Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha szeretné, Gulácsi Péter elhagyhatná a Lipcse csapatát

A magyar válogatott labdarúgónak van egy záradék a szerződésében, amely alapján idén nyáron eligazolhatna a német futballklubtól.

Kiderült, miért záratta be a rendőrség pénteken a Madách téri Központot

Egy másik, közeli vendéglátóhelyet is bezárattak 30 napra, mert ott 20 óra után több tucat ember tartózkodott.

Végre kiderült, miért szakított a családjával Harry herceg!

Metropol
-
 Ma 12:20Bulvár

Egy szakértő szerint Harry herceg sokkoló döntése mögött nagylelkű indokok álltak, amelyekkel testvére gyermekein szeretett volna segíteni.

Érdekes dolog derült ki az alvásról

Az agy közben sem pihen. Sőt.

Csonka András: “Gyáva voltam ahhoz, hogy úgy éljem az életem, ahogy szerettem volna.”

Csonka András múlt héten ünnepelte 56. születésnapját. Hogy mennyire nem érzi magát öregnek, hogy mit csinálna másképp és mi az a három szó, amit mindenkinek ki kellene tudni mondani, arról saját kanapáján ülve elmélkedett.

Teljes őszinteség! Kiderült hány pasival kavart Rubint Réka unokahúga

Rubint Rella nem kertelt. Több magánéleti titkáról rántotta le a leplet!

Az ukránok többsége nem szeretné magát beoltani a koronavírus ellen

A Rejting által végzett szociális közvélemény-kutatás eredményei alapján az ukránok 52%-a nem hajlandó magát beoltani a koronavírus-fertőzés ellen még akkor sem, ha a vakcina ingyenes lesz. A megkérdezettek csupán 39%-a támogatja a vakcinációt.

Két hónap levelezés után se derült ki, egyáltalán melyik minisztériumhoz tartozik az oltási terv

Sem az Emmi, sem a Miniszterelnökség nem vállalta magára, hogy ők lennének a felelősek a tervért, derül ki Ujhelyi István levelezéséből.

Horrorba illő dolog derült ki a tengerbe fulladt 14 ezer birka maradványairól

A felborult hajón szállított birkák tetemeit elégetés helyett elásták, ökológiai veszélyhelyzetet, a lépfenefertőzés kockázatát okozva ezzel.

Kiderült, mi volt a probléma az új amerikai megarakétával

A hidraulikus rendszer hibája okozta az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) új, az SLS (Space Launch System) hordozórakéta tesztjének sikertelenségét.

Kiderült: nem is a magyar, hanem az orosz vizsgálatok alapján kapott engedélyt a Szputynik V

El sem kezdték a magyar hatóságok az orosz vakcina klinikai vizsgálatát, az engedélyt az orosz dokumentáció alapján adták ki.

Már csak remegve merek szeretni, mert sokat bántottak…

Az apró csókok hangja betöltötte a nappali minden négyzetcentiméterét. Eszem ágában sem volt szabadulni a két karod szorításából. Már szinte fájt. Éreztem az ujjvégeidet a lapockámba mélyedve, éreztem, ahogy a derekamnál fogva teljes erőddel húzol magadhoz. Nem akartam menekülni ettől az édes fájdalomtól. Ha engedett a szorítás, én…

HIV-fertőzött anyuka: "szeretem azt, akivé váltam"

HáziPatika
-
 Ma 09:01Szex

"HIV-fertőzöttként is lehet biztonságosan szexelni és teljes, boldog életet élni" - üzeni a világnak Kamaria Laffrey. A nő egy egyéjszakás kalandot követően fertőződött meg, az azonban, hogy képes volt megbocsátani egykori partnerének és