Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napi horoszkóp 2020. február 23. – A vasárnap az álmok megvalósításának napja

Vasárnap a Halak jelében áll együtt a Nap és a Hold. Ez a különleges újhold tökéletes lehetőség, hogy megvalósítsd az álmaidat. Azokat is, amelyekről eddig azt hitted, lehetetlen. Íme a napi horoszkóp útmutatása.

Pénteken kezdődik a Müpa Régizene Fesztiválja

A március 8-ig tartó sorozatban több különleges művet is hallhat a közönség.

Napi horoszkóp - február 23

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Idős nőstényegerek reprodukciós képességét sikerült visszaállítani egy kísérletben

KadarkaNet
-
  Tegnap 23:33 Megyei

2020.02.23. Idős nőstényegerek reprodukciós képességét sikerült visszaállítaniuk egy kísérletben ausztrál tudósoknak. A Queenslandi Egyetem kutatói az ivóvizükbe adagolt szer segítségével javítottak a szaporodáshoz már idős nőstények termékenységi rátáján – írta a ScienceDaily.com a Cell Reports című tudományos lapban megjelent…

Így alakul az államháztartási egyenleg Magyarországon

ProfitLine
-
  Tegnap 23:00 Gazdaság

az államháztartás egyenlege; a központi költségvetés egyenlege; milliárd forint

Jövő pénteken kezdődik a Müpa Régizene Fesztiválja

Jövő pénteken kezdődik a Müpa Régizenei Fesztiválja, a március 8-ig tartó sorozatban több különleges művet is hallhat a közönség – ...

Erste Liga: Ute-győzelemmel kezdődött a playoff, a Dab bánta

NSO
-
  Tegnap 21:20 Sport

Kisebb meglepetéssel vette kezdetét az Erste Liga rájátszása: az első negyeddöntőben a középszakaszt másodikként záró Dunaújvárosi Acélbikák hazai pályán simán kikapott a 7. helyen záró Újpesttől, ezzel elvesztette a pályaelőnyét.

Durva pornóoldalakra keresett rá a kisfiam

24
-
  Tegnap 20:59 Szex

A szülőknek is feladatuk a gyerekek szexuális felvilágosítása, ez akkor működik jól, ha folyamatosan zajlik a mindennapokban.

Topolya: egy pontot otthon tartottak a Partizan ellen

NSO
-
  Tegnap 20:38 Foci

Közel állt a győzelemhez a Topolyai SC a Partizan ellen a szerb labdarúgó Szuperliga 22. fordulójában, ám a találkozó végén a vendégek egy erősen vitatott büntetőből egyenlítettek, így 1–1-gyel ért véget az összecsapás.

Új űrállomást tervez építeni Kína, áprilisban kezdődnek a munkálatok

Androgeek
-
  Tegnap 20:37 Tudomány

A Long March 5B rakéta Kína új űrhajójának "próbaverzióját" fogja szállítani hamarosan, amelyet akár hat ember szállítására terveztek - ahogyan az kiderült az állami médiaforrás, a Xinhua jóvoltából. A korábbi kínai űrhajók három "taikonauto...

Csökkent a napi új fertőzöttek száma Kínában

Ismét csökkent a koronavírussal összefüggésben a napi új fertőzöttek száma Kínában egy nappal a pénteken jelentett emelkedés után.

Jövő pénteken kezdődik a Müpa Régizene Fesztiválja

Jövő pénteken kezdődik a Müpa Régizenei Fesztiválja, a március 8-ig tartó sorozatban több különleges művet is hallhat a közönség – közölte a Müpa az Mti-vel.

Napi koronavírus-infó Dél-Koreából – 2020.02.22.

Városi Kurír
-
  Tegnap 20:07 Külföld

Eugenia S. Lee, Koreában élő író, újságíró napi rendszerességgel számol be közösségi oldalán a koronavírus-helyzetről. Ebben a pillanatban 433 betegünk van, 18 gyógyultunk, és három halottunk Most, Dél-Korea, Kína után a második legfertőzöttebb a korona vírus járványt illetően, mert Japán nem számolja a cruise eseteit. Deguban, a…

Csúnyán kezdődött a harmadik kör

A Hollósy László utáni időszakot újpesti vereséggel indította a Fatum-Nyíregyháza.

Dédelgetett eszménye: minden ember harmóniában él együtt

Duol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

„Egy olyan demokratikus és szabad társadalom eszményét dédelgettem, amelyben minden ember harmóniában él együtt, és egyenlő esélyekkel rendelkezik. Ezért az eszméért és beteljesüléséért remélek élni. De ha kell, ezért az eszméért meghalni is kész vagyok.”