Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 110 hír

Nyílik a téltemető a Nagyerdőn, pedig jön még a hideg

Haon
-
 Ma 21:01Belföld

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Békás-tónál előbújt néhány, most viszont elég sok virágot lehet lencsevégre kapni.

Eucharisztia kiállítás Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely szervezésében január 26-tól Eucharisztia címmel kiállítás látható a Dobó Tihamér Képtárban (Fő tér 9.). A múlt 

Sorra érkeznek a felajánlások a retró kiállításhoz

Mióta bejelentették, hogy az Emlékpontot egy interaktív, '70-es és '80-as éveket idéző kiállítással bővítik, sorra érkeznek a felajánlások, amiket egy raktárban gyűjtenek - derül ki a polgármester közléséből.

Már nyílik a hóvirág Székesfehérváron (is)

fmc
-
 Ma 15:02Színes

Bár még egy hónap visszavan a télből, a kikelet ígéretével kecsegtetnek minket a már nyíló hóvirágok a Felsővárosban, Székesfehérváron.

Krisztics kiállítása után is állta a sarat a Békés, de a végén felőrlődött a tolnai csatában

Beol
-
 Ma 12:50Sport

Kikapott a Békési SZSK a Atomerőmű KSE Bonyhád csapatától.

Három kiállítását tette online elérhetővé a MANK

Digitálisan is megtekinthetők a Kép/Test/Lét összművészeti sorozat kiállításai a magyar kultúra napja alkalmából. A közösségépítés és nyitás szellemében indult útjára 2020-ban a a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) Kép/Test/Lét összművészeti programsorozata, amellyel az alkotóművészet területén tevékenykedő,…

Látogatók és alkotók nélkül nyíltak meg a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjainak kiállításai

„Az elmúlt év során könnyen és kényelmesen átjárhatóvá váltak a valóságos és a virtuális létezés területei, miközben ez az átjáró a lehetőségek mellett veszélyek és problémák forrásává is vált.” – vezette fel Szabó Noémi művészettörténész a 2019. évi Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazott művészei, Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa…

A kék szín kapta a főszerepet a Békéstáji Művészeti Társaság online kiállításán

A magyar kultúra napján számos rendezvényt tartottak meg Békés megyében is, igaz, szinte mindegyiket az online térbe költöztették. A Békéstáji Művészeti Társaság virtuális tárlatának alkotói a kék szín szerepét mutatták be a képzőművészetben.

Elfelejtettek valamit bemutatni a Ces elektronikai kiállításon

Csúszik a DisplayPort 2.0 szabványt támogató monitorok megjelenése.

Online eseményekkel és kiállításmegnyitókkal ünnepelték a magyar kultúra napját

Behír
-
 Tegnap 17:45Kultúra

Online eseményekkel, kiállításmegnyitókkal és előadásokkal ünnepelték a magyar kultúra napját pénteken megyeszerte. Két intézményt is elismertek ezen a napon: a kultúráért felelős államtitkár minősített könyvtár címben részesítette a gyulai Mogyoróssy János Könyvtárat, míg a Békés Megyei Könyvtár könyvtári minőségi díjat kapott.

Megnyílt a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazottainak egyéni kiállítása

Ma 17 órakor megnyílt a Tornyai János Múzeum online kiállítása, ahol három fiatal művész mintegy 70 alkotása tárul az érdeklődők elé, egyelőre online formában. Azonban, ha a múzeum kapui újra megnyílhatnak, élőben is megtekinthetik majd a A Solo, Interrealism és Flash című tárlatokat.

Teszteltük a virtuális Educatio kiállítást

Szakmaverzum
-
 Tegnap 17:13Színes

Így láttuk mi a virtuális oktatási kiállítást. Sok céggel szervezettel találkoztunk és egy szakképzési centrummal is.

Készül a Közlekedési Múzeum időszaki kiállítása

Mandiner
-
 Tegnap 16:38Vélemény

Időszaki kiállítást rendez idén nyáron a Közlekedési Múzeum leendő új otthonában, az átépítés előtt álló egykori Északi Járműjavító területén Kőbányán – adta hírül Vitézy Dávid a Facebookon.

Educatio kiállítás online

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) idén is várja az érdeklődőket január 21-23-a között az Educatio Oktatási Szakkiállításon, ezúttal rendhagyó módon, a virtuális térben. A háromnapos online eseményen az egyetem mind a négy kara bemutatja a teljes képzési portfólióját, továbbá szó lesz az egyedülálló Diplomataképző Programról, a…

Új koncerthelyszín nyílik Budapesten: már be is jelentették az első fellépőket

Blikk
-
 Tegnap 13:08Zene

Érdekes hír járvány és korlátozások idején, hogy új szórakozóhely nyílik valahol. Egész pontosan jelen esetben Budapesten. És nem is kicsi: 1500 fős.