Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 339 hír

Több mint 100 értelmiségi követeli Demeter lemondását

Több mint 160 aláíróval indult el az a petíció, amelyik szerint a miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója méltatlan és alkalmatlan arra, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa.  Nyílt levélben követeli Demeter Szilárd lemondását 160-nál több aláíró, köztük számos ismert közéleti szereplő – szúrta ki a Hvg. Az

Értékes Haladás-iksz – Nem bírt az esélyesebb Debrecen a zöld-fehérekkel

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Haladás a bajnokesélyes Debrecent fogadta. A szombathelyiek meglepték esélyesebb ellenfelüket és begyűjtöttek egy értékes pontot.

Kepes András a Demeter-botrányról: Ez minden kultúrember értékét sérti

Az író szerint akik kinevezték a PIM főigazgatóját, pontosan ismerték a gondolkodásmódját.

„Az értékek megőrzője” kitüntetést kapott Varga Judit

Varga Judit igazságügyi minisztert a varsói Waclaw Felczak Lengyel–Magyar Együttműködési Intézet ismerte el.

Az "értékek megőrzője" idén Varga Judit igazságügyi miniszter

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért. Judit / Facebook A koronavírus-járvány miatt vegyes, részben online formában…

Az értékek megőrzője díjban részesült Varga Judit

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap a lenygel Custos Virtutum elnevezésű díjjal.

Varga Judit kapta idén „Az értékek megőrzője” díjat

Az igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.

Demeter Szilárd lemondását követeli száznál is több magyar értelmiségi

Több mint 160 aláíróval indult el az a petíció, amelyik szerint a miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója méltatlan és alkalmatlan arra, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa.

A kortárs festészetet már nálunk is értékén kezeli a piac

Lenyűgöző eredményeket, elképesztő leütési árakat hozott a Virág Judit Galéria második alkalommal megrendezett háború utáni és kortárs művekből összeállított aukciója. A rekorder 44 millió forintos leütési árral egy óriási méretű Reigl Judit kép lett. Ezen kívül is jócskán akadtak tíz, húsz, harminc millió feletti leütések.

Charlize Theron nyaralóját árulja, ha valaki éppen ingatlant venne, nem is vár nagy hasznot érte

Az Oscar-díjas színésznő aligha pályázhatna az év business woman címére, ugyanis nem sokat kaszál a luxusingatlan eladásából.

Charlize Theron nyaralóját árulja, ha valaki éppen ingatlant venne, nem is vár nagy hasznot érte

Az Oscar-díjas színésznő aligha pályázhatna az év business woman címére, ugyanis nem sokat kaszál a luxusingatlan eladásából.

Máris árulják Maradona mezét, ennyit kér érte az eladó

Metropol
-
 Ma 16:45Sport

Diego Maradona ezt a mezt viselte az 1986-os világbajnokságon az Anglia ellen 2-1-re megnyert negyeddöntőben.

Magától értetődő, hogy a döntéshozók késlekedés nélkül kiírnak egy új, nyílt pályázatot a Petőfi Irodalmi Múzeum vezeté…

A Szépírók Társasága szerint Demeter nyilatkozata a rendszer hosszú agóniájának eddig legpenetránsabb tünete.