Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mindent megmutatott magából új címlapján az 56 éves modell

Origo
-
 Ma 21:33Bulvár

Átlátszó ruhájában nem sokat bízott a fantáziára.

Életveszélyesen megkéselte anyját egy 19 éves férfi Gyöngyösön, mert nem adott neki zsebpénzt

Egy fiatal férfi késsel megsebesítette édesanyját és egy másik rokonát még kedden Gyöngyösön, a helyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán azt írta, a 19 éves fiatal tegnap délután pénzt követelt az édesanyjától, aki ezt megtagadta. Emiatt a fiú egy késsel megsebesítette az anyját és…

Megváltoztatták az oltási rendet, már 16-18 éveseket is felvesznek a listára

A 18-59 éves helyett új korosztályi meghatározás került a listára: 16-18-59 éves.

10 éves a Radnóti Miklós Művelődési Központ

A 3,5 milliárd forintos beruházást  teljes mértékben az önkormányzat finanszírozta. Az épületegyüttes elnevezésére pályázatot írtak ki, így kapta a 13. kerülethez kötődő költőről a Radnóti Miklós Művelődési Központ /RaM/ nevet.2011. március 4-én kezdődött meg az épület műszaki átadása. Az eljárás (építészet, gépészet, elektromos,…

Fülöp herceg: „A kecskeméti barackpálinkánál csak a magyar négyesfogathajtók erősebbek”

​99. életévében hunyt el az angol királynő, Ii. Erzsébet hitvese, Fülöp herceg. A Buckingham-palota április kilencedikén délután jelentette be a hírt. Az elhunyt angol nemes több alkalommal is járt Kecskeméten.

Így néz ki 46 évesen az E.T. gyereksztárja, Drew Barrymore

Liner
-
 Ma 20:28Bulvár

Drew Barrymore még mindig jól tartja magát, aki nagyon korán belekóstolhatott a hollywoodi körforgásba, és azóta sem került ki onnan.

30 hollywoodi ikon, akiket az elmúlt 10 évben vesztett el a világ

Mafab
-
 Ma 20:24Film

Alábbi listánkkal azoknak a hollywoodi ikonoknak szeretnénk emléket állítani, akik az elmúlt 10 évben hagytak itt minket, nélkül a filmes szakma egészen biztosan nem lenne ugyanolyan. Néhányuk nevei a legfiatalabbak számára talán kevésbé cseng majd ismerősen, így mindenképpen érdemes fellapozni az életművüket, amelyek a mai napig…

Elkezdődött a krónikus beteg, 16-18 éves fiatalok oltása a Heim Pál Gyermekkórházban

Elkezdődött a Heim Pál gyermekkórház 16 és 18 év közötti krónikus betegeinek az oltása.

Kecskeméti siker a férfi kosárlabda Nb I-ben

A kiesés elől menekülő Jászberényt fogadta szerdán 17 órakor a Duna Aszfalt-Dtkh Kecskemét a Messzi István sportcsarnokban. Az első félidő szorosan alakult, aztán a harmadik és negyedik felvonás már a hazaiakról szólt.

A semmi és a napsütés – 70 éves lenne Déri János

„Vedd észre a napsütést. Helyette a semmit hajtjuk egész életünkben.” Déri János, az egykori közkedvelt tévés ma lett volna 70 esztendős, ám csupán 41 évet adott neki a sors. Fodor János kollégájával emlékezünk rá az utolsó vele készült interjút felidézve.

Miért nem fértem be a több mint 3 millió beoltott közé? – kérdezi egy 68 éves, krónikus beteg nyugdíjas

Egy számos betegséggel küzdő, nemrégiben szívműtéten is átesett, az oltásra január elején regisztrált 68 éves nyugdíjas  még mindig nem kapott oltást, pedig nagyon szeretne. 

Szijjártó: olyan döntés szülessen, amelynek nyomán az elmúlt húsz év erőfeszítései és áldozatai nem vesznek kárba

Magyarország alkalmazkodik a Nato közös döntéséhez az Afganisztánból való kivonulás ügyében – nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Mti-nek szerdán, a rendkívüli miniszteri szintű Nato értekezlet előtt. Fotó:Mti/Szigetváry Zsolt A tárcavezető azt mondta: egyetért azzal a megközelítéssel, hogy az együttes bevonulást…