Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 232 hír

Csak ámítás, hogy a nyílt forráskódú szoftverekben nincs bug

SG
-
 Tegnap 23:36Infotech

A sebezhetőségeket a felfedezésük után viszont viszonylag gyorsan befoltozzák.

316 új bevándorló érkezett Etiópiából Izraelbe

Szombat.org
-
 Tegnap 22:18Külföld

Az etióp zsidó közösség 316 tagja csütörtökön érkezett egy különgéppel Gondarból Izraelbe, Pnina Tamano-Sata bevándorlási és abszorpciós miniszter társaságában. Néhány utas amint kiszállt a gépből megcsókolta az aszfaltot, mely hagyomány azok között, akik először …

Todd Howard élőbb nyílt világokat akar

theGeek
-
 Tegnap 22:01Gaming

A Bethesda Game Studios ikonikus alakja a Fallout 76-tal elszenvedett kudarcairól is beszélt a The Guardiannak. Howard még a 90-es évek közepén csatlakozott a Bethesda Game Studioshoz (innentől rövidítjük BGS-re), és gyorsan a The Elder Scrolls vezető figurája lett – a The Elder Scrolls II: Daggerfall után a The Elder Scrolls Iii: Morrowind…

Adománygyűjtő pont nyílt Debrecenben

A segíteni akarókat egy mesebeli téli táj is várja, ahol a szerencsések még a Mikulást is elcsíphetik, ajándék csomagolás közben.

Most érkezett: a lengyelek készek kifarolni a vétóból

Brüsszel – Lengyelország kész feladni a vétóját mind a 2021-2027-es költségvetés, mind a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek kezelése érdekébe létrehozandó helyreállítási alap kérdésében.

Minden idők legnagyobb vadlúdcsapata érkezett Tatára

"Erős vadlúdvonulást, beáramlást" érzékeltek a szakemberek az Öreg-tónál, már most rekordszámú madár van itt, de még érkezhetnek. Helyszíni képriport.

Új, karácsonyi hangulatot árasztó sütiző nyílt Újbudán

A pop up süteménybolt kirakata olyan, minta a bécsi Mariahilfer Strasse egyik üzlete nyitott volna meg a Bartókon.

Nyílt levélben követeli a PDSZ az iskolák bezárását

A szakszervezet szerint a kormányzati ígérettel szemben egy koronavírussal fertőzött pedagógus sem kap száz százalékos táppénzt.

A PDSZ nyílt levélben fordult a miniszterelnökhöz és a kormánytagokhoz

A koronavírus miatt megbetegedett pedagógusok teljes táppénzének kifizetését, a táppénzszabályok egyszerűsítését is követeli a téli szünet azonnali előrehozása mellett a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a miniszterelnöknek, az emberi erőforrások miniszterének és a köznevelési államtitkárnak címzett nyílt levelében.

Reál üzlet nyílt Soroksáron, a Hősök terén

A régi Ofotért helyén (Hősök tere 14.) december 3-án megnyílt az új Reál Pont üzlet. Nonstop nyitvatartással, állandó akciókkal, kedvezőbb árakkal várják a vevőket. 

Hétvégi járatot indít a Bkk a Normafához, mert annyi autós érkezett múlt hétvégén, hogy kisebb káosz alakult ki

Az elmúlt hetekben komoly közlekedési és parkolási gondokat okozott a Normafára kiránduló tömeg -írja közleményében a BKK. Az önkormányzat felhívásai…

Kiállítást is nézhet a Mikulással, aki adományt visz a Kölcsey Központba – fotókkal, videóval

Debrecen - Adománygyűjtő pont nyílt a Kölcsey Központban, tartós élelmiszert, édességet, valamint tisztálkodási és tisztítószereket várnak. Aki arra jár, egy kirakatkiállításban is gyönyörködhet.

35 ország több mint 400 politikusa nyílt levélben tiltakozik az Amazon ellen

Mérce
-
 Tegnap 16:43Gazdaság

Az aláírók ígéretet tettek, hogy törvényhozói kompetenciájukat felhasználva készek lépéseket tenni a #FizessenAzAmazon kampány segítésére.

Újabb nyílt levél a pedagógusoktól

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete nem először kéri a kormányt nyílt levélben az azonnali cselekvésre. “Követeljük, hogy hétfőtől rendeljenek el azonnali, előrehozott téli szünetet az élet és az egészség védelme érdekében, és azt, hogy haladéktalanul fizessék ki a covid-járvány miatt kiesett munkajövedelmeket!” – írják Facebook…