Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Nyílt levél a szerelmemnek, aki azt ígérte, elválik értem

She
-
 Ma 05:35Életmód

Szerelmes vagyok. Ez a tény önmagában nem egyedi eset, tudom. Sőt, az sem, hogy nős az illető, bár ez némileg megbonyolítja a dolgot. Hullámvölgyek és hegyek váltogatják egymást, ülünk szerelmünk hullámvasútján, megjárjuk a mennyet és a poklot.

Műszaki tárgyak vizuális felismerésére tanítják a gépeket

A számítógépes vizuális kutatások új szintjére jutottak el az amerikai Purdue Egyetem gépészmérnökei azzal, hogy megalkották az első olyan átfogó és nyílt forrású adatbázist, amelyben több mint 58 ezer műszaki mintadarab és alkatrész szerepel, írja az Industry Week. A gigantikus mennyiségű adatot mélytanulással elsajátító gépek mostantól…

Jól vizsgáztak a csokimikulások

A zsírtartalom származhat a csokoládé kakaóvaj tartalmából, lehet tejzsír vagy egyéb, növényi zsiradék is, de ezt a csomagoláson jelezni kell.

Csak ámítás, hogy a nyílt forráskódú szoftverekben nincs bug

SG
-
 Tegnap 23:36Infotech

A sebezhetőségeket a felfedezésük után viszont viszonylag gyorsan befoltozzák.

Todd Howard élőbb nyílt világokat akar

theGeek
-
 Tegnap 22:01Gaming

A Bethesda Game Studios ikonikus alakja a Fallout 76-tal elszenvedett kudarcairól is beszélt a The Guardiannak. Howard még a 90-es évek közepén csatlakozott a Bethesda Game Studioshoz (innentől rövidítjük BGS-re), és gyorsan a The Elder Scrolls vezető figurája lett – a The Elder Scrolls II: Daggerfall után a The Elder Scrolls Iii: Morrowind…

Adománygyűjtő pont nyílt Debrecenben

A segíteni akarókat egy mesebeli téli táj is várja, ahol a szerencsések még a Mikulást is elcsíphetik, ajándék csomagolás közben.

Sok a halott Szombathelyen, új hűtőkonténer került a helyi temetőbe

A koronavírus-járvány miatt megemelkedett a temetések száma Szombathelyen, emiatt szükségessé vált a hűtőkapacitás bővítése, a Jáki úti temetőben biztonsági tartalékként egy konténert helyeztek el, melyben 20 elhunytat tudnak elhelyezni, írja a nyugat.hu.

Új, karácsonyi hangulatot árasztó sütiző nyílt Újbudán

A pop up süteménybolt kirakata olyan, minta a bécsi Mariahilfer Strasse egyik üzlete nyitott volna meg a Bartókon.

A volt rendőrfőkapitány vizsgálati fogságba helyezését kéri a nyomozó

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (Naka) nyomozója javasolta a Különleges Ügyészi Hivatal illetékes ügyészének, hogy indítványozza Milan L. volt országos rendőrfőkapitány és további személyek vizsgálati fogságba helyezését, akiket a Júdás rendőrségi akció során vettek őrizetbe - tájékoztatta A Tasr hírügynökséget Michal Slivka, az országos…

A volt rendőrfőkapitány vizsgálati fogságba helyezését kéri a nyomozó

A gyanú szerint Milan Lučanský korábbi országos rendőrfőkapitány több százezer euró értékben fogadhatott el kenőpénzeket. A NAKA szerda reggeltől folytatta Júdás fedőnevű akcióját, mely a korábbi Tisztítótűz megnevezésű nyomozás folytatását jelenti. A gyanúsítottak között van Milan Lučanský korábbi rendőrfőkapitány is, akit…

Illegális fakitermelés gyanújával indul vizsgálat egy férfi ellen, aki saját területéről vágatott ki fákat

Székelyhon
-
 Tegnap 19:11Határtalan

Hivatali engedély nélkül vágatott ki a fákat saját födterületéről egy székelykeresztúri vállalkozó, ezért illegális fakitermelés gyanújával indított vizsgálatot ellene a hatóság – számol be közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vizsgálatot indítottak Grosjean balesete miatt

Beol
-
 Tegnap 19:00Sport

Biztonsági módosításokat is végrehajtottak a szintén Bahreinben sorra kerülő szahíri viadalra.

Vizsgálatot indítottak Grosjean balesete miatt

Bama
-
 Tegnap 19:00Sport

Biztonsági módosításokat is végrehajtottak a szintén Bahreinben sorra kerülő szahíri viadalra.

Férfi ob I: az egri vízilabda nagyjai már apaként szurkolhatnak

Heol
-
 Tegnap 18:55Sport

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázók, Biros Péter és Szécsi Zoltán tizenéves fiai szinte egyszerre debütáltak a vízilabda ob I-ben.