Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Ez a fiú sokszor azt élte meg a műsorban, hogy ő kudarcot vallott” – ByeAlex nagyon büszke egykori mentoráltjára

Blikk
-
  Ma 16:39 Bulvár

ByeAlex úgy véli: kiesett versenyzője, Manuel az X-Faktor után is keményen fog dolgozni, hiszen véleménye szerint a fiatal tehetség vérében van a zenélés.

Útmutató a megjátszott orgazmushoz – Innen tudod, hogy a csajod tényleg a csúcson van

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

A férfiaknak természetes, szinte mindig beteljesülő vágy az orgazmus, de mi a helyzet a nőkkel? Tényleg minden kéjes hang és mozdulat azt jelenti, hogy a partnered a csúcson van? Mi van, ha még soha nem volt, mindvégig megjátszotta? Miért jó a nőknek a kamu beteljesülés? Iványuk Áron pszichológust kérdeztük a női orgazmussal kapcsolatban:

Ryan Reynolds új fimjének előzetese úgy felcsigázta a tömeget, hogy majdnem agyonnyomták őt

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

Ryan Reynolds a Deadpool óta igazi szupersztárnak számít, és ebből most majdnem baleset lett, hiszen a rajongók nehezen tudták visszafogni magukat.

Böjte Csaba karácsonyi ajándéknak azt kéri, hogy tárjuk ki szívünket egymás felé

A szerzetes a karácsony közeledtével azt kéri, tárjuk ki a szívünket, legyünk őszinték és ne engedjük el egymás kezét.

Nagy ígérgetések – hogy akarja menteni a brit kormány a menthetőt?

A konzervatív párti brit kormány által tervezett új szabályozással garantálható a bevándorlás csökkenése - jelentette ki a brit miniszterelnök.

Pogány Judit: Nem gondoltam, hogy 30 év demokrácia után úgy fogom érezni magam, mint a 60-as, 70-es, 80-as évekbe…

Videóban állt ki tizenegy ismert művész az ellen a törvényjavaslat ellen, amely teljesen átszabná a magyar kulturális élet működését. A Katona József Színház által közzétett videóban szerepel több színházigazgató, színész és rendező is: Pintér Béla, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra, Nagy Ervin, Kováts Adél, Pogány Judit, Gálffi László, Bálint András,

Kingdom Hearts III: Rövid időre felbukkant a DLC előzetese, így pedig kiderült a megjelenési dátum

A Square Enix valószínűleg nem így tervezte A Square Enix valószínűleg még nem akarta leleplezni a ReMind megjelenési dátumát, mert az oldalunkról gyorsan eltüntették a trailert.

Tuti, hogy rákattansz a klasszikus zenére! Indul a Beliczay Kamarazenekar koncertsorozata

Parameter
-
  Ma 15:24 Határtalan

A zenekar nevét az egykori, 1835-ben Komáromban született zeneszerző, Beliczay Gyula után vette fel. A kamarazenekar művészeti vezetője Jozef Horváth, a Szlovák Filharmónia koncertmestere és az ismert Moyzesovo kvarteto prímása. A klasszikus zene népszerűsítését támogató projekt keretében – mely a Kisebbségi Kulturális Alap…

Ezért akarják a légitársaságok, hogy az utasok egy része vonattal menjen

HVG
-
  Ma 15:20 Gazdaság

Egyre több légitársaság köt megállapodásokat a vasúti cégekkel a rövidtávú repülőjáratok utasainak elszállításáról. A repülős cégeket üzleti és környezetvédelmi megfontolások is vezérlik.

5 indirekt mód, hogy randira hívd! Azt hiszi, az ő ötlete volt

Bien
-
  Ma 15:02 Életmód

A 21. században, Európa közepén, egyszerűen nem jut eszünkbe ok arra, miért is ne hívhatná randira a nő a férfit? Az elképzelhető legrosszabb...

Tuti, hogy Kondás ilyen harcos csapatot akar látni

Rangadó
-
  Ma 14:58 Foci

Fordított az ETO az Ajka ellen.