Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Kiadták a figyelmeztetést: havazás és viharos szél tarolja le hétfőn a fél országot

Noizz
-
 Ma 08:33Bulvár

Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki, a hegyekben akár 20 centi hó is eshet.

Keleten várható jelentősebb havazás, kiadták a figyelmeztetést

Délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, ugyanakkor északkeleten a nap nagyobb részében még borult lehet az ég. A csapadékzóna fokozatosan kelet, északkelet felé helyeződik át, és délután már csak az északkeleti megyékben eshet a hó, havas eső, illetve eleinte az eső – írják a meteorológiai szolgálat honlapján. Az északnyugati,…

Kiadták a figyelmeztetést Budapestre és 9 megyére a nagy havazás miatt

A havazás miatt Budapestre és kilenc megyére figyelmeztetést adott ki hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Néhol a hegyekben akár 20 centiméter körüli hó is hullhat.

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy vegyen példát arról, miként segíti Ausztria a munkavállalóit

Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit a koronavírus-járvány okozta válságban – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón. Komjáthi Imre úgy fogalmazott, a magyar kormány alternatív valóságban él, érdemi segítség…

Az MSZP-s vezető sajtótájékoztatóján arra utalt, hogy Orbánék elvesztették a valóságérzékelésüket (+videó)

Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit a koronavírus-járvány okozta válságban – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón. Komjáthi Imre úgy fogalmazott, a magyar kormány alternatív valóságban él, érdemi segítség…

Már a figyelmeztetést is kiadták: nagy havazás érkezik hétfőn Nógrádba

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint több megyét is érintő figyelmeztetést adtak ki hétfőre a közelgő hóesés miatt. Nógrád megyében fél nap alatt öt centimétert meghaladó friss hó hullhat.

MSZP: a kormány vegyen példát az osztrák válságkezelésről

Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit a koronavírus-járvány okozta válságban - mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A kormány vegyen példát az osztrák válságkezelésről! - MSZP

Az MSZP felszólítja a kormányt, vegyen példát arról, miként segíti Ausztria, illetve a többi visegrádi ország a munkavállalóit.

Kiadták a figyelmeztetést: ezekben a megyékben viharos széllökések, havazás várható

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Kiadták a figyelmeztetést, vasárnap este több mint öt centi hó eshet Baranyában

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.   A Magyar Közút 94 mérnöksége november 10-e óta 12 órás műszakokban, 0-24 órás…

Kiadták a figyelmeztetést: durva havazás várható

Az Országos Meteorológia Szolgálat vihar szélre és havazásra hívta fel a lakosság figyelmét, egyes megyékben a hólapátra is szükségünk lehet.

Kulturális mentőcsomagot szorgalmaz az MSZP

ATV
-
 21.01.22 14:31Belföld

Átfogó, jelentős és a koronavírus-járvány okozta károkat enyhítő kulturális mentőcsomagot sürgetett az Országgyűlés szocialista alelnöke pénteken, a magyar kultúra napján.

MSZP: Több szerénységet! – Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnöknek

Mandiner
-
 21.01.22 14:26Vélemény

Önnek minden eszköze megvolt és megvan a válságkezeléshez! Ne másra mutogasson a saját hibás döntései miatt!

Ultimátumot kapott korábbi támogatóitól a pécsi Mszp-s polgármester

Egy 12 pontos ultimátumban esett neki a DK és a Momentum a pécsi polgármesternek azért, mert leváltotta egyik alpolgármesterét.