítani – mondta a Magyar Nemzetnek Tállai András, a Pénzügyminisztérium (PM) államtitkára, hozzátéve, hogy az ilyen felvetéseket a magyar kormány mindig támogatja, a hagyományainkhoz…

Nem mindegy, hogy mentor vagy dementor

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

Egyre több cég ismeri fel a mentor program hasznosságát és jelentőségét. Amikor egy új munkatárs érkezik, fontos, hogy eligazodjon a szervezetben. 

Változások, nem csak munkavédelmiseknek

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

Az új év rendszerint sok jogszabályi változást hoz magával. 2020. január 1-jével a munkavédelmi törvényben is több jelentős módosítás történt, különösen a nyilvántartási és adminisztratív feladatok körében. A HR Portál segítségével összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

'Kinek higgyen az ember, ha nem egy volt rendőrnek?" - Bödör, Haščák és a kib*szás

Parameter
-
  Ma 00:01 Határtalan

Az első tanú hétfőn Norbert Bödör nyitrai üzletember volt, aki egyrészt szoros kapcsolatot ápolt Marián Kočnerrel, másrészt köztudott róla, hogy közeli ismerősei magas posztot töltöttek be a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökségnél (NAKA) és a rendőr-főkapitányságon. „Norbert Bödör. Jól mondom a nevét?” – fordult a tanúhoz a bírónő, és bár „ö”…