Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mindenkit lepipál a magyar gazdaság, egész Európa a hátunkat nézi

Portfolio
-
  Ma 11:41 Gazdaság

Ismét az Európai Unió élén áll a magyar gazdaság növekedése, később legfeljebb Írország előzhet még meg, vagyis majdnem biztos, hogy beigazolódik Varga Mihály optimista várakozása, és a dobogón leszünk. Egyébként egész Európából kedvező hírek érkeztek, sehol nem zsugorodott a gazdaság a harmadik negyedévben, így talán…

Orbán: bevándorlásellenesek vagyunk, magyart csak magyarral lehet pótolni

Promenad
-
  Ma 11:39 Megyei

Magyarországnak továbbra is bevándorlásellenes politikára van szüksége, "magyart csak magyarral lehet pótolni" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Várkert Bazárban, a Magyar Diaszpóra Tanács IX. plenáris ülésén.

Ezekbe a városokba költözik szívesen a magyar

NLC
-
  Ma 11:39 Utazás

Tavaly mindössze három olyan hazai nagyváros akadt, ahová többen költöztek be, mint ahányan elmentek.

Elképesztő szuperfegyverek készülnek a titokban megvásárolt magyar fegyvergyárban

Portfolio
-
  Ma 11:38 Gazdaság

Számos szempontból a világ élvonalába tartoznak azok az aknavetők, melyek gyártásában részt vesz a Hirtenberger Defence Systems, az a fegyver- és lőszergyár, melyet váratlanul megvett a magyar állami tulajdonban lévő HDT Védelmi Ipar Kft. A vállalat digitalizálta a bő száz éve lényeges innovációt alig felmutató aknavető-piacot;…

Elképesztő adat! Ennyit költenek játékokra a magyarok karácsonykor

Lokál
-
  Ma 11:37 Belföld

A Regio Játék becslése szerint az éves magyar játékpiaci forgalom elérheti az 50 milliárd forintot, melynek csaknem fele a karácsonyt megelőző másfél hónapban realizálódik - közölte a cég az MTI-vel csütörtökön.

Két technológia a jövőből

Az alábbiakban két, jövőbe mutató technológián alapuló berendezést mutatunk be a felületkezelés területéről, amely immáron Magyarországon is elérhető.

Varga: A gazdaság egészséges szerkezete áll a magyar növekedés mögött

Minden várakozást felülmúlt a magyar gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben – jelentette ki a pénzügyminiszter.

Új rendszer indult el Magyarországon, nincs többé átverés használt autóval

Origo
-
  Ma 11:33 Autó-motor

Erre az újításra várt minden magyar használtautó-vásárló.

Újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters

Májusban újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata. A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a sorozatban 94. turnészezonját megkezdő csoport legújabb, "Pushing the Limits" elnevezésű világkörüli útjának keretében május 19-én a Tüskecsarnokban mutatja be a kosárlabdázás…

Milliárdokat költenek játékokra a magyarok karácsonykor egy felmérés szerint

HírTV
-
  Ma 11:28 Gazdaság

Idén átlagosan 10 ezer forintos online és 8800 forintos hagyományos áruházi vásárlásokat várnak.

Orbán Viktor: Bevándorlásellenesek vagyunk, magyart csak magyarral lehet pótolni

hirado.hu
-
  Ma 11:27 Belföld

A kormány folytatni fogja a migrációval kapcsolatos küzdelmet – emelte ki a kormányfő.

Megrázó: mélybe zuhant egy magyar kamionos Szlovéniában

Ljubljana közelében hajtott bele egy magyar rendszámú tartályautóba egy szlovén rendszámú Opel.

Szinte verhetetlen a magyar gazdaság Európában

A szokásoknak megfelelően az unió statisztikai hivatala is közölte a tagállamok gazdasági teljesítményére vonatkozó friss adatokat. Ezek szerint Magyarország éllova, a régiónk pedig Európa motorjának is nevezhető.

Kormányinfó: Így magyarázza a kormány a Budapestet szorongató javaslatait

Salátatörvényben szabná át az önkormányzati jogszabályokat a kormány, és drákói szigorral büntetné a Hadházy-féle táblás akciókat a Parlamentben, valamint jogköröket vonna el a politikusoktól - erről is kérdezi majd a sajtó Gulyás Gergelyt a sajtó a kormányinfón, ahol arra is fény derül, miről döntött a kormány a legutóbbi ülésén.

Európa éllovasa a magyar gazdaság

A szokásoknak megfelelően az unió statisztikai hivatala is közölte a tagállamok gazdasági teljesítményére vonatkozó friss adatokat. Ezek szerint Magyarország éllova, a régiónk pedig Európa motorjának is nevezhető.