Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mateusz Morawiecki rendkívüli uniós csúcs összehívását sürgeti

Az Európai Unió rendkívüli csúcstalálkozójának összehívását sürgeti Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő abban a levélben, amellyel hétfőn a fehéroroszországi helyzet miatt az Charles Mitchelhez, az Európai Tanács és Ursula von der Leyenhez,  Európai Bizottság elnökéhez fordult - közölte a lengyel kormányszóvivő.

Morawiecki rendkívüli uniós csúcsot sürget Fehéroroszország ügyében

„A hatalom erőszakot alkalmazott az országban a változásokat követelő állampolgárok számára” – írta a lengyel kormányfő.

Rendkívüli EU-csúcs jöhet a „levert” fehérorosz tüntetés miatt

VG
-
  Ma 10:13 Gazdaság

A lengyel kormányfő szerint a vasárnapi fehéroroszországi elnökválasztás után a hatalom erőszakot alkalmazott a változásokat követelő állampolgárok ellen.

Egyre kevésbé tartunk a mesterséges intelligenciától

A Kaspersky megbízásából készült Magyarországon végzett, a mesterséges intelligencia (AI) hatásait vizsgáló kutatás azt mutatta, hogy a magyarok között egyre kevésbé jellemző (39%) a filmekben látott apokaliptikus események okozta félelem és egyre inkább bíznak az AI-ban. Megoszlanak a vélemények a technológia szabályozásának…

Vegyes érzelmek – hiányozni fognak a koncertek a Vidorról, de tartunk is a tömegtől

Szon
-
  Ma 10:05 Belföld

Arról kérdeztük olvasóinkat, várják-e az idei, rendhagyó Vidort.

A fehérorosz helyzet miatt rendkívüli EU-csúcs összehívását sürgeti a lengyel kormányfő

Az Európai Unió rendkívüli csúcstalálkozójának összehívását sürgeti Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő abban a levélben, amellyel hétfőn a fehéroroszországi helyzet miatt az Charles Mitchelhez, az Európai Tanács és Ursula von der Leyenhez,  Európai Bizottság elnökéhez fordult - közölte a lengyel kormányszóvivő.

Ökológiai katasztrófa: már ezer tonna gázolaj ömlött a tengerbe, miután megfeneklett egy tartályhajó

Ezer tonna gázolaj ömlött a tengerbe, miután egy japán tartályhajó megfeneklett.

Felmérés: A Matovič-kormány öt intézkedése közül a 13. nyugdíjat tartjuk a legkevésbé fontosnak

A Nielsen Admosphere ügynökség a SITA számára felmérte, hogy a lakosság a Matovič-kormány szociális csomagjából melyik öt intézkedést tartja a legfontosabbnak illetve legkevésbé fontosnak.   A csökkentett összegű 13. nyugdíj a megkérdezettek 43 százaléka szerint fontos. A gyógyszerek árához való hozzájárulás eltörlését a 6 éves kor alatti…

Bulit tartottak Újfehérváron, karanténba került az egész társaság

Volt egy koronás is a résztvevők között. Karanténbe kerültek egy újfehértói rendezvény résztvevői. Hosszú József, Újfehértó polgármestere a Facebook-oldalán adott tájékoztatást, hogy egy önkormányzati helyiségben augusztus 1-jén megtartott magánrendezvényen igazolt koronavírus-fertőzött személy volt jelen, ezért az eseményen…

60 koncertet és előadást tart a TeatRom Miskolcon és környékén másfél hét alatt

Kulturális érdekességnek ígérkezik az előadássorozat, a TeatRom jóvoltából. Augusztus második felében legyünk résen, nehogy lemaradjunk. Igazi kulturális csemegére számíthat, aki az augusztus végi hosszú hétvégén Miskolcra, vagy a Szikszói kistérségbe látogat. A TeatRom fesztivál közel hatvan színházi eseménnyel, koncertekkel és roma…

Strammul tartja magát a forint

Napi
-
  Ma 08:46 Pénzügy

Vegyesen alakult, alig változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben,.

Kovács András: Miért gyűlöli a baloldali ellenzék a vidéki embereket?

Mandiner
-
  Ma 08:45 Vélemény

Azzal biztosan nem lehet szavazatokat szerezni, ha valaki a meghódítandó célcsoportot folyamatosan gyalázza és sértegeti.

„Ez az információ minden magyarra tartozik” – Karácsony levélben kér tájékoztatást Káslertől és a tisztifőorvostól

„Hogy történik-e ezügyben bármi, hogy a kórházakat fenntartó állam teszi-e a dolgát, arról nem tudunk, mert információt nem kaptunk” – közölte a főpolgármester.

A fehérorosz választási bizottság szerint Lukasenka 80,23 százalékkal győzött

Az ellenzék szerint viszont elcsalták az elnökválasztást. Egy tüntető meghalhatott a szavazás utáni összecsapásokban.