Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jövőre Magyarországon is megkezdődhet a vadonatúj Toyota Mirai forgalmazása

Minden esély megvan arra, hogy jövőre Magyarországon is megkezdődhessen a világ első sorozatgyártott hidrogén-üzemanyagcellás személyautója, az abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó Toyota Mirai második generációjának forgalmazása. A Toyota ugyanis azokban az országokban forgalmazza úttörő, zéró…

Időjárás: jön a melegebb idő, de a kellemetlenségből is kijut a következő napokban

Változékony lesz az időjárás pénteken és a hétvégén, de valamelyest felmelegszik az idő. Hétfőn aztán jön a hideg zuhany.

A termelők félnek, a vevők örülnek az olcsóbb sertéshúsnak

Metropol
-
 Ma 04:50Bulvár

Húsz százalékkal is olcsóbb lehet a disznóhús a németországi sertéspestis miatt.

Magyar fejlesztéssel védekeznek a Covid ellen a patikában

Ripost
-
 Ma 04:45Belföld

Egyedülálló, magyar fejlesztésű légsterilizáló berendezéssel védekeznek a koronavírus okozta járvány ellen egy hódmezővásárhelyi gyógyszertárban. A berendezés 90-95 százalékban pusztítja el a légtérben a vírusokat, baktériumokat és gombákat.

Nevet változtat az MVM Magyar Villamos Művek

Új, egységes márkanévvel - MVM Energetika - folytatja tevékenységét az MVM csoport január 1-jétől; az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.

Így omlott össze a 900 tonnás rádióteleszkóp Puerto Ricóban

A világ harmadik legnagyobb rádiótávcsöve, volt.

Túl van a magánéleti válságon Erdei Zsolt

Erdei Zsolt kapcsolatának jót tett a karantén, úgy tűnik, magánéleti válsága megoldódott.

Túl van a magánéleti válságon Erdei Zsolt

Erdei Zsolt kapcsolatának jót tett a karantén, úgy tűnik, magánéleti válsága megoldódott.

Mennyire éled környezettudatosan a napjaidat? Kiszámolja egy új magyar app

Közösségi tartalommegosztó és szemléletfejlesztő médiaplatformként definiálja magát egy új magyar alkalmazás, amely saját fejlesztésű algoritmus alapján, mérőszámokkal ad visszajelzést arra vonatkozóan, mennyire vagyunk környezettudatosak, és milyen fejlődést mutatunk ezen a területen. A térítésmentesen letölthető Holnapp mobiltelefonos…

Így zajlik idén a középfokú felvételizés az oktatási rendszerben

Liner
-
 Ma 02:24Életmód

Az operatív törzs szerdai ülésén Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár is megjelent, és megosztott pár fontosabb információt az oktatási rendszerrel kapcsolatban is.

Kiderült, milyen teljesítményre lehet képes az Nvidia RTX 3060 Ti

Ha nem szeretnénk rengeteg pénzt elkölteni egy új videókártyára, mégis újítani akarunk a számítógépünkön, akkor az Nvidia vadonatúj belépő szintű GPU-ja tökéletes választás lehet.

Így szavaztatok ti a koronavírus elleni oltásról

Hét elején arra kértünk titeket, szavazzatok arról, hogy ha lehetőség lesz rá, beadatjátok-e magatoknak a Covid-19 elleni oltást.Sok szavazat érkezett – csütörtök éjfélig 5951 voks –, amit ezúton is nagyon köszönük!A válaszadók többsége, 55% (3261 szavazat) mondta azt, hogy nem oltatja be magát, 27% (1626 szavazat) kérné az oltást, míg 18%…